Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanesnn

Ben önceden zaten kurmuştum wifi direct programı allahtan o duruyo şuan

Bir de root atınca kitleniyomuş söylentisi var bizim okulda bir problem oluyor mu?

Yoo ben zaten root işleminide mobogenie programı ile yaptım. Hiç root etmeden Cihaz Yönetimi isimli uygulamayı kaldırmaya çalıştım program beni cihaz root edilmemiş etmek istermisiniz şeklinde uyardı kabul ettim ve rootladım.

Hiç daha tableti ellemeden Cihaz Yönetimi , MBA SSO ve Güncelleyici isimli uygulamaları kaldırdım. Ardından root'u kaldırdım. Olay bitti.

Tableti yeniden başlattım açılış ayarlarını yaptım isim soy isim gmail falan fıstık o kadar. Verdim kardeşime şimdi mutlu mesut takılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 6 Nisan 2014; 10:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Bir de root atınca kitleniyomuş söylentisi var bizim okulda bir problem oluyor mu?

Yoo ben zaten root işleminide mobogenie programı ile yaptım. Hiç root etmeden Cihaz Yönetimi isimli uygulamayı kaldırmaya çalıştım program beni cihaz root edilmemiş etmek istermisiniz şeklinde uyardı kabul ettim ve rootladım.

Hiç daha tableti ellemeden Cihaz Yönetimi , MBA SSO ve Güncelleyici isimli uygulamaları kaldırdım. Ardından root'u kaldırdım. Olay bitti.

Tableti yeniden başlattım açılış ayarlarını yaptım isim soy isim gmail falan fıstık o kadar. Verdim kardeşime şimdi mutlu mesut takılıyor

Peki o Uygulamalar Gerektiğinde Okulda Lazım Olduğunda Nasıl Gerİ aLCAN

Edit:Fabrika Ayarları İşE yARARMI

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Peki o Uygulamalar Gerektiğinde Okulda Lazım Olduğunda Nasıl Gerİ aLCAN

Edit:Fabrika Ayarları İşE yARARMI

Fabrıka ayarları işe yarar ama o söz konusu uygulamalar okulda gerekmez. Saydığım 3 uygulamanın amacı ayarlara erişimi kısıtlamak , Tabletin PC ile bağlantısını engellemek , MBA nın güncellemelerini almak ve Cihaz yönetimi ile tableti kilitlemek ( yani kısıtlanmamış hesap açılımı engellemek ) okulda ihtiyaç olan yazılım ise MBA nın marketi onu kaldırmadım zaten oradan okulda hocanın istediği uygulamaları alıp kullanabilirsin.

Ayrıca tablet hala gerektiğinde okuldaki akıllı tahta ile senkronize olabilir. Sorun yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

arkadaşlar araştırmalarım sonucu root işlemi için şu basamakları buldum elemanın biri yaptığını söylüyor ve sırasıyla şunları yapmış

1.tablet güncel ise fabrika ayarlarına döndüreceğiz.

2.pilin azalıp uyarı vermesi bekliyeceğiz(vermesse şarza çıkarıp takın)

3.Kesinlikle internete bağlanmayacağız güncelleme alırsa 1. adımdan başlatmammız gerekecek

4.pil uyarı verince pil kullanımı seçeneğini seçip ayarlara gireceğiz ordan tablet hakkında bölümüne gelip derleme numarasına 8 kez bastıktan sonra geliştirici seçeneklerine girip usb hata ayıklama modunu aktif edeceğiz

5.bilgisayarımıza mobogenie pc ve srs root programları kuracağız

6. srs root ile tableti rootlayıpişlem bitince mobogenieden uninstall stock apps seçip Cihaz Yöneticisi, Güncelleyici, EBA SSO kaldıracağız

7.srs roota gelip unroot apacağız artık tabletiniz tamamen size aittir kısıtlaması yoktur vpn programı olarak DNSet öneririm.

ne diyosunuz yorumlarınızı bekliyorum

İlla şarzın azalmasını mı bekleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyZz!

quote:

Orijinalden alıntı: 37memo

Tüm uygulamaların olduğu yere gel yukardan widgetler de ordan ayarlar kısayolunu masa üstüne taşı gelen pencereden kablosuz de oradan girmeyi dene

Oradan giriş yapıyorum sürekli bağlanıyor yazıyor ama bağlantı gerçekleşmiyor. Arada "Kaydedildi güvenliği WEP ile sağlanıyor" yazıyor ama sonra tekrar bağlanıyor yazıyor. yani hala bağlanamıyor.

Kardeşim Benim Telefon Hem Komşunun Ağına Hemde Bizim Ağa Bağlanıyor Fakat Tablet Sadece Komşunun Ağına Bağlanıyor Aynen Seninki Gibi Kaydedildi Yazıyor Bir Başka Bir Ağda Denermisin

@37memo @ŞeRmeH

Sürekli bağlanıyor yazıyordu en sonunda bir kapatıp açayım sonra bir daha deneyeyim dedim, kapatırken nedense bayağı bir zorlandı, system işlemi kapatılsın mı diye sorup durdu. Her neyse...
    Sonunda kapattım ve yeniden açtım, tablet açılır açılmaz anında bağlandı.

• Sevindim.Root attın mı sen yada düşünüyor musun?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 11 Mart 2020; 0:26:59 >
    //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 11 Mart 2020; 0:27:10 >
    //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 11 Mart 2020; 0:27:21 >
  • Yok atmadım. Aslında atmayı düşünürdüm ama şimdi sorun olursa sonra uğraşamam onunla, Mayıs'ta askerlik var da.
  • slm arkadaşlar root yöntemini ben yazdım ama dün uygulamamıştım sanırım uygulayıp başarıya ulaşanlar olmuş... Bu arada okuduklarımdan hala tablette sorun yaşamayan arkadaşlar da var onlar internete bağlı olmadıkları zaman sorun yaşamazlar bizim arkadaşın evinde internet yok o yüzden ilk gün benim evde yüklediği programları kullanabiliyor ben kullanamıyorum cunku ınternete baglı kalınca bulut uzerınden cıhaz yonetım programı uzaktan baglanarak tablete mudahele edıyor... bu durumda cıhazı nete baglamayan arkadaslar varsa baglamasınlar baglandıkları anda programları sılınır ve o zaman anlarlar ne demek ıstedığımızı....

root olayına gelınce ben denemedım ama bu sekılde ya kullanmayıp bı koseye atıcam bu tabletı ya da rootlayıp kullancam henuz karar vermedım.... Eğer rootlarsam ve okulda tablet olayında sorun cıkarsa dusurdum bozuldu kırıldı vs derım en cok :) sonucta Meb fırma ıle anlasma yapmıs durumda
  • sanırım sizler başarıyla rootladınız arkadaşlar bizlere işlem basamaklarında bir sıkıntı yasayıp yasamadıgınızı soyler mısınız ? YA da bir video cekip yollar mısınız?
  • quote:

sanırım sizler başarıyla rootladınız arkadaşlar bizlere işlem basamaklarında bir sıkıntı yasayıp yasamadıgınızı soyler mısınız ? YA da bir video cekip yollar mısınız?

arkadaşlar araştırmalarım sonucu root işlemi için şu basamakları buldum elemanın biri yaptığını söylüyor ve sırasıyla şunları yapmış

1.tablet güncel ise fabrika ayarlarına döndüreceğiz.

2.pilin azalıp uyarı vermesi bekliyeceğiz(vermesse şarza çıkarıp takın)

3.Kesinlikle internete bağlanmayacağız güncelleme alırsa 1. adımdan başlatmammız gerekecek

4.pil uyarı verince pil kullanımı seçeneğini seçip ayarlara gireceğiz ordan tablet hakkında bölümüne gelip derleme numarasına 8 kez bastıktan sonra geliştirici seçeneklerine girip usb hata ayıklama modunu aktif edeceğiz

5.bilgisayarımıza mobogenie pc ve srs root programları kuracağız

6. srs root ile tableti rootlayıpişlem bitince mobogenieden uninstall stock apps seçip Cihaz Yöneticisi, Güncelleyici, EBA SSO kaldıracağız

7.srs roota gelip unroot apacağız artık tabletiniz tamamen size aittir kısıtlaması yoktur vpn programı olarak DNSet öneririm.

ne diyosunuz yorumlarınızı bekliyorum

Tam olarak bu arkadaşın kullandığı yöntemi kullandım. Fark olarak sadece root işlemini srs root ile değilde mobogenie ile yaptım. Telefonumu bağladıktan sonra mobogenie ile hiç root yapmadan Cihaz Yönetimi uygulamasını kaldırmaya çalıştım root lazım dedi okeyledim 2 saniyede root yaptı sonrasında bütün istemediğim uygulamaları kaldırıp ardından rootuda kaldırdım tamamladı.

• //

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheause -- 11 Mart 2020; 0:27:35 >
  • Arkadaşlar şuan pil % 65 azalasıya kadar bekleyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Burak

Internet ıcın 3 yontem var
    1- pıl bolumune gelcen orda kablosuz var ona bascan.sonra bı lıste gelcek kendı netını bulcan basılı tutcan sonra gelısmıs secenklerı accan orda dhcp gıbı bıse var onu statık yapcan sonra dns1 8.8.8.8
    Dns2 8.8.4.4 yapcan sonra ıstedıgını yap
    2-pıl bolumunde kablosuz yoksa evınde wıfı yayabılen cıhaz varsa ondan net yaycan ama sıfresız olcak sonra tablette bıldırım gelcek kablosuz aglar var dıye sonra oan bascan lıste gelcek sonra 1. Dekının aynısını yapcan
    3- google playdan Quıck settıngı ındırcen ordan wıfıye bascan yıne lıste gelcek yıne yukardakılerın aynısını yapcan

benim tabletin pil bölümünde kablosuz butonu yok. dns değiştiremiyorum.
  • evimde kablosuz TP Link modemim var. meb in verdiği tablet kablosuz modeme bağlanıyor fakat sayfaları açmıyor. Bağlantı ikonu bi türlü mavi olmayıp gri oluyor. Başka modemlerde deneyince bağlanıyor. Bugün başka bir TP Link modem bulup denedim. Onda da aynı şeyi yaptı. Bağlanmasına rağmen sayfa açmadı. Bunun sebebi ne olabilir ki?
  • quote:

Başta pil uyarısı gelmedi bende nete bağlayıp tc kimlik ekranı gelene kadar bekledim ve gelir gelmez ağı unut yaptım pil uyarısı gelince geliştirici seçeneklerini açıp hata ayıklamayı aktive ettim gerisi malum. Birde rootlayıp uygulamaları sildikten sonra alttaki tuşlar yoktu ilkten tırstım sonra yeniden başlattım geldi.

Benim şarz bir türlü bitmiyor mk.

• sarz aletını bı sok cıkar
  • arkadaslar bende usb hata ayıklama modu deaktıf yanı sonuk durumda secılemıo sız de oyle degıl mı??? Ne yaptımsa aktıf degıl ılgınc bı durum sız nasıl cozdunuz bu durumu???
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.