Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar etab4 ü rootladım , ama yedek almayı unuttum, 3 apk sildim

mdm , mdm bildirim bide guncelleyici

fabrika ayarlarına donunce bu apk ler kendiliğinden geliyor mu yukleyen var mı?

bu uc apk elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainx06 -- 15 Haziran 2015; 1:21:36 >
  • Pmden atiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yigenimin etab 4unun usb sarj yeri kopmus. Tamirci lehim yeri kopmus tamir olmaz demis.Acaba sarj icin baska bir guc noktasi varmidir bilen varmi. Sorun + uc ta...devreden anlayan bir aletle bakabilecek olan varsa cok makbule gecer..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Yontem fiss ama 2 iyiymiş istiyosan benim anlattigimida ekle istiyosan 8 tablette sorunsuz oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan_52

Arkadaslar yigenimin etab 4unun usb sarj yeri kopmus. Tamirci lehim yeri kopmus tamir olmaz demis.Acaba sarj icin baska bir guc noktasi varmidir bilen varmi. Sorun + uc ta...devreden anlayan bir aletle bakabilecek olan varsa cok makbule gecer..

Kardes sen tableti garantiye ver zaten telefoncunun alcagi paranin ustune 10 tl koyarsin hemde orjinal parca takarlar. zaten okullar aciktir. İlk mesajdakileri oku kardesin gotursun mudur yardimcisina o kayit acsin.siz kendiniz kargoya vereceginizi soyleyin yoksa onlar gonderirse 2 ayi bulur.1. Mesajta nasil kargoya vercegin yazilmis

• 1. yöntem fıss mı şu ana kadar kim tabletini rootladıysa %80 bu yöntemle yapmıştır ve istediği kadar güncelleme yapsınlar tableti değiştirmeden bu yöntemi çürütemezler
  • Cevap icin tesekkurler ama cihazin ne kutusu var ne belgesi..daha oncede tamir icin acilmis tamir gormus telefoncuda.acaba bu haliyle tamire gondermeye degermi, anakart degismesi lazim diyecekler muhtemelen, o para da bunun icin degermi?

• tunahan_52 T kullanıcısına yanıt
    Garanti dışı göndermeyin benim arkadaş bu durumda gönderdi bir daha geri vermediler.
  • Kutusu yoksa olmaz normal telefoncuya verin halleder.

• Sagolun arkadaslar baska bir yerde yaptirmaya calisacam artik..

• Arkadaşlar bu tablete uygun bi kılıf önerebilir misiniz? İpad air kılıfları uyar mı acaba onun da tuşları sol üst arka köşede çünkü. Ya da uyduğunu bildiğiniz kitap şekli kılıflardan herhangi birisi olabilir, bikaç sitede var ama fiyatlar çok yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Online Oyun Oynanması Hakkında Şuan Henüz Bir Bilgim Yok Ama İnternete Sınırsız Engelsiz Gezmek İçin Tablete Dnset uygulamasını indir kur çalıştır googleplayde mevcut

yanlız ben google playden uygulama yükleyemiyorum başka yerden de yüklenmiyor mağlum güvenlik sekmesini açmak için depolamadan uygulamalara tabiri caizse basıyorum fakat açılmıyor ne yapabilirim????

• dkab_26 kullanıcısına yanıt
    root atmalısınız tablete root attıktan sonra tamamen serbestsiniz ilk sayfada nasıl atılacağı yazıyor. sorun olursa buradayım.
  • quote:

root atmalısınız tablete root attıktan sonra tamamen serbestsiniz ilk sayfada nasıl atılacağı yazıyor. sorun olursa buradayım.

Ya bilgileriniz çok değerli ama root atınca garanti problemi felan oluyor diorlardı bu mümkün mü??

hocam rootu attıktan sonra unroot yaparsanız garantide anlamıyorlar çünkü benim rootlu cihazı garantiye gönderdim yaptılar.
  • quote:

hocam rootu attıktan sonra unroot yaparsanız garantide anlamıyorlar çünkü benim rootlu cihazı garantiye gönderdim yaptılar.

hocam belki çok oluyorum fakat root atarken tablet general mobile yazısında donup kaldı ne yapacağımı şaşırdım ne yapabilirim
    şimdimi oldu hocam tableti kapatıp açın olmadıysa

tableti kapatın sonra power + ses açma tuşuna basın recovery menüsü gelecek buradan

wipe data factory reseti seçin işlem başlayacak ilk deneyişinizde olmayabilir olursa tekrar recovery menüsüne atar olmaz ise tablet yeniden başlar olana kadar yani size recovery menüsüne tekrar atana kadar bu işlemi yapın işlem olunca recovery menüsüne atınca wipe cache seçeneğine basın oda bittikten sonra recovery menüsüne atacak oradan rebot system now deyin tabletiniz düzgün açılacak sonra root atarsınız.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    hocam power+ses açmaya bastım anında dondu tablet acaba e tab 5 olduğu için mi bi değişik cihazlar zaten
  • hocam problemi hallettim çok sağolun rootu da biraz korkum geçince yaparım teşekkürler
    bir saniye sizin cihaz e tab 5 mi ?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.