Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

bir saniye sizin cihaz e tab 5 mi ?

evet hocam
  • dkab_26 kullanıcısına yanıt
    hocam burası e tab 4 için kusura bakmayın size yardımcı olamıyıcam
  • Gençler etab4'te xposed calisiyor mu ve brick olma durumu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geranimo486 kullanıcısına yanıt
    ben cpu ile oynayan bir uygulama indirmiştim tablet brick olmuştu xposed deniyen yok herhalde o yüzden tavsiye etmem.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Teşekkurler hocam

• quote:

ben cpu ile oynayan bir uygulama indirmiştim tablet brick olmuştu xposed deniyen yok herhalde o yüzden tavsiye etmem.

Merhaba ben sizden bir şey isteyicem e tab 4 ün fota adresi yani güncelleme adresini yazabilirmisin?

• Arkadaşlar TWRP ile full backup alıp bana atabilecek var mı?Root falan farketmez.İnternette bayağı derin araştırdım hiçbir yerde stok rom yok indirdiğim custom çıktı ve elimde patladı hayrına atarsanız çok sevinirim.
  • Build propta ki model numarasını degistirisek brick olabilme ihtimali var mi gencler simdiden tesekkurler

• eba tab 4 System App Remover (ROOT) indirip MDM kaldırdım ve tablet bi uyarı verdi tamam dediğim halde sürekli çıktı gitmedi ben de kapattım tableti tekrar açtığımda ekran gidip gelmeye başladı format attım işe yaramadı bi saniye gözüküyo ekran kapanıyo ışık var ama ekran gözükmüyonapmam lazım acil çözüm lazım
  • bosvermisimdunyaya B kullanıcısına yanıt
    ilk mesajı okuduysan bu tür uygulamalar tabletinizi brick haline getirir tek çare garantiye göndermek ilk mesajda nasıl göndereceğin yazıyor.
  • Beyler pil uyarısı metoduyla yapamıyorum. basıyorum ama açılmıyor mdm ekranına geçiyor bastığım halde.
  • Merhaba ben tableti okul kapanmadan verdim garantiye göndersin diye hocaya soruyorum hala gelmedi dedi arayacagım bir numaran falan varmı bunun için?
  • Mac_Tavish kullanıcısına yanıt
    muhatapınız bu numara olucak 0212 371 15 00

ama önemli olan servis takip numarası normalde siz gönderdiğiniz zaman size bir numara verirler oradan sorarsınız ama burada öyle bir şansımız olmadığı için siz servise ne zaman gönderdiğinizi nereden gönderdiğinizi okulun ismini falan söyleyin tabletinizi tanırlarsa bulurlarsa eğer 30 gün göndermeme hakları var 30 gündür gelmediyse başvurabilirsiniz.
  • Arkadaşlar tableti rootladım ama alt panel yani ana menü ve geri tuşu simgeleri gitti nasıl düzeltebilirim acil
     General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

• root için ikinci yöntemi denedim ama frodoya bastıktan sonra işlem basarılı yeniden baslat diyor baslatıyorum supersu uygulaması gelmiyor ne yapmam lazım ?
  • Arkadaslar biraz şansa oldu ama flash vpnyi acıp sans eseri program acılana kadar kadar baidu root apksını kurarsanız ard arda uygulama acılıyor ve rootlayabiliyorsunuz.
    Ben cocpit installer, cihaz yonetimi, guncelleyici, eba sso yazan prograramları kaldrıdım ama cihaz kaydedildi yazdı ardından
    Vakti geldiğinde cihazı eski haline nasıl getirebilirim?
  • eski haline getirmeye gerek yok ama illa getirecem diyorsan root yaptığın program ile unroot yap daha sonra internetten sildiğin uygulamaların apk sını indir kur ve tablete format at ilk verdikleri gibi olur.
  • quote:

eski haline getirmeye gerek yok ama illa getirecem diyorsan root yaptığın program ile unroot yap daha sonra internetten sildiğin uygulamaların apk sını indir kur ve tablete format at ilk verdikleri gibi olur.

teşekkür ederim apk'lara baktım ama çok parça parça internette olan bi arkadaş pm'den link atarsa sevinirim.
    Ayrıca birkaç sorum daha var ben ikinci yönteme benzer şekilde yaptıgım icin sadece cihaza root attım ve birkaç uygulama sildim listede gördüklerimden.
    Ama hala bluetooth'u acamıyorum ve bilgisayara baglayamıyorum. Ne yapmam gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebz

quote:

eski haline getirmeye gerek yok ama illa getirecem diyorsan root yaptığın program ile unroot yap daha sonra internetten sildiğin uygulamaların apk sını indir kur ve tablete format at ilk verdikleri gibi olur.

teşekkür ederim apk'lara baktım ama çok parça parça internette olan bi arkadaş pm'den link atarsa sevinirim.
    Ayrıca birkaç sorum daha var ben ikinci yönteme benzer şekilde yaptıgım icin sadece cihaza root attım ve birkaç uygulama sildim listede gördüklerimden.
    Ama hala bluetooth'u acamıyorum ve bilgisayara baglayamıyorum. Ne yapmam gerek ?

hocam tableti acıp kapayınca pc'ye baglandı şimdi tek sorun bluetooth kaldı

• hocam valla format atın sorun düzelmez ise %80 donanımsal bir sorun meydana geldi.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.