Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tabletler geri toplatilacak mi acaba toplatilacaksa sarji bozuktida sarjini yaptirmayacam bir bilgisi olan bana yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Tabletler senin artık geri alınmayacak
  • Root atma işleminin videolu hali var mı? Yazıda karışık gibi.
  • Birisi e-tab4'ün mdm'sini yükleyebilir mi?
    Rootladım eski haline döndürmek istedim. Mdm falan silmiştim. Şimdi kullanıcı adı ve/veya tablet daha önceden kaydedilmiş deniyor. Galiba benim tableti farklı olarak görüyor. O yüzden eski mdm'Yi bulmam lazım. belki düzelir.
  • https://www.youtube.com/watch?v=fSoQYH4xbPg

şu şekilde bizim yöntemin aynısı
  • bad_sector B kullanıcısına yanıt
    Eski mdmnin linki burada

Buradan İndir
  • Saolun

• Reserved.
  • E tab 5 vereceklermiş bunların sistemi farklı sanırsam nasıl atıcaz aynı yöntem mi?

• E-tab 5 aldım bugün nasıl rootlarım.
  • internette aratırsanız yapan bazı arkadaşlar var ama güvenilir mi bilmem tam olarak kesin bir yöntem yok.

sağlam güvenilir bir yol olursa test eder paylaşırım.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    clean master ile yapanlar var ama sizin dün etab4 için attığınız gibi güvenilir gelmedi bana

bugün bilişim hocama sorduğumda etab4 yöntemi ile olur demişti ama ondan öncede etab5lerde farklı yazılım var demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

internette aratırsanız yapan bazı arkadaşlar var ama güvenilir mi bilmem tam olarak kesin bir yöntem yok.

sağlam güvenilir bir yol olursa test eder paylaşırım.

Clean master yöntemi iyi gözüküyor ancak eba market girmiyor şu an
    bu mdm'yi yüklediğim zaman kullanıcı adı falan girebilecek miyim? orjinal haline gelir mi?
  • Tabletimde temazsizlik oldu ve iki yillik garanti suresi gecti ne yapmalıyım

• temazsızlık tam olarak neresinde ?
  • bad_sector B kullanıcısına yanıt
    hocam sizin tableti fabrika ayarlarına getirince mdm nin falan gelmesi lazım yok fabrika ayarlarına getirmem diyosanız

mdm güncelleyici falan yükleyin ardından tableti kapayıp açın sizden şifre isteyecektir.
  • Tabletin usb girisinde, sarj cihazini bastirinca sarj oluyor gözüküyor

Fabrika ayarlarına getirmiştim ama daha önce mdm, güncelleyici falan kaldırdığım için geri gelmemişti. başka tabletten mdm apk'sı aldım yine olmamıştı (bunda mdm'yi başlangıçta çalıştır yapmamıştım). sizin gönderdiğiniz mdm'yi yükledim, startup manager uygulamasıyla mdm'yi başlangıçta çalıştırdım. kullanıcı adı şifre ekranında sorunsuz aktif oldu.

ama tablet hala root'lu yeni kurduğum mdm root'u kaldırmadı. başlangıçta biraz önce söylediğim gibi kullanıcı adı şifre girerek aktif oldu.

Gönderdiğiniz apk çok işe yaradı, teşekkür ederim.
  • hocam çevreden bir yerden kablo bulup denerseniz sorunun nerde olduğunu anlayabiliriz eğer kabloysa kablo 6 tl gibi bir şey eğer başka kabloylada sorun devam ediyorsa şarj soketi arızalıdır ki garanati dışındaki yerlerde bu telefonun şarj soketinin olacağını sanmıyorum yapacak bir şey yok gibi siz bir kablo bulup deneyin
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.