Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga e tab 5 root yöntemi buldum ve deneyip yapanlar olmuş ama şu ceza vs olayı kafamı karıştırıyor. bence ceza falan göz korkutmak için denilen bir şey türkiyede binlerce tablet dağıtıldı her birini ayrı ayrı nasıl kontrol etsinler. rootsuz da çok sınırlı oluyor tablet. root atıyim mi sence?
  • alicyhn A kullanıcısına yanıt
    zamanında bizide korkuttular biz yinede attık fakat tabletle ders işlenmeye başlanırsa e tab 4 leri geri alması kolay ama e tab 5ler kolay değil bidaha geri eski haline getiremeyebilirsin bu konuda riskli başka bir risk yok hocalar bir şey yapamaz. sana kalmış yapıp yapmamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

disiplin falan hikaye bizede zamanın atmayın falan derlerdi attık ve sonuç ortada ama sen yinede atarsan fazla bu konuyu açma okulda falan birde ileride tabletten ders işleme olayı olursa o durumda tableti eski haline getirmen gerek ve buda oldukça zor e tab 4 lerde bir tek mdm.apk kurarsın tamamda sizin tabletlerde bununla sınırlı kalmıyor root atıp atmamak sana kalmış

Root attıktan sonra mdm ve türevlerini kaldırıp apk yedeklerini alıp unroot yaparsak ileride eski haline getirebilir miyiz ? Tabletten oyun oynamak gibi bir niyetim yok chrome youtube çeviri gibi uygulamalar yüklemek istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski haline gelmesi lazım ama kesin bir şey diyemeyiz bu arada hangi yöntem ile rootliyacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

eski haline gelmesi lazım ama kesin bir şey diyemeyiz bu arada hangi yöntem ile rootliyacaksınız ?

1. Yöntem e tab 5 te işe yaramıyor. Pil uyarisinda sadece tamam butonu var bizim tabletlerde. İsterseniz pm atiyim buraya yazarsam fixliyorlar.

• Dostlar e tab5 tableti sorgulanıyor gibi bir sey de kaliyor

• Tablete reset attım. " 10 - Hata : AutoRegisterDevice Tablet , 10 - Tablet sorgulanıyor " diye hata veriyor. Sistemde mi sorun tablette mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrsBlood -- 17 Ekim 2015; 15:13:45 >
  • Sistemde bir sorun var. Eba market açılmıyor sistem güncelleme yapmıyor ve dosya yöneticisi de gitti.
  • Bu sorunlar var diye Reset attım. Ve yukarıdaki hatayı veriyor. TC Şifre kısmında kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

Bu sorunlar var diye Reset attım. Ve yukarıdaki hatayı veriyor. TC Şifre kısmında kalıyor.

Ben de cihaza wipe data yaptım belki benim yaptığım bir şeyden dolayı dosya yöneticisi gitmiştir diye hem cleanmasterdan oldum hem de benimki de açılmıyor tablet sorgulanıyorda kalıyor.
  • Etab5 lerde roottan geri nasıl dönülüyor? Olurda ilerde lazım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Doktor Burak

Etab5 lerde roottan geri nasıl dönülüyor? Olurda ilerde lazım olur

Hocam root attınız mı ? Eğer attıysanız disiplin cezası falan var mı ?

Geri dönmek için unroot yapın ve mdm apksını yedeklediyseniz tekrar kurun internette vardı sanırım.
  • Arkadaşlar siz E-Tab 5'lerinize ekran jelatini taktırdınızmı?Ben etrafındaki üzeri yazılı olan jelatini çıkardım.Piyasada pek jelatin yok galiba.Ne yapmalıyız?

• Bilgisayar tableti görüyor ancak mobogenie görmüyor. USB hata ayıklaması açık ve 2.2.8 sürümü mobogenie. Yardımcı olabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar 5-6 aydır tablette bir sorun vardı.Bende yaptırmadım kaldı öyle.Sorunum şu, tablet nedensizce kapanmıştı ve açmaya çalıştığımda hareketli olan general mobile yazısına kadar geliyor ondan sonra da kendi kendine döngü şeklinde açılıp kapanıyor(sadece hareketli şekilde dönen General Mobile yazısına kadar)Yapabileceğim bir şey var mı acaba?(Reset atmayı denemiştim sanırım)
  • Benimde yaz basinda brick oldu galiba general mobile yazisi dönüp duruyodu simdi sadece general mobile yazip kaliyor acilmiyor nasil duzelir ? Garantiye versem suresi dolmusmudur

• Yeris Y kullanıcısına yanıt
    tablete format atın olmadı mecburen garantiye göndericeksiniz garantiden gelince tabletin kendi recovery si yerin twrp recovery sini yüklerseniz bu gibi durumlarda tableti kurtarabilirsiniz.
  • yavheehee kullanıcısına yanıt
    garantinin dolmaması lazım tablete format atmaya çalışın olmadı mecburen garanti ilk sayfada nasıl vereceğin yazıyor. rootlu olup olmaması önemli değil zaten anlayamazlar bu arada tablet gelince twrp recovery yüklersen bu sorunlar karşısında tabletini kurtarabilirsin.
  • şuan kullandığınız tablet e tab 5 mi 4 mü ona göre yardımcı olayım.

eğer e tab 4 ise bilgisayarından mobogenie yi tamamen kaldır büyük ihtimalle mobogenie kendini güncellemiş ve 3.4 sürümünü falan yüklemiştir bilgisayarında kurulu olan tüm mobogenie sürümlerini sil ve bilgisayarı yeniden başlat ve setup tan mobogenieyi benim verdiğim linkten indir indirdikten sonra bilgisayarın internetini kes ki mobogenie güncelleme almasın daha sonra bilgisayarını görünce işlemlerin devamını yaparsın k.g e tab 5 ise yardımcı olamiyacağım. k.b
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.