Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

şuan kullandığınız tablet e tab 5 mi 4 mü ona göre yardımcı olayım.

eğer e tab 4 ise bilgisayarından mobogenie yi tamamen kaldır büyük ihtimalle mobogenie kendini güncellemiş ve 3.4 sürümünü falan yüklemiştir bilgisayarında kurulu olan tüm mobogenie sürümlerini sil ve bilgisayarı yeniden başlat ve setup tan mobogenieyi benim verdiğim linkten indir indirdikten sonra bilgisayarın internetini kes ki mobogenie güncelleme almasın daha sonra bilgisayarını görünce işlemlerin devamını yaparsın k.g e tab 5 ise yardımcı olamiyacağım. k.b
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 25 Ekim 2015; 20:29:24 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 25 Ekim 2015; 20:29:28 >
  • hocam bir şey diyemiyeceğim tableti görmeden ama benimde buna benzer bir sorun olmuştu e tab 4 te garantiye verdim yaptılar garantiye verirken güzel bir neden söylerseniz yaparlar.

Örneğin tableti açıkken şarj a taktım 3-4 saat kaldı geldiğimde bu haldeyi derseniz yaparlar diye düşünüyorum bende böyle demiştim ve tablet rootluydu.
  • quote:

hocam bir şey diyemiyeceğim tableti görmeden ama benimde buna benzer bir sorun olmuştu e tab 4 te garantiye verdim yaptılar garantiye verirken güzel bir neden söylerseniz yaparlar.

Örneğin tableti açıkken şarj a taktım 3-4 saat kaldı geldiğimde bu haldeyi derseniz yaparlar diye düşünüyorum bende böyle demiştim ve tablet rootluydu.
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 25 Ekim 2015; 20:28:50 >
  • babanın haberi olmasına gerek yok gönder sen 1 hafta tabletin elinde olmaz o kadar para almazlar herhalde
  • quote:

babanın haberi olmasına gerek yok gönder sen 1 hafta tabletin elinde olmaz o kadar para almazlar herhalde
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deleted_User-04 -- 25 Ekim 2015; 20:30:55 >
  • durduk yere değil şarja bırakmıştım 3-4 saat kaldı sonra gelip baktım böyle olmuş dersin yaparlar büyük ihtimal,
  • beyler bir yerden ayarlar apk sını bulup yüklesek güvenlik açık olur mu
  • quote:

durduk yere değil şarja bırakmıştım 3-4 saat kaldı sonra gelip baktım böyle olmuş dersin yaparlar büyük ihtimal,

Root attım tableti kapatım açtım, sürekli yeniden başlıyor, ne yapmam gerek ? Tabletin şarjının bitmesinimi beklemeliyim ne yapmalıyım.Tablet e-tab 5.

• ahmet802 A kullanıcısına yanıt
    E tab 5 lere root atmayın demiyorlar boşuna daha ortada adam gibi yöntem yokken youtubede video izleyip yapıyorsunuz olurmu öyle şey

sorununa gelirsek nasıl yani sürekli rest atıyor tuş falan mı takılı kaldı ama tuş takılı kalsa dahi böyle olmaması lazım biraz daha açık anlatırsan yardımcı olabilirim
  • ayarlar apksı derken neyden bahsediyorsun ?
  • quote:

E tab 5 lere root atmayın demiyorlar boşuna daha ortada adam gibi yöntem yokken youtubede video izleyip yapıyorsunuz olurmu öyle şey

sorununa gelirsek nasıl yani sürekli rest atıyor tuş falan mı takılı kaldı ama tuş takılı kalsa dahi böyle olmaması lazım biraz daha açık anlatırsan yardımcı olabilirim

Format atma yerine getirebiliyorum fakat format atmam hiçbir şeye yaramıyor.Yine general mobile dönüp dönüp duruyor.
  • quote:

ayarlar apksı derken neyden bahsediyorsun ?

sistem uygulamaları da apk şeklinden oluşuyor. ve meb bilinmeyen kaynaklar engellemesiini bu apk yı editleyerek yapmış olmalı. dokunulmamış bir ayarlar apk sı işimizi görebilir
  • biliyorum sistem uygulaması olduğunu internette arayın mdm apk diye falan sildiğiniz sistem uygulamalarının apk sını kurun ve link2sd uygulaması ile bunları sistem uygulaması yapın ve tablete format atın tablet aynen ilk aldığınız hale gelecektir.
  • ahmet802 A kullanıcısına yanıt
    hocam sizde diğer arkadaş gibi root atarken sistemin çalışmasını sağlayan uygulamalardan birini sildiniz herhalde veya bu işlemleri yaparken zarar gördü bu uygulamalar normal bir cihaz olsa download moda alıp odin ile rom kurar sorunu çözerdik fakat bu tabletlerde böyle bir şansımız yok tek çare servis
  • quote:

hocam sizde diğer arkadaş gibi root atarken sistemin çalışmasını sağlayan uygulamalardan birini sildiniz herhalde veya bu işlemleri yaparken zarar gördü bu uygulamalar normal bir cihaz olsa download moda alıp odin ile rom kurar sorunu çözerdik fakat bu tabletlerde böyle bir şansımız yok tek çare servis

Sanırım bilinmeyen kaynakları açmak için eski ayarları silip yeni ayarları yüklerken tam yapamamıştım galiba.Bu kilitlenmeye sebep olabilir mi ki ? Neyse hocaya ne demeliyim ki servise göndermeli ?Ha birde hocaya servise göndermeyi kabul ettirsem bile kalemini kaybettim, garanti dışı mı olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet802 -- 26 Ekim 2015; 18:21:21 >
  •  General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

BEYLER BENİM TABLETTE WİFİ BE BLUETOOTH YERİ YOK. HALİYLE WİFİYE BAGLANAMIYORUM. BUNU. COZUMU NEDİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar kardeşime bu tabletin e tab 5 olanından vermişler. Root olayları biraz sakat geldi bana. Ondan biraz daha bekleyeceğim. Ancak dedim ki bari aktivasyonunu yapayım çocuk kullansın. Ancak internete bağlayıp tc kimlik no ile şifreyi girsem bile günceleme yaparken saçma sapan güncelleme hataları veriyor.

Örnek olarak;

''60 - Hata: Refresh Tablet>javax.net.ssl.SSLProtocolException'' gibi hatalar.

Tableti yeniden başlatsamda bir düzelme olmuyor. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BELIEF -- 27 Ekim 2015; 19:30:05 >
  • BELIEF kullanıcısına yanıt
    hocam tableti okula götürüp müdürün yanında okulun kendi ağına bağlanarak yapılması gerekiyor bir öyle deneyin.
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    hocam bluetooth uygulaması zarar görmüştür veya yanlışlıkla bir dosyasını silmişsiniz tableti fabrika ayarlarına getirin olmadı kesin çözüm rom atarız ilk önce bi fabrika ayarlarına getirmeyi deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.