Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-tab 5 General Mobile yazısı dönüp duruyor. Nasıl düzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabloyla denedim

• BrsBlood B kullanıcısına yanıt
    Tablete format at
    Su sekilde kapatma ses acma ve ses kapama tuslarina ayni anda basarak cihazi kapat daha sonra ses indirme ve kapatma tuslarina ayni anda basili tut general mobile yazisi gelir gelmez elini cek sonra onune uc secenekli menu gelecek wipe data factory reseti sec ,yes all user data de bekle sonra aktiflesme ekrani gelcek internete bagla tableti kapat ac sonra girisini yap sonra bir iki dakka ekrana dokunmadan bekle sonra olacaktir

• Teşekkürler. Reset attım,düzeldi.

• kabloyla denedin sonuç ne oldu başka kabloyla çalıştı mı ?
  • Adaptore baska usb taktim olmadi asus zenphone un adaptör u ile sarj ettim olmadi sanirim sorun tablette

• okula bir git istersen garantinin bitmemiş olması lazım bazı arkadaşlar halen gönderiyor garantiye
  • Mudur yardimcisina mi yoksa bilgisayar hocasina mi

• Bugün denedik kingoroot sanırım programın adı tableti algılamadı apk launcer var oda algılamadı ama bilgisayar tablet algıladı bunu nasıl çözeriz?

Mobile marketi yükledik root programı indirdim fakat rootu yapamadık erişim izni yok uyarısı verdi bunu nasıl çözeriz?

Tablet: E-Tab 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdeki Sinek -- 15 Ekim 2015; 16:53:58 >
  • Cm security yolunu denediniz mi

• Hacı sana bir şey soracağım Yeni dağıtılan e tab 5 ler hakkında bilgin var mı ? Root atmayı biliyorum ancak atamıyorum korkudan disiplin cezası vb şeyler söyleniyor doğru mu bunlar acaba ? Bence göz korkutma amaçlı yapıyorlar ama gerçeklik payı da yok değil.
  • konun ilk sayfasında nasıl garantiye göndereceğin detaylı bir şekilde yazıyor k.g
  • Ok

• Yaptık onu

• http://m.n11.com/general-mobile-e-tab-4-sarj-soketi-P60629125?cid=604001&gclid=CLCkuPvZxMgCFRSeGwod5kEGFg
    Link paylasmak konusundaki kurali bilmiyorum ama bunlardam satin alsam tamirci falan takabilir mi

• tamirci takar fakat takması kolay değil 20 tl den aşağı takmazlar 10 tlde soket + kargo desen 30tl bulur birde çalışıp çalışmayacağıda mechul en iyisi bi garantiye gönderin olmadı bir telefoncuya götürür arıza tespiti yaptırırsınız adam sorun sokette derse abi ben sana soketi getiriyim sen tak paranı veriyim dersin ama önce bir garantide şansını dene bence
  • Ya bize garanti belgesi verilmedi bende sadece kilif kalem adaptor usb kablosu ve dogal olarak tablet var kutuda yok o yüzden

• disiplin falan hikaye bizede zamanın atmayın falan derlerdi attık ve sonuç ortada ama sen yinede atarsan fazla bu konuyu açma okulda falan birde ileride tabletten ders işleme olayı olursa o durumda tableti eski haline getirmen gerek ve buda oldukça zor e tab 4 lerde bir tek mdm.apk kurarsın tamamda sizin tabletlerde bununla sınırlı kalmıyor root atıp atmamak sana kalmış
  • sorun olmaz herhalde bir tek sana verilmediyse sıkıntı yok demektir sen birinci sayfadaki gibi tabletini hazırlayıp garantiye göndermek üzere okula git bakalım ne diyecekler.
  • Arkadaşlar General Mobile E tab 5 root konusunda şimdiye kadar net bir yöntem olmadığı için root atılması risklidir tabletin elinizde kalma ihtimali var bu yüzden size bir şeyler öneremeyeceğim şuan elimde e tab 5 var bir şeyler bulursam veya başka bir yerde root yöntemi görürsem kendim test eder paylaşırım sizlerle bu yüzden size şimdilik yardımcı olamiyacağım
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.