Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam bluetooth uygulaması zarar görmüştür veya yanlışlıkla bir dosyasını silmişsiniz tableti fabrika ayarlarına getirin olmadı kesin çözüm rom atarız ilk önce bi fabrika ayarlarına getirmeyi deneyin.
    Bende e tab 4 vardı ve aşağıdaki linkte derleyip hazırladığım bir anlatım var. Bugüne kadar birçok kez bu yöntemi uyguladım ve hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım. Hala da uygulamaktayım. Denemek isteyen arkadaşlar deneyebilir. Ayrıca yardımcı da olabilirim. e-tab 5 içinde farklı birşey olacağını düşünmüyorum. Tabiki sorumluluk size aittir. Bunu söylemedende geçemeyeceğim ;)

https://www.dropbox.com/s/90984i3j1yp0y9l/Meb%20Tablet.docx?dl=0

• emirhan23 E kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarının aynısı hatta daha fazlası zaten ilk sayfadaki mesajımda var.
  • quote:

bu yazdıklarının aynısı hatta daha fazlası zaten ilk sayfadaki mesajımda var.

Kusura bakmayın. İlk sayfaya bakmamıştım. Son yorumları okuyunca, onlara ithafen yazmıştım.
  • emirhan23 E kullanıcısına yanıt
    yinede emek harcamışsın sağol
  • quote:

yinede emek harcamışsın sağol
    bu yıl dağıtılan tabletlerin teknik özellikleri nedir, örneğin ram i ne?bir de öğrencilere verilenlerle öğretmenlere verilenler birebir aynı mı?
  • Bu yıl dağıtılanlar e tab 5 oluyor ama General Mobilenin kendi sitesinde e tab 5 ile ilgili hiç bir bilgi yok bu arada öğretmenlerinki ile fark olmuyor fakat öğretmenlerinki bizim zamanımızda e tab 4 varken daha az sınırlıydı ve klavyesi falan oluyordu ama özellikleri aynı
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Etab5 ilk kayıt ekranının nasıl tasarım?. Eba sitesi çokmuş giriş yapmıyor tablet?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E tab 4 te ingirdigim önemli uygulamalar genelde devre dışı kalıyor. Rootlamakta istemiyorum. Ne yapabilirim. Cihazı bir kere servise gönderdim. Güncelleme yapılmış. Yardım edersen sevinirim
    ŞerMeH

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Saran Adam

E tab 4 te ingirdigim önemli uygulamalar genelde devre dışı kalıyor. Rootlamakta istemiyorum. Ne yapabilirim. Cihazı bir kere servise gönderdim. Güncelleme yapılmış. Yardım edersen sevinirim
    ŞerMeH
    ben bu e tab 5 e clean master yükledim zor zahmet bu seferde kurumsal cihat yönetimi kaldırılamadı diyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  • Ferrarisini Saran Adam F kullanıcısına yanıt
    hocam tabletlerin çoğunun garantisi bitti siz hala rootlamadınızmı sizi hatırlıyorum daha önce bu konuda görmüştüm sanki ben tableti rootladım ve twrp recovery kurdum artık tabletim çökse brick olsa kendim kurtarıyorum garantide bitti herhalde root atın kurtulun başka yolu yok diye biliyorum k.g iyi günler ilk sayfada nasıl root atılacağı yazıyor.
  • 001ali001 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar e tab 5 e root atmaya kalkmamanızı öneriyorum youtubedekilerin çoğu yalancı 2-3 arkadaş 2 gün önce root atarken tableti bozdu garantiye gönderdiler sabredin az daha sağlam bir yöntem çıkacaktır.
  • Ebanın sisteminde 2 haftadır bir sorun var e kurs yüzünden çöküşler yaşanıyor ebanın sorunu ortadan kalkınca tableti okula götürün müdür veya bilgisayar öğretmeniyle beraber okulun fatih ağına bağlanıp aktivasyonu yapın olması lazım eğer bir sorun çıkarsa bilgisayar öğretmeni yardımcı olur diye düşünüyorum bu arada okula götürmeden önce fabrika ayarlarına getirebilirseniz daha iyi olur iyi günler.
  • quote:

Arkadaşlar e tab 5 e root atmaya kalkmamanızı öneriyorum youtubedekilerin çoğu yalancı 2-3 arkadaş 2 gün önce root atarken tableti bozdu garantiye gönderdiler sabredin az daha sağlam bir yöntem çıkacaktır.

hayır root attıgımdan değil ben bi şekilde clean master yükledim ordan kurumsal yöneticiyi kaldırıp ayarlardan bilinmeyen kaynakları açıp yürüyecektim ama sillinmiyor sorunum bu
  • 001ali001 kullanıcısına yanıt
    hocam şuan kurumsal yönetici bir sistem uygulaması kaldırmak için link2sd gibi uygulamalar kullanabilirsiniz ama bu meb kurduğu uygulamaları kaldırınca yeni güncellemelerle tablet çalışmıyormuş yani bu uygulamaları kaldırdığınız gibi sistem açılmayabilir. bu sayfayı ve bir önceki sayfayı okursanız neden bahsettiğimi anlarsınız bazı arkadaşlar bu uygulamaları kaldırdı ve sonucu iyi olmadı ama size kalmış k.g
  • Bi de okula verdikten sonra bluetooth kapandı açılmıyor roottan sonra kesin düzelir mi

ŞeRmeH

Eğer sorun tabletin içindeki bluteouth aygıtında değil yazılımsal bir sorun ise çözeriz o sorunu ama donanımsal ise yapıcak bir şey yok
    Sistem güncellendi yazıyordu kâğıtta büyük ihtimal yazilimsal. Nasıl cozerim bide root ici n sanırım USB hata ayiklamasinin açılması gerekiyor ama bende o seçenek kitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrarisini Saran Adam -- 31 Ekim 2015; 12:38:05 >
    hocam siz rootu atın yazılımsal ise bloutut halledilir ilk sayfada ve ilk mesajda nasıl root atılacağı adım adım yazılıyor.
    2. yöntemi uygulayacağım ama link2 sd devre dışı kalıyor ve framaroot siliniyor
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.