Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2gb ram , 1.7ghz 8 cekirdek işlemci,mali-450 800 mhz ekran kartı,32 gb dahili,sd kart desteği yok , ips+ 10.1 1920×1200 ekran , 7500 mah batarya 5 mp arka 2 mp ön,samsung dan çaktırılmış bir kalem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 12 Kasım 2015; 19:39:12 >
  • Eba market açılmıyor ip denedim olmadı bilen varmı
  • rakimalar kullanıcısına yanıt
    hocam e tab 4 mü kullanıyorsunuz 5 mi sorunuzu biraz daha açarmısınız
    EBA market sorunu genel galiba, bende çalışıyordu, güncellemesini sildim şu an çalışmıyor. İnternet bağlantısı yok diye hata veriyor.
    Otg desteği yok sanırım?
  • Mount klasorlerinin arasında usb-otg var. Muhtemelen cihazın usb özelliklerini kısıtlamıșlar. usb bağlantısı sadece şarj modunda.
    Devletin bedava verdiği bi tablete göre çok iyi ben 200 tl lik çift çekirdekli işlemcili 512 mb ramli bisi beklerdim ve kalemi çakma değil tamamen aynısı arkadaşın note 3 neoda sorunsuz çalışıyodu onunkide bundatek sorun rootlatmamaları inş yakında garantili yolu bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam e tab 4 mü kullanıyorsunuz 5 mi sorunuzu biraz daha açarmısınız
    E-Tab 5 kullanıyorum.arkadaşlarda çalışıyor.Kayıt olurken buga girdi recovery den wipe/factory reset yaptım açıldı ama Eba market bağlantı hatası veriyor.
    Twpr olsa o da yok dosya yöneticiside yeni güncellemeyle gitmiş.
    @ŞeRmeH@bcnata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakimalar -- 13 Kasım 2015; 20:31:22 >
  • silverthehedgeho S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Bedava bir Tablet için gayet iyi tabi engellemeler kaldırılırsa.
    hocam üst yorumları okursan ebanın kendisinde sorun olduğunu görürsün çökmüş herhalde bizim okuldada yapamayan arkadaşlar vardı tableti tekrar sıfırlayıp müdürün yanına gidip okulun ağına bağlanıp yapmayı deneydin pazartesi gününe kadar zaten ebayı düzeltmiş olurlar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam üst yorumları okursan ebanın kendisinde sorun olduğunu görürsün çökmüş herhalde bizim okuldada yapamayan arkadaşlar vardı tableti tekrar sıfırlayıp müdürün yanına gidip okulun ağına bağlanıp yapmayı deneydin pazartesi gününe kadar zaten ebayı düzeltmiş olurlar herhalde
    tab 5 tableti rootladıktan sonra kilitlenip, açılırken kilit ekranı çıkıp kapananlara duyuru. Garantiye göndermenize gerek yok. Sorun çözülmüş. Denedim çalışıyor.

google a "ETAB 5 Stock Rom" yazın. 5. sırada çıkıyor.
  • E tab5 root twrp vb.. konularda yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PropositionJoe

E tab5 root twrp vb.. konularda yardımcı olabilirim
    Tabletimden google a giriyordum ve bu mesaj çıktı(root gibi şeylere tabletten bakmıştım)herhalde bizi ve girdiğimiz siteleri izleyebiliyorlar,karşıma tehdit niteliğinde bu mesaj çıktı 3 kere yazmışlar.
     General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

• quote:

Orijinalden alıntı: rakimalar

Tabletimden google a giriyordum ve bu mesaj çıktı(root gibi şeylere tabletten bakmıştım)herhalde bizi ve girdiğimiz siteleri izleyebiliyorlar,karşıma tehdit niteliğinde bu mesaj çıktı 3 kere yazmışlar.
     General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

Alıntıları Göster
    tableti eğer kurumsal cihaz yönetimi uygulaması ile birlikte kullanıyorsanız hangi sitelere girdiniz, tablet hangi saatler arasında kullanıldı, dakika dakika gps pozisyon bilgisi vs. meb'e gönderiliyor. kurumsal cihaz yönetimi'ni kaldırdıysanız göremiyorlar, mesaj da gelmedi zaten o cihazlara.

• Merhaba arkadaslar kardesime verilen bu e-tab 5 okulun verdigi sifreyi girdik kamerayi actiktan aonra cihaz kapandi sadece siyah goruntu var logo felan yok birde alt tuslardan home tusu sarjdayken yanip sonuyor varmi cozumu ?
  • E tab 4 ile ilgili sorularınızı alayim root garanti vs
  • Noo.Pasaran kullanıcısına yanıt
    Hard reset çek duzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90C5E3A26

Hard reset çek duzelir
    ARKADAŞLAR ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ BENDE E TAB 4 VAR VE ROOTLU OKULDAN İSTEDİLER ELİNDE İLK HALİNDEKİ DOSYALAR MEVCUT OLAN VARSA ATSIN NE OLUR İLK HALİNE ÇEVİRMEM LAZIM YARDIM EDİN VEDE NASIL YAPACAĞIM
  • keremerdenn K kullanıcısına yanıt
    özelden yardımcı olayım pm gönderdim
  • Arkadaşlar asla fix yemez E-Tab 5 için Root atma yöntemidir.
    https://youtu.be/7bgey-EJzi8
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.