Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackimmo

Arkadaşlar asla fix yemez E-Tab 5 için Root atma yöntemidir.
    https://youtu.be/7bgey-EJzi8
    Ya benim sarj adaptörü bozuldu yenisini nerden alabilirim acaba birde bu tabletleri okul bitince bizden alıcaklarmı?
  • Mac_Tavish kullanıcısına yanıt
    tabletler okul bitince alınmayacak ve şarj adaptörü için senin adaptörün üzerindeki W değerlerine bak ona göre bir adaptör bak internetten veya telefoncuya falan git
  • Arkadaşlar etab5 tabletlerde fabrika çıkışı jelatin varmı. Yoksa almakmı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibril1

Arkadaşlar etab5 tabletlerde fabrika çıkışı jelatin varmı. Yoksa almakmı gerekiyor

Yok. İstersen alabilirsin.
  • Selam fatih projesi etab5 öğretmen tableti var arkadaşta uygulamalar yüklenebiliyor ve sorunsuz çalışıyordu dün ne olduysa uygulamalar sistem politikaları tarafından kısıtlandı gibi bir yazı çıkıyor ve uygulamalar siliniyor playstoredan etkinlestir basıp açmamız gerekiyor. Format attım hala duzelmedi varmı fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 11 Aralık 2015; 0:02:15 >
  • bilgili_bilgili kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal tablet internete falan bağlanıp denetleme veya güncellemeye takılmıştır bu yüzden kısıtlandı bu gibi problemlerden kurtulmak istiyorsanız cihazı rootlayıp mebin kurduğu uygulamaları kaldırmanız gerekiyor fakat o iş şu durumda biraz riskli yapıp yapmamak size kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

büyük ihtimal tablet internete falan bağlanıp denetleme veya güncellemeye takılmıştır bu yüzden kısıtlandı bu gibi problemlerden kurtulmak istiyorsanız cihazı rootlayıp mebin kurduğu uygulamaları kaldırmanız gerekiyor fakat o iş şu durumda biraz riskli yapıp yapmamak size kalmış

teşekkürler
    anlayamadığım 40 tane daha tablet var sadece bundan böyle bir şikayet geldi anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenliselipsikopat

Bu anlatım gerçekten çok iyi.
    Teşekkürler link için @fenliselipsikopat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

quote:

Orijinalden alıntı: fenliselipsikopat

Bu anlatım gerçekten çok iyi.
    Teşekkürler link için @fenliselipsikopat
    merhaba

pederde etab 4 var. 4 .4.2 kurulu .bunda mdm denen zımbırtı yüzünden birşey kurulmuyor.accuweather i bile engelliyor. smart launcher kuruyorum varsayılan yapamıyorum. bunları aşmanın bir yolu yok mu?

• x571 X kullanıcısına yanıt
    bu konunun ilk sayfasında root atma yöntemi 1 var onu yap tabletin okulla bir ilgisi kalmıyor istediğini kurabilirsin o işlemleri yapınca ama bu işlemlerden sonra tablet garanti dışı olabilir ama zaten çoğu tabletin garanti süresi bitti
  • Arkadaşlar e tab 4' de bluetooth kullanamıyorum nedenini bilen var mı yada nasıl çözebilirim budurumu
  • savage038 S kullanıcısına yanıt
    bluetooth.apk tarzında bir uygulama var yanlışlıkla veya herhangi bir virüsten dolayı silinmiş olabilir tableti fabrika ayarlarına getirirmisiniz düzelmesi lazım.
  • Arkadaşlar tablete virüs bulaştı nasıl sıfırlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifednah

Arkadaşlar tablete virüs bulaştı nasıl sıfırlayabilirim
    beyler e tab-4 te en yeni olan güncellemede yeni açık buldum(beyaz ekranlı olana) root attım işe yarıyor(pil kullanımı fix yemişti sanırsam bu tek çözüm)
    yöntem pm ile atılır.
    edit:beyler sanırsam yöntem fix yedi ,
    tableti son zamanlarda internete baglamadıysanız işe yarayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 5 Mart 2016; 23:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

quote:

Orijinalden alıntı: Player ONE

ROM lar san EBA sisteminden çıkıcak tablet o zaman.Yani okulda sonucda problem olacak. Değil mi

Rom larsan Gelecek Seneye Kadar Serbestsin Sonra Okullardaki Tahtalarla Kullanılabilecek

Alıntıları Göster
    beyler aşağıdaki videoda anlatılan şekilde şu kısımı yapmaya çalışıyorum;

Uyarı sesi Pilin %15 den aşağı olduğunu anlatan ses. Bu sesi duyduğunuz anda General Mobile yazısının sol altına basın. Sanki uyarı çıkmış gibi. Eğer doğru zamanda bastıysanız ayarlar menüsü karşınıza gelecek.

Ama bir türlü olmuyor. kaç kere denedim. neden olabilir sizce?

https://www.youtube.com/watch?v=F841bGtqtjY

edit: olmuyor olmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tany3450 -- 1 Şubat 2016; 18:25:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pirizma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

quote:

quote:

quote:

Merak ettimde, DNSet kullanmadan tabletin DNS'sini kalıcı olarak değiştirebilen oldu mu? Birkaç ay önce baya uğraşmıştım fakat kalıcı olarak değiştiremedim.

Hocam normal olarak değişmiyor ancakhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.eddypcz.dnschanger
    Bu uygulama sayesinde bir kere ayarlıyorsunuz her tableti açdığınızda otomatik olarak değiştiriyor herhangi birşey yapmanıza gerek kalmıyor.

Peki diyelim tabletteki rootu geri aldık o zmanda program çalışmaya devam ediyor mu peki? Etkin oluyor mu ayarlar?

Rootu geri almak derken MDMyi tekrar kurmaksa kastınız hayır silinir sanırım ama unroot yapacaksınız MDM vs olmayacaksa aynı durur.

Hayır yok MDM kurmayacağım sadece unroot yapacağım eğer öyleyse iyiymiş. Ya birde tableti Usb'yle PC'ye bağlamaya çalışıyorum bilgisayar driveri bulmuyor bir türlü. MTP USB Aygıtı sürücü yüklenmesi başarısız diyor. Tabletin driverini bulamıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Fabrika ayarlarına döndürdüm tableti halloldu.

benim tablette de var format attım olmadı mtp hiçbirşekilde kurulamıyor.yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: alicolak09subat

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merak ettimde, DNSet kullanmadan tabletin DNS'sini kalıcı olarak değiştirebilen oldu mu? Birkaç ay önce baya uğraşmıştım fakat kalıcı olarak değiştiremedim.

Hocam normal olarak değişmiyor ancakhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.eddypcz.dnschanger
    Bu uygulama sayesinde bir kere ayarlıyorsunuz her tableti açdığınızda otomatik olarak değiştiriyor herhangi birşey yapmanıza gerek kalmıyor.

Peki diyelim tabletteki rootu geri aldık o zmanda program çalışmaya devam ediyor mu peki? Etkin oluyor mu ayarlar?

Rootu geri almak derken MDMyi tekrar kurmaksa kastınız hayır silinir sanırım ama unroot yapacaksınız MDM vs olmayacaksa aynı durur.

Hayır yok MDM kurmayacağım sadece unroot yapacağım eğer öyleyse iyiymiş. Ya birde tableti Usb'yle PC'ye bağlamaya çalışıyorum bilgisayar driveri bulmuyor bir türlü. MTP USB Aygıtı sürücü yüklenmesi başarısız diyor. Tabletin driverini bulamıyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Fabrika ayarlarına döndürdüm tableti halloldu.

benim tablette de var format attım olmadı mtp hiçbirşekilde kurulamıyor.yardım edin

Alıntıları Göster
    Tab 5 5054 hatası hakkında çözümü bulan arkadaşlar var mı?

• Arkadaslar fenliselipsikopat adli arkadaşın attığı videoda gerşey anlatılıyor mu? Hanngi programların inceği , nasıl root yapilacagi , rootdan sonra hangi programlarin silonecegi anlatilmis mi? Evimde internet yok internet cafede yapacagim. Tablet kardesimin pek bir bilgim yok. Kardesimin soyledigine gore bluetoth ve wifiyi kullanamiyormus. Cihazin pcye baglanmasinda bir sikinti var mi? Cihaza hicbirsey yuklememis. Gerci google play de yokmus herhalde. Neyse videoda anlatilanlari kisa bir sekilde anlatacak biri var mi? Kac saat surer ortalama?
  • gençler bende de jarj yeri ve ekran bozuldu jarj yerini garanti yaptı ama yine bozuldu dışarıda yaptırdım kutusu yok sadece kılıfı var adaptör yok kablo yok tabletin civataları kayıp ne halt yiyecem ben galiba garanti yolu gözüküyor ücret ne kadar çıkarır beyler son dakika güncellemesi olarak artık bu ..... nın dokunmatiğide çalışmıyor artık belediyeye taziye mesajını verecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vakitçi -- 9 Şubat 2016; 1:59:20 >
  • Hocam, etab 4un sürümü 4.2.2 nasıl yukseltebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.