Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş tableti sakın internete bağlama eğer tabletteki cihaz yönetiminin adı cihaz yönetimi ise rootlayabilirsin eğer tabletteki cihaz yönetimi kurumsal cihaz yönetimi ise bu işi parayla yapıyorlar internette
  • Herkese selamlar. Etab4 ic ekran kirilmis, dis ekran saglam. Servis garanti vs yaklasim ne sekilde oluyor, serviste ne kadar ucret isteniyor? Disarinin fiyatlari asagi yukari belli zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam 7 civarında gelen güncelleme ile tabletin ekranında General Mobile yazısı dönüyor. Kapanmıyor, açılmıyor. Aynı yazı dönüyor sürekli. Reboot yaptım, data sil dedim. Yine de işe yaramadı. Nasıl çözeceğiz diye düşünmekten vazgeçtim, bence bunun çözümü topluca servise göndermek olacak.

• josephenglish J kullanıcısına yanıt
    bilgisayar hocası ile konuşun garantiye verin yaparlar %99

ilk sayfada ilk mesajda nasıl garantiye göndereceğin yazıyor
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Onları okudum, teşekkür ederim. Okulda bilgisayar hocası yok ama gerekli yerleri aradı arkadaşlar. Fatoht projesine ait bir güncelleme olduğu için bakanlıkla bir planlama yapacaklar sanırım firma olarak Beklemede kalın demişler, bekleyelim biraz, olmazsa garantiye göndermek farz olacak.

• arkadaşlar merhaba. e-tab4 rootlamak istiyorum lakin, adımları tek tek yapıp geçtim. ancak mobogenie de root hatası alıyorum. oneclick root tıkladığımda error veriyor. sebebi ne olabilir? yardımcı olabilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 27 Mart 2016; 0:19:26 >
  • -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    hocam iroot uygulamasıyla da yapabilirsiniz mobogenie sorunlar çıkarıyor genellikle bu uygulamayla rootlayın daha sonra mobogenieden uninstal stock apps kullanarak meb uygulamalarını kaldırın eğer mobogenie bu aşamada da sorun çıkarsa tabletten işinizi görün nasıl yapılacak derseniz iroot ile rootladıktan sonra tableti kapatıp açın açılınca arayüze atar sizi ve uyarı gelir cihaz yönetimi falan yazar oradan çalışmasını durdurun yani izin vermeyin daha sonra google playa girip link2sd indirip meb uygulamalarını kaldırın ve tableti fabrika ayarlarına getirin tamamdır.

irootun ben bu sürümünü kullandım

indir

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam iroot uygulamasıyla da yapabilirsiniz mobogenie sorunlar çıkarıyor genellikle bu uygulamayla rootlayın daha sonra mobogenieden uninstal stock apps kullanarak meb uygulamalarını kaldırın eğer mobogenie bu aşamada da sorun çıkarsa tabletten işinizi görün nasıl yapılacak derseniz iroot ile rootladıktan sonra tableti kapatıp açın açılınca arayüze atar sizi ve uyarı gelir cihaz yönetimi falan yazar oradan çalışmasını durdurun yani izin vermeyin daha sonra google playa girip link2sd indirip meb uygulamalarını kaldırın ve tableti fabrika ayarlarına getirin tamamdır.

irootun ben bu sürümünü kullandım

indir

hocam benim kardeşim meb okulundan temel liseye kaydını aldırdı. bu tableti de pasifize etmişler kullanılmıyor tablet. elimizde hala ama bişeye yaramıyor.

internetteki yöntemleri denedim ama ne dil uyarısıy yöntemiyle ne pil uyarısı yöntemiyle yapamadım. iki uyarı da gelmedi bile.

çöp mü oldu tablet yoksa parayı bayılıp yaptırabileceğim yer var mıdır? cevaplarsanız çok sevineceğim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky999 -- 27 Mart 2016; 16:06:00 >

• sky999 kullanıcısına yanıt
    hocam eğer tabletteki meb koruması cihaz yönetimi ise kendiniz root atabilirsiniz ama kurumsal cihaz yönetimi ise root atması oldukça güç ve nasıl atılacağı bilinmiyor yapan arkadaşlar var ama 20 tl ücret ile pazarlık yaparsınız isterseniz eğer kabul edersiniz söyliyim arkadaşa
  • quote:

hocam eğer tabletteki meb koruması cihaz yönetimi ise kendiniz root atabilirsiniz ama kurumsal cihaz yönetimi ise root atması oldukça güç ve nasıl atılacağı bilinmiyor yapan arkadaşlar var ama 20 tl ücret ile pazarlık yaparsınız isterseniz eğer kabul edersiniz söyliyim arkadaşa

hangi türlü inanın bilmiyorum. izmirdeyse görüşebiliriz arkadaşınızla.

yani demeye çalıştığınız şu sanırım. cihaz yönetimi de olsa kurumsal cihaz yönetimi de olsa ben bunu anlayan birine kırdırabilirim değil mi? çöp olmadı yani tablet
    evet kırdırılabilir tableti şuan kullana biliyor musunuz ? yani arayüze falan ulaşabiliyornmusunuz?
    Deneyeceğim bu yöntemi teşekkür ederim

kardeşim teşekkür ederim verdiğin yöntem işe yaradı..

yardımcı olmak adına küçük bir açıklama yapayım denemek isteyenlere..

iroot ile root attım. lakin mobogenie uninstall stock apps cihazın rootsuz olduğunu gösteriyordu.
    sonrasında iroot ile birkaç kere daha root attım. mobogenie ye tekrar bağladım ve başarılı bir şekilde belirtilen uygulamaları sildim.
    format attım ve temiz kurulum yaptım. şuan sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

evet kırdırılabilir tableti şuan kullana biliyor musunuz ? yani arayüze falan ulaşabiliyornmusunuz?

açıyorum sağda wifi listesi var, solda cihaz bilgileri var. ekranda tıklanabilen tek yer wifi listesindeki ağlar
    hocam bu şekilde ise rootlanabilir büyük ihtimal o ekranda tabletin resmini çekip atın eğer düşündüğüm gibiyse kendiniz rootlayabilirsiniz eğer değil ise arkadaş halleder
  • Beyler bende en son dagitilan etab 5 modeli var.kardesime verdiler bu sene.root atmaya korkuyorum mebden yetkili geliomus sistemden goruyolarmis felan.bide ben bizim okulda cok kisi de gordum root atmislar hersey yapiyolar.sizce root atsam bi sorun olurmu?

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    hocam bu aşamaya kadar her şey stabil fakat bilgisayara bağlayıp root atıp meb uygulamalarını kaldıracağımız zaman işler karışıyor bazı tabletler direk mobogeniye ile yapıyor bazıları sizin gibi bazıları benim gibi iroot ile rootlayıp tabletten link2sd ile meb uygulamalarını kaldırıyor bu iş biraz düşünmeyi gerektiriyor yapabildiyseniz sevindim.
  • Benim öğretim önerim atmamak çünkü yavaş yavaş vsinif ile ders işleme olayı başlıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bu şekilde ise rootlanabilir büyük ihtimal o ekranda tabletin resmini çekip atın eğer düşündüğüm gibiyse kendiniz rootlayabilirsiniz eğer değil ise arkadaş halleder

bu şekilde hocam. ama hiçbiyere tıklanmıyor wifi listesi hariç. aşağıdaki panele de tıklanmıyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

Hocam tableti sıfırlayin tekrar ve sarjinizin %14 altında olması gerek tableti sıfırlayin açılınca sesini sonuna kadar açın ve tableti kapatın ve tekrar açın demin dediğim gibi sarjinizin az olması gerek açılışta general mobile yazısında pil kullanımının belirmesi gerek ona tiklayip USB hata ayıklayıcı açıp PC bağlayıp işinizi görürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.