Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler ben bu tableti kaleminden dolayı almak istiyorum ama kararsızm.
    Kalemin basınca duyarlılığı var mıdır resim çizmek için uygun mudur,
    forumlarda ekranda sararma olduğunu okudum rahatsız edici mi
    Parayla almaya değer mi
    Gps ve oyun performansı nasıldır deneyimli forumdaşlardan cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Tableti şuan internette öğrencilerden çok uygun fiyata alabilirsiniz piyasadaki son oyunlar dışında çok rahat oynatacaktır. asphalt 8 modern combat 4 vs

çizim konusunda ise kalem vasat halde basınca duyarlı falan değil yani tablet açıkcası çizim için uygun değil.

4 senedir tableti kullanıyorum kafa atıp tekmeleme rağmen sararma olmadı.

gps derken tableti takipden falan mı bahsediyorsunuz yoksa konum falan mı anlamadım o kısmı ?
  • İnternetten Film-dizi izlemeye uygun mu bu tablet?Konuyu pek inceleyemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablette bildirim sesi geliyor fakat YouTube muzik vs sesleri gelmiyor sebebi nedir nasil düzeltilir??

• Bu e-tab 5 i nasıl android e çevirebilirim güncel şeklinde yardımcı olabilir misiniz.
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    android derken cihaz zaten android işletim sistemine sahip.
  • Ses geliyorsa donanımsal olarak sıkıntısı yoktur tabletin ayarları bozmuş olabilirsiniz veya gerekli dosyalar silinmiş olabilir format atmayı deneyin olmazsa tekrardan ulaşın yeni sistem nasıl kurulur yani yeni rom nasıl atılır anlatmaya çalışayım.
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    İçerisindeki yazılım sebebiyle google play vs yok hocam ondan bahsediyorum. En güncel yöntemi nedir bu işin
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Hocam sıkıntı google play uygulamaları ise her kullanıcıda bu şekilde rootladıktan sonra ayrıca google play uygulamalarını yüklemeniz lazım onuda özelden attığım videoyu uygulayın.
    Format attim olmadi yine ayni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VsrkankVV -- 8 Ocak 2017; 22:38:29 >
  • bedava verilse alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Ses geliyorsa donanımsal olarak sıkıntısı yoktur tabletin ayarları bozmuş olabilirsiniz veya gerekli dosyalar silinmiş olabilir format atmayı deneyin olmazsa tekrardan ulaşın yeni sistem nasıl kurulur yani yeni rom nasıl atılır anlatmaya çalışayım.

Format attım olmadı ne yapmam gerekiyor

• Selam aleykum , 2 tane e tab 5 var bir öğretmen verdi emekli.Bende öğrenci değilim aktif değiller malesefki.Bunun bir çözümü varmıdır bu şekildede rootlanıp acılabilir mi?
  • öm attım
  • abbleix kullanıcısına yanıt
    pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

pm

Aynı şekilde kayit yapilmamış bir tablette arkadaşımda var tab5, çözümu varsa banada bi pm yollarmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut3232 kullanıcısına yanıt
    öm atıldı.
  • Arkadaşlar merhaba bende gayet güzel general mobile mdm yukleyicisinden eski rom yuklenmis kingroot ve mobogenie ile yonetici falan ivir zivir silinmis cillop gibi bir etab 4 vardı ama ben kaşındım framarootla rootladim xposed dan moduller falan kurdum buraya kadar herşey güzel ancak setcpu isimli bir cpu kontrol uygulamasi indirdim onda cpu hep 1.4ghz de calissin diye ayarladim acilista otomatik uygula yaptim ama zannedersem biseyler cakisti suan tableti acinca general mobile logosu geliyor sonra isikli logo donuyor biraz uzun suruyor ama o da geciyor ve daha sonrasinda kilit ekrani yanip sonerek gelip gidiyor dokunmalar falan gozukuyor bir gidiyor

general mobile mdm yukleyicisinden btt rom atmayi ve recoveryden factory reset yapmayi denedim ama biyerde takılıyor sonra recoveryden atıp yeniden aciliyor ve aynı sorun yardım edin lütfen birazdan youtube a videosunu cekip yukleyecegim sorunu daha iyi anlarsınız
    edit:buyrun arkadaşlar olay tam olarak soyle 20 dakika bekledim bir degisiklik olacam mi diye ama olmadihttps://youtu.be/xo_gvb5w760

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapatid -- 24 Ocak 2017; 23:14:41 >

• lapatid L kullanıcısına yanıt
    aynı uygulamayı bende kurdum ve aynı hatayı aldım eğer mdm yükleyicisi işe yaramıyorsa tek çare servise göndermek benim tablet 5 gün sonra geldi isterseniz nasıl göndereceğiniz konusunda yardım edebilirim.
    okuldan verilen tablet bende mevcut olan nasıl gönderebiliriz ? telpa lardan oluyor mu hocam ?
    edit: spam yapmayayim hocam sorun sizde de setcpu yuzunden mi oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapatid -- 24 Ocak 2017; 23:17:23 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.