Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet benzeri bir cpu programı kullanınca oldu tableti öğrenci olduğunuzdan dolayı mı verdiler kendiniz mi satın aldınız ?
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    okuldan verdiler
    edit:hocam youtube da fastboot moddan adb ile twrp recovery yukleme yontemi var bunu denesem bir işe yarar mı sizce ?
    https://m.youtube.com/watch?v=H_1fNsTvz8o&feature=youtu.be
    işe yarayabilir derseniz tabletin içini açmadan fastboota alma yolu var mı onu da soyler misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapatid -- 25 Ocak 2017; 10:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S

• lapatid L kullanıcısına yanıt
    pm den devam edelim.
  • Arkadaşlar merhaba, Eylül ayında tabletim durduk yere kendini resetlemeye başladı. General mobile yazısı ekranda döndükten sonra tekrar kendini resetliyordu. O günden sonra kapattım tableti kenara koydum. Bugün merak ettiğimden alıp şarja taktım ama bu sefer farkettim ki ekran cızırdıyor. (Belki fotoğrafta tam belli olmuyordur cızırtı, eski televizyonlarda görüntü aşağıya durmayan kayar ya hani onun gibi oluyor.) Ne yapmam lazım? Garanti kabul etmez çünkü eylül ayında belki kendine gelir diye önce formatladım tuşlardan, daha sonra root attım😶😶

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lxheat -- 1 Şubat 2017; 22:35:55 >

• arkadaşlar kardeşime de dağıtmışlar da şu tablettende nasıl root atılacağını detaylıca anlatır mısınız ilk sayfadaki sanırım etab4 için bizdeki etab5 şimdiden teşekkür ederim
  • lxheat L kullanıcısına yanıt
    tablete ulaşabiliyormusunuz yani kısa sürede olsa kullanılıyor mu ?

bilgisayara bağlanıyor mu ?

sadece root mu attınız ? (recovery,rom falan kurcaladınız mı?)
  • youtube da nasıl yapılacağını anlatan bir sürü video var Youtube da General Mobile e tab 5 root deyin herhangi bir videoyu uygulayın.
  • root işini hallettim de uygulamalar menüsü değişti kardeşim de eski haline getirmemi istiyo nasıl düzeltebilirim bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahoagha -- 2 Şubat 2017; 22:51:22 >
  • Root atarken mdm uygulamaları dışında bişey mı sildin. Eğer silmediginden format at oda olmazsa internette birinden orijinal launcherin apksini alacaksın veya nova launcher tarzı yapay launcher kullanacaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    adamın anlattıklarını birebir yaptım sil dediklerini sildim tablet ilk açıldığındaatıldığında normaldi de sonradan birden böyle oldu anlamadım bende

• O ZAMAN format atın bi olmassa twrp yükleyip sıfır rom atmaya çalışırız
    eyvallah hocam hallettim

Yok hocam bilgisayara bağlayınca ekranda şu işaret beliriyor bağlanmıyor.

Tablet açılırken General mobile yazısı gözüküyor, döndükten sonra tabletin açılması gerekirken başa sarıyor -Bu root atmadan önce oldu.-

Ses tuşlarından root attıktan sonra da açılmadı yine aynı rom felan kurcalamadım

• lxheat L kullanıcısına yanıt
    Tableti son kullandığınız zaman Usb Hata ayıklayıcı açıkmıydı eğer açıksa ve emin değilseniz bilgisiyarınıza mobogenie kurun orada root bölümü var root yetkisini kaldırın tabletten daha sonra garantiye verin yaparlar garantiye verince de dediklerimi uygularsınız para almazlar büyük ihtimal isterlerse yaptırmazsınız zaten.

Eğer mobogenie taktiği olmaz ise

https://www.youtube.com/watch?v=3tLtemV6KJs

şunu deneyebilirsiniz.
  • İndirdim programı ama bilgisayar aygıtı görmüyor hocam maalesef

• Abiler kolay gelsin. Ben tablete twrp rom attım yalnızmbi işim düştü ve şuan root gerekiiyor. Acaba tehlikesi varmı. Birde rom lu tablete root atmak farkı olurmu. Son bir soruda bunu bilgisayarsız yapmak mümkünmü.

• Md984Mustafa M kullanıcısına yanıt
    twrp bir rom değildir recovery modudur. rootun donanımsal olarak bir zararı yok ama okulda sorun çıkar mı bilmiyorum. twrp bulunuyorsa root atabilirsiniz ve bilgisayarsız atabilirsiniz onuda framaroot 1.9.3 apksını indirip kurun ve rootlayın.
    Kardeşim uygulamada 3 seçenekte kabuö etmiyor. Kingroot işe yararmı

• Md984Mustafa M kullanıcısına yanıt
    Deneyebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.