Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Hocam tableti sıfırlayin tekrar ve sarjinizin %14 altında olması gerek tableti sıfırlayin açılınca sesini sonuna kadar açın ve tableti kapatın ve tekrar açın demin dediğim gibi sarjinizin az olması gerek açılışta general mobile yazısında pil kullanımının belirmesi gerek ona tiklayip USB hata ayıklayıcı açıp PC bağlayıp işinizi görürsünüz

işte sorun burda. pil uyarısı gelmiyor güncelleme almış tabletlerde maalesef. pil zayıf sesi geliyor ama uyarı ekranında beliren bir şey yok defalarca denedim. araştırdıgımda güncelleme alan tabletlerde bu yolun işe yaramadıgı yazıyorud
  • Tabletlerden root yuzunden ceza yiyen var mi atan cok kisi var heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhareiz

Tabletlerden root yuzunden ceza yiyen var mi atan cok kisi var heralde

Ceza alan yok . Biraz da okul yönetimine bağlı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • f@tih netine psiphon artık girmiyor.Başka vpn önerisi var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hard brick çözümü:

https://youtu.be/H_1fNsTvz8o

• Şifremi unutum nasıl çözeriz

• TtaR T kullanıcısına yanıt
    tabletiniz rootluysa ekran kilidi kısmında pc bağlayıp verilerinizi kurtarın ve tableti kapatıp recovery açarak fabrika sıfırlamasını yapın açılınca tablet sıfırlanmış olacak eğer rootlu değil ise pc bağlanamaz ve dosyalarınızı müziklerinizi kurtaramassınız.
  • Şu TC istenen kısımdaki şifre kardeşim
    Bu mesaja eklenen görseller:

• TtaR T kullanıcısına yanıt
    he o şifreyse basit okuldaki bt hocasının yanına tabletinle beraber git durumu anlat o ebanın sistemine senin tc yazcak oradaki şifreyi değiştirecek sana yeni bir şifre verecek hadi kg
  • THİNKWARE Bir yazılımı okuyamıyor anlamındadır. O da Şarj olmadığından ya da pil düşük olduğundan kaynaklanabilir. Benim e Tab 4 te de oldu. Faktory Reset attım düzeldi arkadaşlar. Biraz geç ama olsun.
  • Siyah Lale kullanıcısına yanıt
    Bunu bizle paylaştigin için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki tablete fatihdroid yükleyeyim dedim. fakat busybox kurmayı unutup yüklemeye çalıştım, sistemdeki orjinal romu sildi ve yeni romu yükleyemedi. anladığım kadarıyla şu anda içi tamamen boş tabletin, herhangi bir imaj yok.
    açtığımda komut yok hatası alıyorum, recovery menüsünde ise sadece wipe'lar ve reboot var. bilgisayar da görmüyor sizce nasıl çözebilirim bu durumu?
  • Tab 5 nasıl?

• Sinan Engin kullanıcısına yanıt
    iyi
  • arkada?lar ben root atarken ilk a?amayy yani tu?lara basma a?amasyny ba?ardym o data felan geldi ama ben yanly?lykla her iki a?amada da yanly? yere bastym (yes yerine no ya bastym ilk sençeni de yanly? yaptym evet malym birini yanly? yapynca tela?a kapyldym) tela?a kapylynca tableti kapattym ve ?imdiyeniden deniyorum ama olmuyor tu?lara basarken tabletin tu? y?yklary ortadan kayboluyor ve uzun süre basmama ra?me o seçnekler kar?yma çkmyyor. artyk ?ansym kalmady my? tablet kendini korumaya felan my aldy ? aydynlatyn beni pls.
  • pembe buldozer P kullanıcısına yanıt
    sorunu tam anlayamadım ?
  • arkadaşlar elimde bu tabletten var,tablet açılmıyor,sadece twrp ekranına girebiliyorum, rom atmayı deniyorum fakat pc hiçbir şekilde usb kablo ile görmüyor, pratik bir yol bilen varmıdır?
  • p4ozgur kullanıcısına yanıt
    twrp de her koşulda pc görmesi lazım başka pc de başka kabloyla deneyin eğer olmuyorsa anakartta sorun olabilir.
  • serin_su842 S kullanıcısına yanıt
    burdan sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

twrp de her koşulda pc görmesi lazım başka pc de başka kabloyla deneyin eğer olmuyorsa anakartta sorun olabilir.

baska pc de de görmüyor hocam maalesef, usb storage olarak da bir türlü gösteremedim, usb memory taktım onuda görmedi,
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.