Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. yöntem de fixlenmiş olabilir mi? Herhalde 40 defa denemişimdir.

%15 altı şarj ile wipe data/factory reset'ten sonra general mobile yazısı dönerken sesle beraber pil kullanımı geliyor, tam gözüne basıyorum, siyah ekranda bir süre bekleyip aktivasyon sayfasına atıyor. Bir fikri olan, yardım edebilecek veya Çanakkale çevresinde bu işi parasıyla yapabilecek var mı?
  • Buradaki ekran değişmiş elime yeni geçen ve güncelleme almış tablette %14ten az şarj olsa bile factory reset yapınca uyarı gelmiyor

• BerkayAltok B kullanıcısına yanıt
    Bendeki aktivasyon ekranı da aynısı. Sanırım root şansını kaçırdık.
  • Etab 5 için güncel bir çözüm yok değilmi
  • Selamlar arkadaşlar bu tabletten babamada verdiler.clash of clans oynama şansımız var mi cihazda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yegenimin etab4 ü var ama pil uyarısı görünmüyor çözüm yokmu beyler :/

• tany3450 kullanıcısına yanıt
    tab4 yapılan yeni güncellemeler ile tab5 teki sistem getirildi ve artık root atmak çok güç oldu sizin sorununuz da bu yüzden hatta fark ettiyseniz cihazınızda normal cihaz yönetimi yerine kurumsal cihaz yönetimi gelmiş olması lazım şimdilik okullarda tek tek kontroller başladı meb işi ciddiye aldı okullarda tabletlerde ders işlenecek biraz bekleyin sonra atarsınız şuan net bir yöntem yok zaten
  • Vakitçi V kullanıcısına yanıt
    hocam dışarıda yaptırdığınız için garanti dışı kalıyor para verseniz dahi yapmazlar herhalde bu günlerde tabletleri topliyip genel tamir ediyorlar bir şansınızı deneyin ama sanmıyorum
  • Aristocriticalshot A kullanıcısına yanıt
    kernel yüzünden bu güncellemeyi yapamıyorsunuz son günlerde kernel kalksa da bu konuda uğraşan yok o yüzden malesef
  • mtolgae kullanıcısına yanıt
    hocam yeni güncelleme ile bu yöntem fixlenmiştir tableti güncellenenler bu aşamada takılıyor ama güncellenmediyse halen geçerli yani sizinki güncelleme yemiş
  • merhaba arkadaslar. mebin dagittigi e-tab5lerden var elimde. kardesime verilmisti bana lazim oldu rootlayip kulanmaya basladim. yalniz meb kendi vpn ayarlarini yaptigi icin ve yurtta da dns otomatik olmasi gerektigi icin yurtta internete baglanamiyorum. rootlu oldugu icin cozulebilir sanirim. olayin vpn dialog isimli bir sistem uygulamasindan kaynaklandigini ogrendim. fakat sistem uygulamasi oldugu icin hemen silmek istemedim. bu uygulamanin ne ise yaradigini ve silebilip silemeyecegimi bileniniz var mi?

arkadaslar bahsettigim sistem uygulamasini sildim yalniz bi sonuc alamadim. yardimci olabilirseniz sevinirim

• Aşağıdaki maddeleri uygularsanız başarılı bir şekilde root atmış olursunuz:
    1. Öncellikle tabletinizi sıfırlayın ya da format atın.
    2. Bu işlemi yaptıktan sonra(sıfırlama işleminden sonra) MDM Aktivasyon Sihirbazı gelmeden önce yaklaşık üç saniye dil seçme bölümü gelecek. Burada Türkçe dışındaki bir dili hızlıca seçin (Bakın hızlı olun!)(Eğer başarısız olursanız tableti tekrar kapatıp açıp deneyin.)Örnek: İngilizce, Fransızca, İspanyolca dilini seçebilirsiniz.
    3. Daha sonra şifre isteyen bir kablosuza girin ve o anda karşınıza “e tab klavye" çıkması gerekiyorken farklı bir dili seçtiğiniz için o dilin klavyesi çıkacak.
    4. Bunu yapmamızın amacı klavye üzerinden ayarlara bağlamaktır.
    5.Daha sonra çıkan klavyede ''boşluk'' tuşuna basılı tutun ve en alttaki metne Türkçe karşılığı “Giriş yöntemini belirleyin." butonuna tıklayın.
    6. Oradan da sizi otomatik bir şekilde Ayarlara bağlayacaktır. Daha sonrsa dilinizi tekrar Türkçe yapın. Geliştirici seçeneklerini açın. Usb hata ayıklamasını açın. Tabletinizi PC ye bağlayın.
    7. Gerisini zaten biliyorsunuzdur.
    Güncellenmiş tabletlerde bu metod çalışır. Ayrıca pilinizin %15 altında olması gerekmez. Tabii bizde sorunlar çözümsüz kalmaz. :D
    Şimdi rahat bir şekilde tabletiniz keyfine bakın! :D

Bunları yaptıktan sonra mobagenie 3 yükleyip root atınız uygulama kaldırmak için ise mobagenie 2 sürümü ile kaldırılıcak uygulamaları kaldırınız..Ben bu şekilde yaptım ALINTIDIR bende işe yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthVader-_- -- 8 Mart 2016; 18:42:00 >

• meleklerinincarlisi kullanıcısına yanıt
    pm ile cevaplandı
  • hocam dil seçeneğinin geldiğinden eminmisiniz
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Evet eminim daha dün rootladim tableti root nasıl atılır guncelle benim yazdigimi köy calisiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    İlk sıfırlamak gerek sifilayip açtıktan sonra 3-4saniye dil seçme ve hoşgeldiniz ekranı geliyordu orda türkçe dışında herhangi bir dili seçin sonra mdm ekranı geliyor oradan wifi seçme bölümünden wifi seçip şifre yazmadan klavye yabancı olağı için space tuşuna uzun basın ayarlarla giriyoruz diğerlerinde yukarda anlattım inş sizde atarsanız yeni yöntem bu arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

pm ile cevaplandı

hocam cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: 07mertfb

İlk sıfırlamak gerek sifilayip açtıktan sonra 3-4saniye dil seçme ve hoşgeldiniz ekranı geliyordu orda türkçe dışında herhangi bir dili seçin sonra mdm ekranı geliyor oradan wifi seçme bölümünden wifi seçip şifre yazmadan klavye yabancı olağı için space tuşuna uzun basın ayarlarla giriyoruz diğerlerinde yukarda anlattım inş sizde atarsanız yeni yöntem bu arkadaslar

E tab 5 icin mi bu yontem yoksa 4 icin mi

• Ben etab 4icin yaptım etab 5te ölümü bilmem

• E tab4 var elimde 1 yıldır dolapta duruyordu öyle, temizlikten dolayı öyle çıktı karşıma rootlama şansım var mı? Hiç root vs yapmadım daha önce, bayadır kapalı olduğu için bahsedilen güncellemeleri aldığını zannetmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.