Şimdi Ara

General mobile elite 32gb tüm yazılım hatalarından kurtuldum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kardeşler donanım haberin elite ballandıra ballandıra aylar önce video incelemesinin ardından f/p açısından en iyi telefonlardan biri olan elit'le 3 ay önce tanıştık telefonu elime aldığım anda köşeleri battı elime silikon kılıf alarak çözümledim.Kullanmaya başladıkça çift tiklamayla açmanın tam verimli çalışmadığını cepte kendi kendine açıldığını gördüm,c yaparak kamera açılmıyordu. Önemli değil düzelir dedik ve bekledik güncelleme geldi tamamiyle çöp çıkınca custom romla bu sorunlardan kurtulurum dedim basladım araştırmaya malum tek rom var oda türkçe değil telefon iyice canımı sıkmaya başladı gps sorun yaptı,arayuz durduruldu hatası vs yani kısaca sorunlar sorunlar forumda dolu sıkıntıları. Biliyorum Android başlı başına sıkıntı ama kardeşim bu kadar yazılım hatasıyla insan telefon satar mi ya!

Çift tıklayarak açılma olayı Cepte kendi kendine açılıyor bunu satan GM sahipleri hiç mi cebine koymadı bu teli,bu bile yeter GM anlamaya...

Anlayacağınız donanım olarak süper olan cihazım yazılım hataları yüzünden beni deli etti soğudum telefondan ve sattım teli kurtuldum. Donanım haberde incelemesini yapan telefonu günlerce kullanıp resimler vs. çekip koyan malum arkadaşa da hakkımı helal etmiyorum objektif değil insan söyler kardeşim şu kadar sure kullandım bu sıkıntıları var ama yok, neden olduğunu hepimiz biliyoruz...

1300 aldığım teli 900 zor verdim
    htc m8 aldım sıfır desek yeri 15 günlük cihaz 1500 liraya

Sonuc olarak Türkiye kazansın dedik ama bu politikayla bir daha general mobile mı ? Tövbe. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumi_35 -- 21 Eylül 2014; 10:11:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

6 ay once elite lite aldim. Bir iki kucuk problem haricinde baskada bi problem yok. Nova launcher kullaniyorum zaten .cozemedigim problemler saü.net wifi ye baglanirken surekli kopuyor tekrar baglaniyor.cift dokunarak uyandirmayi zaten kullanmiyorum bence sarj yiyo ve cebimde birilerini ariyo . ayrica sizin telefonu nasil kullandiginizida gormek lazim sonucta elektronik cihaz kullanma onemli. Arabadan bi ornek veriyim babam kullaninca araba 25 kr yakiyo ben kullaninca 40 kr yakiyo . sizin abarttiginiz kadar buyuk bi problem yok. Bazi noktalarda da size hak veriyorum. Firma amiral gemisi olan telefonun butun sorunlarini cozmeye calismasi gerekir.

Okumaya usenenler icin
    Ana fikir ve Ozet: kullanicidan kullaniciya fark var.

Birincisi yanlış özetlemişin..İkincisi arabadan örenek vermişiniz bende vereyimBayiden sıfır araba alınca surrofflu falan lüx bir araba diyelim.Aradan zaman geçsin bir süre sonra arabanın sunroff çalışmadığını sadece süs olarak kulanılcağını camların açılmadığını falan öğrendiniz.Ne yaparsınız adamların başına yıkarsınız o galeriyi
    Buda aynı şey işte telefon al çift tıklama doğru düzgün çalışmasın kamerayı c yaparak açılmasın.E ne anladım ben bu işten..

Kısaca özeti ben size geçeyim

Telefonun çalışmayan özellikleriyle mutlu olcaksanız buyrun alın

• bende elite kullanmaktayım fanboyluk yapmayorum yalnış anlama şuana kadar benimde o tarz problemlerim oldu aslında tek cebimde açılmasıydı gerisinden çok memnunum yani seni biraz fazla sıkmış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Wjéasz

bende elite kullanmaktayım fanboyluk yapmayorum yalnış anlama şuana kadar benimde o tarz problemlerim oldu aslında tek cebimde açılmasıydı gerisinden çok memnunum yani seni biraz fazla sıkmış gibi

aynen öle ben hep general mobile savundum ama gerçekten firma malının arkasında durmuyor
    işi iyi biliyorlar ver parayı süper inceleme yapsınlar millet alsın malesef politika bu yoksa ben türkiye kazansın diyen ve hep savunan kişilerdendim
  • Cepte acıldıgını nerden farkediyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana Fikir ve özet iyi olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Cepte acıldıgını nerden farkediyorsunuz

hocam çift tıklama ile ekran açmayı açın cebinize koyun beni anlarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

950 tl ye ;
    S800 4 Cekirdek İslemci
    2Gb Ram
    16Gb Hafiza
    16Mp Ön 5Mp Arka Kamera
    5.5" Full HD Ekran
    2500 mA Batarya

Daha ne isteyebilirim ki bu telefon
    Benim yazilimsal olarak ihtiyaclarimi karsiliyor.

Bakın ben fiyatına birşey demedim tek sözüm yok yukarıdada anlattım zaten donanım olarak süper ama şu bi gerçek bu telefona 100 lira verip bile alsanız sonuçta para verdiniz ve verdiğiniz paranın karşılığını vermesi gerekir general mobile..
    Sorun var telefonda buna rağmen piyasaya sürmüşler ben buna kızıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumi_35 -- 19 Eylül 2014; 17:16:21 >
  • th3_majestik kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_35

quote:

Elite yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_35

quote:

Elite yok

en güzeli hiç olmasın
    telefon cebinizde kendi kendine açılıyor

• Ozkan arkadaşa aynen her harfine katılıyorum bildirim gelmiyor wifi sorunu cift tıklama sorunu vs vs daha bir çok problem fan boyluk yapmaya gerek yok aldık pişmanız mi4 gelsin hemen satıyorum bu telefonu bir dahada ne alırım nede kimseye öneririm urdaki malum şahsa bende hakkımı helal etmiyorum ortalıktan bi anda kayboldu gitti nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.