Şimdi Ara

general mobıle elıte mi lg g2 mi xperia z mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1300 tl sınırım var siz hangi telefonu almalıyım

• hiçkimse yokmu
  • lg g2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 tabi

• Z diğerlerinden daha eski. Elite alırsanız sadece donanım almış olursunuz. G2 daha sorunsuzdur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm elite fazla düşünme bence ben telefonuma sağlam bakarım kılıfıyla güzelce kullanırım dersen bence kesinlikle g2 al yok sağlam bakamam dersen Z bak
  • ELİTE ALDIM MENUNUM AL :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak güzel arkadaşım telefonu hep değiştiremezsin,Donanımı iyi bir cihaz al derim.Telpayı herkes kötülüyor fakat telpa yeni yeni kendisini geliştiren bir teknik servis.Zamanla her şey çözülür sadece sabır gerektirir.1299 TL Verip 3 GB 32 GB Romlu bir cihaz almak varken 1500 TL 2 GB Ram li bir cihaz almam ben.Telpa eminim ki kendini zamanla geliştirip daha iyi yerlere gelecek.Ölümden başka her şeyin çaresi vardır dostum. Telpa hakkında bu aralar olumlu şeyler okuyorum.
  • İhtiyaçlarına göre z veya g2.
    Donanım olarak g2 üstündür.

• Kardesim benim için donanım önemli dersen düşünmeden GMDE al.
    Yok ya ben telefonda güvence istiyorum.Dayanıklı ve kalite istersen de Xperia Z al.
    Yok ben tasarıma önem veririm.Hersey donanım değildir. Lg2 al.
    Ama plastiğe para vermek çok mantıklı değil.Alıcaksam adam akıllı alim dersen de Htc One öneririm.
  • kuzen alacak telefonu köyde yaşadığı için zye karar verdik yardımlarınız için sağolun
  • spectra007 S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.
  • sağol
  • Hayırlı olsun ama bence g2 aralarından en iyisiydi.. :)
  • Ben bunu hep soyluyorum eger 5.5 inc de hic de kucuk sayilmayan ekranli cihaza 3gb ram koyarsaniz en az 3000 mah pili dayayacaksiniz ama bunlar 2500 mah la gunu kurtarmaya calistiriyorlar. Al g2yi sen istedigin oyunu yukle, istedigin filmi izle donma kasma yapmaz arayuzu hizli islevsel sorunsuz her turlu isini halledersin. Pili de cabasi yani ortalamada 2 gun yogun kullanimda 1 gunu rahat gorursun ki telefonu kullanmak icin pile muhtacsin kararini iyi ver :)

Edit: Siz kararinizi vermissiniz hayirli olsun diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonShine07 -- 5 Ağustos 2014; 15:45:04 >
  • ya tarlada felan çalıştığı için daha iyi olur bide sony arayüzü daha optimize edilmiş oldupu çin
  • g2
  • g2 alma derim...
    kıtkat'dan sonra yavasladı..
    xperia z desen eksı model..
    elite al derım ...
    fakat xiaomi mi4 bekle yada yurtdısı gelenlerden al derım..
    hepsınden cok perfonmanslı..
    ayrıca miui arayuzu ıle hepsıne kafa atar...

not : zaten almıssınız ıyı gunlerde kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 5 Ağustos 2014; 18:22:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.