Şimdi Ara

General Mobile Fox, Huawei Boulder U8350, Android 2.2, Qklavyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
32.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şarjıda iyi gidiyorsa çok güzel bir telefon bence.incelemeyi merakla bekliyorum
  • inceleme bulamadım...
    bulan arkadaş varsa en azından link versin
  • Up
  • teknosa da kanpanyası var
  • Fiyat 385liraya düştü. Şuan için fiyatı çok iyi.
    http://www.antifiyat.com/?urun-11934-GENERAL-MOBILE-FOX-CEP-TELEFONU-3G-SiYAH.html&ref=akakce&v=1.36.6
    http://www.teknolojistore.com/?urun-7524-GENERAL-MOBILE-FOX-CEP-TELEFONU.html&ref=akakce&v=1.74

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 21 Eylül 2011; 19:35:46 >

• vatanın kampanyasınfdan 366 tlye aldm :D
  • fiyatı baya hızlı düştü.. neden acaba
  • arkadaşlar bende var telefon..herkese öneririm gayet hos kullanımı kolay bu fiyata süper bi telefon..
  • arkadaşlar ben bu telefonu aldım yaklaşık 20 gun önce.öncelıkle youtube da felan vıdeoları duraksama yapmadan ızleyebılıyordum.şimdi ise donuyor.birde batarya 1 gun gıdıyor.benım telefondamı sorun var yoksa herkestemı boyle bılgı verırsenız sevınırım
  • Bende bu telefonu kullaniyorum sarjin kullanimda 1 gun gitmesi normal calisan hizmetlerden acilista otomatik yuklenen uygulamalari kapatirsan sure biraz daha uzar. "huawei online update ve location service gibi otomatik acilan uygulamalar". Telefon gayet iyi kaliteli oyunlarda yavas kaliyor diger uygulamalar da ve android de gayet stabil. dokunmatik ekranin tepki ve hizi cok iyi kapasitif ekran ama boyut kucuk kaliyor kisayollar ve widget ler icin fazla yer yok. Klavye iyi yazmak kolay ve cok keyifli dis kalite goruntude iyi ucuz gorunmuyor ama dis cerceve kolay ezilebiliyor dikkatli kullanmak lazim int. icin opera mini tavsiyem digerleri kasabiliyor. yeni otv vergisinden nasibini almazda fiyati gayet teknosa dan trkcll indirimli 425 e aldim daha da fazla etmez zaten.huawei boulder olarak daha faZla bilgi bulabilirsiniz. en guzel uygulamasindan biri kablosuz modem olarak kullanabilmek 3g veya wifi baglantisini direk paylasabiliyor.ses gayet iyi kamerada flash yok cekim kalitesi standart.Yabanci forumlar da orjinal huawei android 2.3 qwerty klavyeli mod yuklenebildigini ve gayet iyi calistigini gordum ama biraz daha forum da yayginlasmasini bekliyorum simdilik bi sorun yok.Sorulariniz olursa tel hakkinda yardimci olmaya calisirim.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Mart 2012; 20:15:18 >
  • bu telefon için navigasyon programı varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.
    Gereksiz bir yorum olmuş. U8150 nin klavyesi yok, hitap ettiği alan farklı, fiyatıda 450 civarında, pahalı yani.
    U8350 çok ince bir telefon q klavye isteyenler için süper bir tel, bu özellikleri bile onu U8150den daha iyi yapıyor.

U8150 ve U8350(Fox) karşılaştırması
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3513&idPhone2=4234

Fiyatların düşmesinin sebebi satışların çok fazla olmasından dolayı, sürümden daha fazla kazanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 29 Ekim 2011; 22:40:55 >

• ben vatandan 360 almştm gayey memnunum wifi gps 3g android qwerty klavye bitelefonda daha ne olsn arkadaşlar?
  • son derece dayanıklı , rahat kullanımlı, çok fonksiyonlu ve beklenmedik kadar iyi bir telefon.
    kötü yanı
    1-fotoğraf kalitesi ,
    2- sesi az çıkıyor bazen duymakta zorlanıyorum ( zil sesi için geçerli )
    iyi yanı
    1- geri kalan tüm özellikleri beklenenin üzerinde bir performans sergiliyor
    ( imkan bulursam gingerbread yükleyip performansına bakacağım )
  • Androidde herhangi bir dosyayı diyelim uzantısı *.dll pcden hafıza kartına yükledik. O dosyayı Foxta android ile başka telefona bluetooth ile nasıl gönderiyoruz? Bilen var mı?
  • telefonu bugün yeni aldım fakat sms göndermiyor sebep ve ayarları hakkında bilgisi olan var mı? sms iletilemedi diyor, her göndermek istedğimde
  • Yokmu arkadaşlar bu telefondan kullanlar, nasıl iyimi alınırmı, bugün sordum 470 tl 12 taksit dediler.
  • klavyeli telefon isteyenler için uygun fiyata bulurlarsa olabilir.
    Dış hoperlör ve kulaklık sesi iyi. (hangi modellerle karşılaştıracağınıza göre değişebilir. Örn: Sonyericsson W serisi kadar değil.)
    Kamera kötü değil, iyide diyemem.
    Oyun ve multimedia telefonu değil, maillere bakıp, ofis dosyalarınıza müdahele etmek istiyorsanız alınabilir.
    İşlemcisi 528 yazılmış ama bendeki 600mhz.
    Sarj 1 gün gidiyordu, şuan Juicedefender kurdum 2 gün ancak dayanıyor.

470tl civarında bir bütçe için Samsung un b5510 modeli daha iyi bir seçim olabilir. Yazılım desteği istiyorsanız. GM yada Huawei 2.3 güncellemesini görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.