Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
19
Favori
70.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevapsız aramalarda bildirim ışığı yanıyor mu. Bende olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsafak T kullanıcısına yanıt
    light manager uygulamasını yükleyin. Gm5 pluss da da yanmıyor ama bu uygulamayı kullanınca yanıyor
  • 4g kılıfları bunlara oluyor mu ?
    Kapaklı kılıf

Baktımda kamera orantıları vs çok benziyor.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın sürekli soruyorum ama bu şarj olayı canımı sıkıyor yaklaşık 5 saate kadar şarja kaldı ama açtığımda hala %98-99 oluyor anormal bir durum gibi geliyor bana acaba batarya mi sıkıntılı yoksa başka bir sıkıntı mı olabilir. Sizde de durum böyle mi ? Kaç saatte şarj oluyor sizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfak

Arkadaşlar kusura bakmayın sürekli soruyorum ama bu şarj olayı canımı sıkıyor yaklaşık 5 saate kadar şarja kaldı ama açtığımda hala %98-99 oluyor anormal bir durum gibi geliyor bana acaba batarya mi sıkıntılı yoksa başka bir sıkıntı mı olabilir. Sizde de durum böyle mi ? Kaç saatte şarj oluyor sizde?

ben gece takıyorum ama sabah 100 olmuş olarak çekiyorum. Çektikten sonra hızlı bir şekilde %96 ya iniyor.

benim sorunum ise fotoğraf çektikten sonra fotoğrafı pembe yapıp kaydetmesi

ben işim gereği sürekli evrak fotoğrafı çekiyorum. beyaz sayfayı flaş ile çekince önce normal beyaz olarak gösteriyor kaydederken pembe oluyor.

eklediğim fotoğraf beyaz sayfayı flaşlı çekim sonucu oluştu.
    çıktısını alırken çok koyu çıkıyor.

★★ General Mobile GM 5 [ANA KONU] ★★ 5"

• ysfak Y kullanıcısına yanıt
    kyoshocu kullanıcısına yanıt
    detaylı pil grafiklerinizi paylaşırmısınız ? @ysfak @kyoshocu

Sadece bir düşünce uzun süre şarjda bıraktıgınız için şarj olmayı kesmiş ve sonrasında normal uyku modunda sürdürdü ise bunu yapa bilir. okadar uzun süreler şarjda bırakmayın. telefon dolsun şarjdan cekin kapatın açın tekrar şarja takıp %100 olmasını bekleyin ve şarjdan cıkartın yine aynı sonucu alacakmısını bi paylaşın... @ysfak @kyoshocu

Fotokonusuna gelince çekerken ekranda normal olarak gördüğünüz belge kaydederken mi bu hale geliyor ?
    eğer öyle ise Ayarlar- uygulamalar - kamera - kamera verileri ve ön bellek temizle seçeneklerini kullanıp yenide denermisiniz...
  • tabi ki şu şekilde

• Dediğiniz gibi yaptım sonuç aynı.
    Fotoğraf çekildiğinde ekranda beyaz olarak gözüküyor. 1-2 saniye sonra kaydedilip sağ altta kaydedilince baloncukda da pembe oluyor.
    Fotoğraflardan girip baktığımda yine pembe başka telefona yada yukarıdaki gibi paylaştığımda yine pembe gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Uzun sattler şarjda bırakmadan deneyin birde. akşamşarj edin %100 olsun kapatın açın sonra yendein şarja takın %100 olsun birde öyle kullanın @kyoshocu
  • Anneme almayı düşünüyorum yeterli olur herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiboyksl H kullanıcısına yanıt
    telefondan beklentinize bağlı
  • Ben cihazı servise verdim. Beyaz sayfa yazılı evrak çektiğimizde pembe olarak kaydetmeye devam ediyor. Serviste Teşhirdekilerle de denedim aynısı oldu.

Ya flaş ışığı farklı bir sorun var ama çözemedim.

Kötü olan 4G de olmayan sorun bunda mevcut.
  • Herkese merhaba, GM5 anakonusu olduğunu bugün farkettim hep GM4 anakonuyu takip edenlerdenim..

Telefonun siparişini perşembe verdim ancak bugün elimde olacak..Kızım GM4 kullanıcısı ve hiçbir sorun yaşamadı şuan 7.1 sürümüyle akıcı bir biçimde kullanıyor ..

Evet telefon birebir 4G ile aynı ..

Ancak fiyat olarak düşünürsek çok da kötünlecek bir ürün değil aynı özellikler bir Samsung da olsa fiyatının ne olacağı belli ben şahsen bir telefona binlerce lira vermekten yana değilim..

Aynı bandta Lenovo K5 vardı ..Tasarım ve kasası ve pil ömrü oldukça tatmin edici ancak aryüzü tam bir hayal kırıklığı yine anakonusunda ki kronik sorunlar beni bu telefona yönlendirdi..Aynı zamanda kızımın da sorunsuz bir şekilde kullanması beni ikna etti..

Bakalım bir kullanmaya başlayalım sonra izlenimlerimi paylaşırım..

Bu arada HB den 649 a teksimlisini aldım..

Kronik servislik sıkıntıları olmaz ise ilk işim cihazı rootlayıp gereksiz uygulamaları kaldırmak olacak tabi bunun için önce stock romu indirmeliyim sonrasına bakarız..bu konuyu biraz canlandıralım...

• 1- Sarz %100 olmuyor, 96 da kaliyor.

3- 3g yi kapatinca sebeke imgesinin ustunde x isareti beliriyor. Rahatsiz edici.

Cift sim, bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

1- Sarz %100 olmuyor, 96 da kaliyor.

3- 3g yi kapatinca sebeke imgesinin ustunde x isareti beliriyor. Rahatsiz edici.

Cift sim, bilen var mi?

benim de çift simli

%100 oluyor fakat şarjdan çekince hızlıca 96-95 e düşüyor. u durum 4g telefonumda da mevcuttu. Bunu arıza olarak görmüyorum.

diğer sorunuz ise x işareti 7.0 ile geldi. daha önce kapatınca sadece anten göstergesi kalıyordu. Bence de kötü bir durum.

benim hala canımı sıkan sorun ise flaş ile yazılı evrak çekiminde flaşın fotoğrafı pembe yapması.Bu sorun sizde de var mı?
  • Sarıkutu 200 TL indimle Turkcell'den 499 liraya aldık bu fiyata çok iyi.
  • arkadaşlar herkese merhaba. şimdiye kadar 5 iphone cihaz aldım hepsi sorunlu çıktı iade etmek zorunda kaldım. açıkçası akılli telefondan sogudum. şu an iphone 4 kullanıyorum telefonum olmadığindan.
    bende çok para bağlamayayım ama işimide görsün derken gm 5'i gördüm. cihaz şu an Vatan'da 643tl. beni cezbeden tarafı fiyatı ve androidone olması. eksiklikleri ise parlaklık sensöru.
    standart bir kullanıcıyım. günlük uygulamalar instagram, facebook, whatsapp, banka uygulamaları, alısveris site uygulamaları filan kullanıyorum. bir de biraz güzel fotoğraf çeksin yeter bana.
    sizce bu telefon işimi görür mü alayım mı.? nette gm5 plus ile ilgili bolca olumsuz yorumlar mevcut.

hocam sarı kutu ile nasıl oluyor, kaç puan olması gerek.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf87 -- 21 Aralık 2016; 21:43:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su an sepette duruyor ne yapayim alayim mi ..discoveryden cok kotu anilarim var ..ondan kararsizim.
  • 499 a almistim az evvel siparisi iptal ettim.. discovery gibi sorunlu olmasindan korktum.
  • ysf87 Y kullanıcısına yanıt
    işlerinizi rahatlıkla görür. yalnızgüzel fotograf konusu tabi kişiden kişiye değişir. gm5 plus ilearada kaldıysanız kesinliklegm5 plus öneririm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.