< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 5 Şubat 2018; 14:34:36 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 5 Şubat 2018; 14:34:36 > |
Ve yine bir çöp model daha. Yerli sermayeleri batar inşallah.. Bunların elinden ruhsatlarını almak gerek yapısal olarak hiçbir yeterlilikleri yok. Biz düştük bu çukura siz düşmeyin ey vatandaşlar almayın şu gm cihazları.
|
o cihaza parayı ödedikten sonra o artık benim malım olur.
bana nasıl ve neyi taahhüt ederek sattılarsa karşılığını istemek de benim hakkım. ben de gm5 alırken en az anrdoid 8 alır ondan sonra güncelleme biter diye düşünüyordum. çünkü gm 4g de android 5 ile çıktı. android 6 ve android 7 yi aldı. burada sitem eden insanlar bu nedenle kızıyorlar. Anrdoid 7 ile kutusundan çıkan telefona android 8 verilmemesi benim açımdan kabul edilemez bir durum. daha önceki mesajlarımda da yazdığım üzere discovery-gm4g-gm5 gibi bu markanın telefonlarını satın alıp kullandım. eğer GM5 e android 8 verilmezse bir daha da bu markanın ürününü almayacağım gibi şimdiye kadar tüm çevreme bu ürünleri tavsiye etmiş olmama rağmen artık tavsiye yerine bu yaşadığımız olayı anlatacağım. bana kalırsa müşteri memnuniyetinin daha önemli olması lazım. |
Bu Gm5'in güncelleme hakkı Android 9'dur. Ama Gm adlı yerli firma kazık atarak bu telefonu 7.1.1'de bıraktı.
En iyi android one alternatifleri Xiaomi ve Nokia'dır. Elin yabancısı bizim yerlilerden iyidir. Çinlisi, Finlandiyası hakkını yemez. Ama yerli General Mobile verdiğin parayla rezil eder seni. |
HAla geç olsunda stabil olsun diyen mi var? Oreo Ağustos da cıktı arkadaşlar ne zaman vericek 3 yıl sonramı dün cıkmıs gibi yorum yapmayın... Şimdiden sormaya başlayın nezaman gelecek diye siz sessiz kaldıkça o güncelleme ertelenir bilginize
|
Zaten Xiaomi çıkardığı Android One telefonlarla General Mobile'nin köküne kibrit çakıp atmıştır.
|
Gökhan Tepe - Yalan olur şarkısını hediye ediyorum sizlere Haber yaptırdınız gelecek dediniz getirmediniz onlarca kişiye tavsiye ettim sizi 6 yıllık arkadaşıma bile al 8.0 gelecek dedim.Adam beni arıyor hani 8.0 diyor ne diyeyim şimdi bu adam bana bir daha güvenip tavsiye alır mı? https://shiftdelete.net/general-mobile-android-8-oreo-guncellemesini-duyurdu |
Çevresindeki çoğu kişinin telefon televizyon bilgisayar gibi elektronik eşyaları alacakları zaman tavsiyesine başvurdukları bir kişiyim zaten eminim bu tür forumlardaki arkadaşlarımın hepsi benim gibi belli seviyelere gelmiş az çok elektronik konusunda bilgi sahibi kişilerdir. Benden telefon tavsiyesi isteyenlere tavsiyelerde bulunurken sıra general mobile markasına gelince şunu söylüyorum. GM9 pro diye bir telefon çıkardılar cihaz güzel ama firma cihazlarının arkasında durmuyor. Cihaz android 8 ile çıktı 8 ile kalacaktır. Herkes 9 10 güncellemesini alırken bu cihazı kullananlar bakıp kalacaktır. Çünkü ben GM 5 kullanıyorum yaşadım bunları android 7 ile kutusundan çıktı 2 sene oldu hala android 7 ile duruyor. En iyisi bu markadan uzak durmak diyorum. Yalan mı?
|
sözünde durmayan firmanın telefonunu bir daha almam aldırmam
|
Şimdi gelinde yerli markaları destekleyelim.
aldıklarım ve aldırdıklarım ile 10 dan fazla GM telefon satmışlardır. Ancak klasik Türk yaklaşımı sattım unuttum. Biz aldık ama unutmadık. Yenisini alacağımız zaman unutacağız haberiniz olsun. Kendim almayacağım kimseye de aldırmayacağım. Mesele sadece Oreo değil desteğin tamamen kesilmesi. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 3 Kasım 2016; 19:54:24 > |
|
|