Şimdi Ara

General Mobile GM 5 ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Android One programına Avrupa kıtasında katılan ilk üretici ünvanına sahip General Mobile, programın kapsamını genişletiyor. GM 4 ve GM 5 Plus modellerinden sonra üçüncü telefon olarak GM 5 de tanıtıldı.

Aslında GM 4 modelinden sonra GM 5 modelinin gelmesi bekleniyordu ancak firma Plus şeklinde bir isimlendirme yapmıştı. Şimdi ise ikisinin arasını doldurduğunu görüyoruz. General Mobile GM 5 aslında orijinal modelin yenilenmiş hali olarak görülebilir.

Donanım

Metal çerçeve ve desenli arka kapak formasyonunu koruyan cihazda 5 inçlik 720p IPS ekran sunuluyor. Ekran Gorilla Glass 4 ile korunurken, Snapdragon 410 yonga seti ile gerekli işlem gücü sağlanıyor. Sistem ise 2GB LPDDR3 RAM ile destekleniyor. Arttırılabilir hafıza 16GB kapasiteye sahip.

Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde çift flaşlı Sony IMX214 sensör yer alırken, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde Samsung S5K3M2 sensör bulunuyor. 2500mAh batarya yanında FM Radyo, GPS, Bluetooth 4.0, WiFi N gibi ayrıntılara yer verilmiş. Cat. 4 LTE modem ile 150Mbps hızlarına kadar veri transferi imkanı sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Mate 9: Leica ve Porsche bir arada

Cihaz Android 7.0 işletim sistemi ile bugün piyasaya çıkacak. Fiyat etiketi olarak ise 699TL seviyesi belirlenmiş. Peşin satışların yanında operatör cephesinde de 36 aya kadar taksitli satış seçenekleri olacak. 

General Mobile GM 5 ile tanışın 

• GM 5 Plus görünümlü Android One 4G :)

• Sadece tasarımda makyajlama yapmışlar. Keşke ram ve işlemci modüllerinde de yükseltme yapsalarmış. Fiyatı ve güncelleme desteği ile (Android 9'a kadar güncellemeleri alır muhtemelen) yine çok satacaktır.
  • ........................This is çöps
  • 550 liraya satılan gm 4g varken bunların yaptığı diğer telefonu piyasadan çekerek insanları düdüklemek pes artık.

• Google izim vermiyor mu bilmiyorum ama artık 820 li bir amiral gemisi şart. Snapdragon 410 mu kaldı abi..

• ikinci telefon olarak GM4G aldım. resmen pişmanlık. tuşları işkence. donma çok oluyor. zenfone da kullanmıştım o daha iyiydi. saf android falan hikaye geldi bana. kontrol çubuğundan sessize alma işlemi bile işkence. el feneri çok iyi. dörtlüleri yakmış gibi oluyor :))))
  • mcebi001 kullanıcısına yanıt
    Niye çöp olsun. Güncelleme konusunda 7.0 ile çıkan 2 yıl da güncellemeleri alacak bir telefon olup 700 liradan başka bir örneği var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce çıkardıkları modeli kasayı değiştir aynen sat ne kadar da kolay dunya

• 410?????????

• quote:

Orijinalden alıntı: KDRORC

Niye çöp olsun. Güncelleme konusunda 7.0 ile çıkan 2 yıl da güncellemeleri alacak bir telefon olup 700 liradan başka bir örneği var mı.

Hersey guncelleme mi ? ayrica 2 sene once cikan 4g modelinin sadece kasasi yenilenmis kapali olan fm radyo ozelligi acilmis okadar.

İns ekran daha saglamdirda 2 ayda bir sararmaz bu modelde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM5 Plus'ın aynı özelliklerdeki 5 inç ekranlısı olmalıydı. Büyük hata yapmışlar bence.

• Bu işlemci politikası ile yine almam yine almam

• tam bir üşengeç telefon

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Haklısın tabi. Sadece güncelleme ile olmaz. Ama ayırt edici özelliği bu.

Bu telefonun eksikliklerine gelince otg desteği yoktur yine. Şebeke üzeri görüntülü konuşma zaten yok. Ayrıca devir usb type c iken şarj girişi Micro usb bu devirde yeni bir telefona yakışmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

quote:

Orijinalden alıntı: KDRORC

Hersey guncelleme mi ? ayrica 2 sene once cikan 4g modelinin sadece kasasi yenilenmis kapali olan fm radyo ozelligi acilmis okadar.

İns ekran daha saglamdirda 2 ayda bir sararmaz bu modelde

iki sene önce aldığım zenfone 5.0'da kaldığı halde güncelleme eksikliği hissettirmiyor, gâyet güzel, GM4G de var bende ve hiç memnun kalmadım, güncelleme falan hikâye. androidin en güncel versiyonuyla çıkan bir telefon üzerine bir ana güncelleme alsa rahatlıkla götürür uzun zaman, dediğiniz gibi her şey güncelleme değil. tuşları bile işkence resmen.

• Hala mı 410. Nerden buluyorlar kaç yıldır kim üretiyor hala bu işlemciyi. İnşallah ben emekli olana kadar üretimi bitmiş olur artık. Kusacağım neredeyse yeter ya.

• hayır anlamadım ki.
    cihaz resmen GM 4G nin aynısı.
    donanımsal olarak hiç bir fark yok.
    bitek kasa değişik. metalle güçlendirmiş.
    bide FM radyoyu açık yapmışlar.
    bari snapdragon 430 yada 600 serisi bi işlemci koysallardıda alt-orta segmentte yer alsaydı cihaz.
    bi metal çerçeve farkı ile neyi amaçladılar çok merak ettim doğrusu.
    pili çıkabilen yapıdamı bu cihazın?

• yedek telefon olarak alınıp el altında tutulur. fiyatı da uygunmış zaten.

• 410 ?? Oldu memnun oldum tanışmasak daha iyi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.