Şimdi Ara

General Mobile GM 5 ile tanışın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş zaten gm elite( gionee e7) aldığıma pişmanım zaten helen en güçlü telefonu bide böyle 410 lu bir çöp çıkarıyolar custom rom için kaynak kodlarını bile vermiyo gionee asıl üretici az bi asustan örnek alsınlar çöp geldi çöpde gider gm elitea verseler androit 7 yi kimse gm 5 plus almaz

• 4g yi piyasadan çekip bunu koyacaklarsa tutar gibi de abi 2 gb ram 410 2500 mAh pil 5" 720p ekran vsvs. çok düşük profilli olmamış mı bu ?

• Tarihten gelen 1telefon mu yaptılar ne özellikleri yetmiyor şimdiki zamanımızda almak istiyenler için hayırlı kazıklanmalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri gm4 ün aynısı ya

• Bu telefon yerine bu fiyata alınabilecek bir model var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5DFA3868 -- 4 Kasım 2016; 18:15:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupaya satilacakti nerdeyse 2 yil once belli ki satamamislar direk Turkiye ye kaziklamislar.

General Mobile 4G in aynisi . FM Radyo su da vardi yazilimla guncelleme ile kapatmislardi . Bu sefere ise FM Radyosu aktif Avrupa eskimis Avrupa icin olan modeli Turkiye ye getirmisler .

Yaziklar olsun .

Google Pixel telefonlari da gelmeli artik Turkiye ye .

• GM 4G + GM 5 Plus kasası = GM 5

Aralık 2013'te duyurulan Snapdragon 410'u bile güncellememişler. Donanımsal olarak GM 4G'den bir fark göremedim.

GM telefonlarının fiyatlarını karşılaştırırsak;
    GM 4G - 599 TL (Turkcell)
    GM 5 - 699 TL
    GM 5 Plus - 900+ TL (Hepsiburada)

Fiyatına göre GM 5 Plus'ın bir farkı var ama GM 4G ile GM 5 arasında 100 liralık tek fark kasası ve Android 7 ile gelmesi.

Keşke GM cihazı biraz daha güncelleyerek (Snapdragon 435, usb type-c vs.) sunsaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biggest Star -- 4 Kasım 2016; 16:41:27 >
  • reklama bak reklama.. 64 bit ile hızlı oyun keyfi..
    32 bit işletim sistemi ile hangi 64 bit oyun oynayacaksın diye sormazlar mı?
    pehhh 2 gb ram sd410=doğan görünümlü şahin&gm5+ görünümlü gm4g..
  • Be insafsız bari Snapdragon 430 falan kullansaydınız..

• GM den uzak durun. -bir dost

• İyi bir telefon alacak paranız yok ise yada iki de bir telefonu düşürüp atıyorsanız hiç kasmayın gidin alın...

• hepsiburdadan 660tl ye Xiaomi Mi 4 4G almak varken bu çöpe para verilir mi ??

yerli firma büyüsün gelişsin vs deriz ama bu kafayla batsında daha az kişiyi mağdur etsin.

• metal cerceve denmiş de bu linkte tamamen plastik oldugu soyleniyor.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121549474//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 4 Kasım 2016; 19:29:53 >
  • Ucuza güncelleme alsın telefonu yapıyorlarda bari işlemciyi güncelleyin daha hızlı bir 4g modem koyun kesin kamera kalitesi falan bile aynıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

hayır anlamadım ki.
    cihaz resmen GM 4G nin aynısı.
    donanımsal olarak hiç bir fark yok.
    bitek kasa değişik. metalle güçlendirmiş.
    bide FM radyoyu açık yapmışlar.
    bari snapdragon 430 yada 600 serisi bi işlemci koysallardıda alt-orta segmentte yer alsaydı cihaz.
    bi metal çerçeve farkı ile neyi amaçladılar çok merak ettim doğrusu.
    pili çıkabilen yapıdamı bu cihazın?

Metal değil sanırım plastik çerçeve.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

hayır anlamadım ki.
    bari snapdragon 430 yada 600 serisi bi işlemci koysallardıda alt-orta segmentte yer alsaydı cihaz.

plastik
  • Kamera sensörü mü değişmiş acaba arka kamerada samsungdu sanırım sony olmus.

• Çok gereksiz değil mi ya teknik özellikleri daha iyi olmaliydi bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

hayır anlamadım ki.

e ne farkı var ozaman gm 4g den anlamadım ki ben.

manyak mı bu telpa.

yada kronik sararan ekran ve bozulan güç tuşu problemi çözülmüş olan cihazlar mı bunlar.

amaç nedir yahu.

beynim yandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4.5 inc Snapdragon 650 işlemcisi olan bir versiyonu olsa daha iyi olur. Kendim GM 4G sahibiyim 5 inç büyük geliyor. Güncelleme alması iyi fakat kamera anında netlemiyor. Söyle kıyaslayım size, Eşimin Lg L3-2 512MB ramli tek çekirdek işlemcisi olan telefonu düşük ışıkta bile daha hızlı ve net fotoğraflar çekiyor. Ayıp diyorum başka birşey demiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.