Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
29
Favori
42.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aradığım özellikler google kamera'nın özellikleri olsun birde fazladan resmin ayna modunu kapatma olsun google kamera'da bu özellik yok.
  • Mevcut tarayıcınızı değiştirip alternatif tarayıcılara yönelebilirsiniz chromedan sıkılanlar için bu iyi bir çözüm olacaktır.
  • N11 den 13,90 a aldım ücretsiz kargo. 1 saat içine kagıt havlu koyup kovanın dibinde beklettim su geçirmedi. Sonrasında telefonla denedim.suyun içinde dokunmaktik dışardaki gibi kolay çalışmıyor sudan etkileniyor fakat kullana biliyorsunuz fotgraf çekile biliyor. suyun dısında zaten sorun yok TAtile gidecekler içinsu sıçraması, kumsalda kumlardan koruma, güneş kremi, suya düşme vs etkenlerde koruyacaktır. Elinizle batırıp suda fotoda çekile bilir. Ama suya dalip bu kılıfla denizin altında uğraşmaya cesaret edemem dogrusu. 10m kadar dayanıklı deniyor ama test etme imkanım olmadıgı için birşy diyemiyorum. BAşka bir satıcıdan almıştım farklı ürün yolladı kol bandı yoktu iade edip bu satıcıdan aldım menun kaldım .

LİNK:http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/su-gecirmez-waterproof-su-alti-telefon-kilifi-P113093653

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 22 Temmuz 2016; 18:47:54 >

• OmrKykci O kullanıcısına yanıt
    Camera MX var. Resmi çektikten sonra ayna moduna müdahale ediliyor.

Aslında bence doğrusu ayna modu ancak nedense kimse istemiyor.
  • MAvi şeffaf kılıflar da geldi. böylelikle 2 füme 2 şeffaf 2 de mavi kılıf almış oldum. 2telefon olunca 2li 2li alınıyor. İLk sefer 2 şeffaf 1 füme almıştık fümeyi beğenince 1 füme daha almak gerekti :) 2 ala bir bedava oldugu içinde yanınada değişiklik olsun diye 2 mavi aldık. MAvide cok şık durdu telefonda açıkcası beklemiyordum bukadar güzel durmasını. 2 ala bir bedava sayesinde kılıfın tanesi 6 tl ye geliyor hepsini farklı renk seçebiliyorsunuz sepette 3 ürün olsun yeter kargo dahil gayet iyi fiyat Füme, şeffaf, pembe, mavi var. ... Ben memnun kaldım...

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-kilif-silikon-slikon-P114707157

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]  General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]  General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]  General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]  General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]  General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oskurrr -- 22 Temmuz 2016; 19:05:03 >

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Ayna modu olmayınca kötü gözüküyor. Çekerken iyi gibi geliyor ama çektikten sonra ters kaydedince kötü gösteriyor. Ve o dönmüş hali insanların bize baktığı zaman gördüğü şekil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OmrKykci O kullanıcısına yanıt
    Yani ön kamera aslında ters kaydetmiyor. Sadece bize ekranda ters gösteriyor kendimizi aynadaki gibi görebilelim diye.

Zaten bir fotoğraf makinesiyle de çekmiş olsak aynı görüntü çıkacak yön olarak.

Neden herkes görüntüyü ters çevirmeye çalışıyor, anlamıyorum bir türlü. Resim çekerken arkada bir yazı varsa resimde gayet düz çıkıyor, o zaman mesele yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmrKykci

Ayna modu olmayınca kötü gözüküyor. Çekerken iyi gibi geliyor ama çektikten sonra ters kaydedince kötü gösteriyor. Ve o dönmüş hali insanların bize baktığı zaman gördüğü şekil.

Aslında öyle çekmesi doğru.

Yazılı herhangi bir şey düz okunuyor. Ters okunması daha rahatsız edici; Ray Ban yerine naB yaR...

Ben de rahatsız oluyordum. Mevzuyu fark edince artık hiç dokunmuyorum.

Denildiği gibi; siz ön kamerada kendinizi gördüğünüz gibi çıkmayı doğru sanıyorsunuz. Halbuki biri sizi ana kamera ile çekse de öyle çıkacaksınız.

• Pulstar kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocamda psikolojik işte. Bizde böyle mutlu ediyoruz kendimizi.

• N11den ekran koruyucu tavsiyeniz var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gary Bell -- 24 Temmuz 2016; 22:33:42 >
  • ilkerbjk25 kullanıcısına yanıt
    Denemedim ancak videolardan ve görüntülerden anladığım kadarıyla tamamen kapatabiliyor ama galiba ekranın görüntü kalitesini de düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmrKykci -- 27 Temmuz 2016; 12:16:12 >
  • ilkerbjk25 kullanıcısına yanıt
    Uygulama videosunda ürünün uygulandığı telefonun ekranı sadece iki yandan bombeli olduğu için düzgün kapatabiliyor. GM 5 Plus'ın ekranı her kenarından yuvarlatılmış olduğu için bu kadar kusursuz kaplanması zor gibi geldi bana.
  • Tavsiyem D-Day.

• Type c usb 3.0 kablo alan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbjk25

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/gm5-plus-360-derece-full-body-ekran-koruycu-231435525

ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ DENİYEN VARMI NASILDIR ACABA..?

Bu cam koruma değil bildiğimiz naylon. Çabuk çizilir ve yere düşmelerde koruma etkisi yok. Çıplak kullanın daha iyi.
  • Arkadaşlar bende yeni aldım telefonu. Ama nova louncher almaya çalışıyorum ve Google play indirimim gözükmüyor. Neden olabilir? Nasıl duzeltebilirim?

Birde klavye ekranı kaplıyor nerdeyse kucultmenin yolu var mı yada tavsiye edebileceğiniz klavye uygulaması var mı?

• merhaba arkadaşlar benim de foruma bir katkım olsun.

google playde mevcut "Benim için duvar kağıtları" isimli uygulamayı tavsiye edebilirim çok çeşitli duvar kağıtlarına sahip bir uygulama
  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Tercihlere girdiğimde karşıma çıkmıyor klavye yükseklik ayarı

• LastFaded kullanıcısına yanıt
    İndirim olmaması üzücü oldu. Peki nova louncher dışında bu tarz ayrıca programların üzerinde bildirim gösterecek bir uygulama var mı

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.