Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
29
Favori
42.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mopal.. pilavcının sokağında, hasırcılar hanın arka çıkışının ordaki sokak..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    Öncelikle çok teşekkürler.
    Ben discovery 1 kitkat kullanıyorum yıllardır. Telefondan son derece de memnunum ama değiştireyim diyerek gittim gm5 plus dual aldım. Ama bu telin daha gelişmiş olmasını beklerken yazılım olarak daha kısıtlı olduğunu farkettim. Ancak böyle alternatif uygulamalarla kendi istediğim gibi tel olmasını sağlamak istiyorum. Bakmayın dediklerime çok şey istemiyorum aslında.

1- Telefon rehberini hesaplar harici bir yere kaydedebiliyormuyuz? Yeni kişi ekle dediğimde sadece gmail geliyor.Şuan bende seçenek olarak sadece gmail hesapları geliyor. Eski telimde (kitkat) direk telefona kaydedip cvs olarak yedeklemiştim. O cvs den hesaplar harici bir yere dönmek istiyorum.Bu sim ya da telin direk kendisi olabilir.
    2- Not için önereceğiniz bir uygulama nedir? basit, sade ve yedeklenebilir olmalı.
    3- Zil sesi olarak verilen 10 -12 melodi haricinde bir melodi eklenebiliyor mu?
    4- Tema değiştirmeyi bulamadım. En azıdn bir kaç seçenek olmalı diye düşünüyorum. Luncher öneriniz var mı?
    5- Son olarak önereceğiniz mai uygulaması nedir? gmail, hotmail, exchange mail hesapları tanımlayacağım.

Keşkee.. Discovery 1 özelliklerini gm5 konfigirasyonu ile piyasaya çıkarsalarmış. Discovery 1 de ne istesen yapabiliyorsun.
    Tekrar alternatif öneriler için çok teşekkürler.
    Serdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi essenkaya -- 29 Haziran 2016; 8:26:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: essenkaya

Öncelikle çok teşekkürler.
    Ben discovery 1 kitkat kullanıyorum yıllardır. Telefondan son derece de memnunum ama değiştireyim diyerek gittim gm5 plus dual aldım. Ama bu telin daha gelişmiş olmasını beklerken yazılım olarak daha kısıtlı olduğunu farkettim. Ancak böyle alternatif uygulamalarla kendi istediğim gibi tel olmasını sağlamak istiyorum. Bakmayın dediklerime çok şey istemiyorum aslında.

1- Telefon rehberini hesaplar harici bir yere kaydedebiliyormuyuz? Yeni kişi ekle dediğimde sadece gmail geliyor.Şuan bende seçenek olarak sadece gmail hesapları geliyor. Eski telimde (kitkat) direk telefona kaydedip cvs olarak yedeklemiştim. O cvs den hesaplar harici bir yere dönmek istiyorum.Bu sim ya da telin direk kendisi olabilir.
    2- Not için önereceğiniz bir uygulama nedir? basit, sade ve yedeklenebilir olmalı.
    3- Zil sesi olarak verilen 10 -12 melodi haricinde bir melodi eklenebiliyor mu?
    4- Tema değiştirmeyi bulamadım. En azıdn bir kaç seçenek olmalı diye düşünüyorum. Luncher öneriniz var mı?
    5- Son olarak önereceğiniz mai uygulaması nedir? gmail, hotmail, exchange mail hesapları tanımlayacağım.

Keşkee.. Discovery 1 özelliklerini gm5 konfigirasyonu ile piyasaya çıkarsalarmış. Discovery 1 de ne istesen yapabiliyorsun.
    Tekrar alternatif öneriler için çok teşekkürler.
    Serdar

Hcam dediklerinizi anlıyorum. Ancak saf Android denilen böyle bir şey. Aslında kutudan çıkan iPhone'la çok farkı yok.

Kendi ara yüzünü kullanan telefonlardan da ben memnun olamadım.

1: Ben yıllardır GMail senkronlu kullandığım için başkta türlü alternatif bakmadım.

2: Google Keep tavsiye ederim.

3: Ayarlar - Ses ve Bilşdirim - Telefon Zil Sesi bölümüne girin. Seçenek sorarsa dosya yöneticisi uygulamanızı seçin oradan şarkınızı bulup atayın.

4: Nova Launcher Prime tavsiye ederim. Birkaç gün önce indirime girmişti.

5: Blue Mail tavsiye ederim.

Bilgi için teşekkürler
  • essenkaya E kullanıcısına yanıt
    tekrar merhaba,
    3. numarada dediğiniz özellik gelmiyor.

storage/oem/media/ringtones altında bu melodiler.
    Ancak o klszöre kopyalama yapamıyorum
    herhangib ir uygulama ile (ES dosya yön kullanıyorum) bu system dosyalarının SALT OKUNURluğunu kaldırabilir miyzi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: essenkaya

tekrar merhaba,
    3. numarada dediğiniz özellik gelmiyor.

storage/oem/media/ringtones altında bu melodiler.
    Ancak o klszöre kopyalama yapamıyorum
    herhangib ir uygulama ile (ES dosya yön kullanıyorum) bu system dosyalarının SALT OKUNURluğunu kaldırabilir miyzi?

Müzik seçme yöntemini ES Dosya Yöneticisi olarak seçip (Yalnızca Bir Defa) oradan da atayabilirsiniz.

Bazı müzik çalarlarda da şarkıyı dinlerken zil sesi yapılabiliyor.
  • Solid Explorer ücretli versiyonunda 2 TL indirim yapılmış, 3 TL olmuş. Uygulama içinden satın alınıyor.

Bedava versiyonu sıkıntılı olan ES Dosya Yöneticisi yerine bunu yükleyin:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer2&hl=tr

Üzerine de şunu yükleyin; bilgisayardan kablosuz dosya alışverişi yapın:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.solidexplorer.plugins.ftpserver&hl=tr

• selamlar;

hafta sonu tatile çıkıyoruz.

dün GM 5 aldık.

1000 tl ye alınabilecek güzel telefonlardan.. umarım benide üzmez.

yorumlardan baktığım kadarı ile kırılmaz ön cam fliminde sorun var sanırım . tam kaplamadığından bahsedilmiş.

2 tane önemli konuyu bugün en geç yarına çözmem lazım.

1. kırılmaz ön cam flimi.

2. güzel bir kapak ve/veya kılıf

istanbulda avm lerde veya merkezi yerlerde nerede halledebilirim.

saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

selamlar;

hafta sonu tatile çıkıyoruz.

dün GM 5 aldık.

1000 tl ye alınabilecek güzel telefonlardan.. umarım benide üzmez.

yorumlardan baktığım kadarı ile kırılmaz ön cam fliminde sorun var sanırım . tam kaplamadığından bahsedilmiş.

2 tane önemli konuyu bugün en geç yarına çözmem lazım.

1. kırılmaz ön cam flimi.

2. güzel bir kapak ve/veya kılıf

istanbulda avm lerde veya merkezi yerlerde nerede halledebilirim.

saygılarımla..

Hocam tam kaplayan film bulmak zor. Ancak filmi silikon kılıf eşliğinde kullanırsanız arada boş kalan kısım çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Ben İzmir'deyim, nereden nasıl bulursunuz bilemem. Yalnız benim telefonu aldığım Turkcell bayiisinde kırılmaz cam filmi vardı.

Bence biraz zaman ayırabilirseniz gezerek bulabilirsiniz.

• Nova launcher ı yükleyince Tesla ücreti ı da kurmak gerekir mi, tamamlayıcı mı. Kullanan arkadaşlar.

• erkanerk kullanıcısına yanıt
    tesla unread gereki değil. simgelerin üstünde bildirim sayısını göstermeye yarıyor.
  • Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar N11 yada gittigidiyordan alınabilecek ekranı büyük oranda kapatan kırılmaz cam var mı bildiğiniz memnun kaldığınız ?
  • http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/asus-zenfone-max-go-selfie-ze500-general-mobile-gm5-plus-kilif-P84803254

ince güzel bir silikon kılıf yanında verilen cam ise kamera ve flaşı kapatıyor onun dışında ekranın kenarlarında boşluk kaliyor doğal olarak ben iyi takamadığım için birkaç gün sonra zore nanoyla değiştirdim

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU]

http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/asus-zenfone-maxgeneral-mobile-gm-5-plusp9-nano-kirilmaz-cam-P111454783

zore nano yada yukarıda bmn51 arkadaşın aldığı full body den birini alacaktım kırılmaya karşı nano glass, full bodyden daha iyi korur diye düşünerek bunu aldım forumda paylaşılanlara göre zoreninde çeşitleri var bana gelen kamera,flaş,sensör hiçbirini kapatmiyor.zore nano glass ekranı kırılmaz camlar kadar kapatıyor ama kalın olmadığı için kötü durmuyor ve rahatsız etmiyor ben memnunum

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-kilif-seffaf-silikon-kilif-kirilmaz-cam-P111220712

füme renk olanını aldım güzel bir kılıf ama en azından bana gelende arkadaki mikrofondeliği tam iyi yerden delinmemiş yanında gelen camı takmadım yedekte duruyor ama diğer aldığim camdan daha iyi kamera ve sensörlerin olduğu yerlerin kesimi zore nano glassdaki gibi ama kalınlığı 0.33 mm diğer camınki 0.26 idi galiba kutusunu attigim için bilmiyorum.kesimi telefona daha uygun olduğu için diğer cam yerine bunu seçerdim

buda takmadığım camın fotosu

not: hiçbir satıcıyla alakam yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 3 Temmuz 2016; 12:45:02 >

• essenkaya E kullanıcısına yanıt
    Ben exchange için nine kullanıyorum ve oldukça memnunum fakat paralı yanılmıyorsan 10$. Gmail desteği olup olmadığından emin değilim onun için gmailin kendi uygulamasını kullanıyorum. Fakat gmaile de exchange desteği geldi, ikisini birarada kullanmak isterseniz onu bir deneyin isterseniz. Hotmaili de gmail in almasını sağlayabilirsiniz. (Bilgisayardan gmaila girip hesap ekleyerek)
    Ben kullanmadın ama exchange için ücretsiz bir alternatif outlook olabilir.

• 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Zore kullanıyorum. Ancak kamera ve flaş delikleri tam değil.

Ön kamera odaklayamama ve flaşlı çekimde alttan leke bırakıyor.
    zorenin birkaç çeşidi var ve galiba kutuyu açmadan bilemiyoruz hangisi olduğunu
    flaşlı çekimi denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum

• Arkadaşlar merhaba. Burada yeniyim. Ekranı tam kaplayan kırılmaz cam temel sorunumuz malum. Ben de bugün n11.com dahttp://urun.n11.com/ekran-koruyucu/general-mobile-gm-5-plus-nano-kirilmaz-cam-ekran-koruyucusu-P118433951 bu ürünü buldum. Satıcıya, ürünü uyguladıktan sonra ekranda boşluk kalıp kalmayacağını sordum ve bana "Ürün ekranı birebir kaplıyor" diye yanıt verdi. Bu üründen almış olan var mı? Kamera ve flaşı etkiliyor mu acaba?
  • Külliyen yalan, forumda daha önce resimleri de koyuldu bulabilirsiniz. Ekrandan iki üç milim küçük çerçeveler hariç. Fakat farklı modelleri var galiba ya da çakmaları da olabilir. Bazılarında ön kamera ve flaş yeri yok ama bazılarında var.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.