Şimdi Ara

General Mobile GM 5 plus ayıplı ürün Geciken güncelleme ve ücret iadesi talebi hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Karşı dava şu şekilde oluyor. Telpa diyor ki siz beni dava etmişsiniz ben kaybetmişim ama burada muhattap ben değilim ki. Aldığınız yer muhattabinizdir. Bu şekilde iptal isterse direk kazanabilir. Ama avukata verip uğraşırmı o bilinmez.

Köşedeki Mehmet iletişimden aldıysan mehmet iletişimi hepsioradadan aldıysan hepsiorada, teknaso dan aldıysan teknaso şilayet edilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da cihazla ilgili vaatleri veren Telpa bu vaatleri yerine getirmeyen Telpa telefoncu Mehmet efendi de burda itiraz ederse konu hakkında benim ne kabahatim var diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SuperChargerTR S kullanıcısına yanıt
    Olaya yanlış taraftan bakıyorsunuz. Telpa genpa kvk bunlar sadece servis hizmeti veren kuruluşlar, cihaz satmazlar işleri bu değil. Telpanin özelinde ki durum gm:telpa olması okadar. Telefoncu Mehmet abi banane diyemez çünkü dükkanın camına kocaman Android One ıdı vıdı diye reklam asıyor sende bakıpnalıyorsun. Ee diyeceksin Mehmet abi zararini kim karşılayacak. Onuda üretici firma yani General mobile.

Bize vaadde bulunan General mobile dir

Telpa bozulan telefonu tamir eder bu kadar :)

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Aslında benim demek istediğim iade işlemini general Mobile yapacak. General Mobile da bildiğim kadarıyla Telpa nin markası. General Mobile bana ücret iadesini yaptıktan sonra ben zaten ona faturayla durumu bildirmisim gitsin o bayii den alsin parasını. Daha önce Samsung la yaşadığım durumu yazdım. Adam bana git Media Markt dan al paranı demedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Sizin durumunuzda Samsung Türkiye uğraştırmadan iadenizi yapmış. Muhtemelen müşteri memnuniyeti adına.

Ben sadece yasal olan sıralamayı yazdım.

Telpa general mobile cihazlarının teknik servisini veriyor. Hukuki bağlarını bilmiyorum ama yumurta tavuk ilişkisi gibi galiba..

hocam gm5 plus ı mediamarktdan mı aldınız

ne zaman aldınız kutu üzerinde ne resmi vardı?
  • her girdigim konuda gm 5 plus kullananlar memnunmu diye bakmak isterken hic memnun olana denk gelemiyorum nedense , a101de 799 tlye satılcak yinede bu fiyata alinmazmi acaba bahsedildigi kadar cokmu kötü yahu arkadaslar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartakuez -- 31 Mayıs 2018; 7:0:9 >
  • Arkadaşlar Merhaba

bahsetmiş olduğunuz telefondaki sorunlar ile ilgili tüketici hakem heyetine başvurdum, şimdi karşı taraftan savunma istendi aşamasında... hatta elimde telpa teknik servisine cihazı bir takım sorunlarla götürdüğüm ve teknik servisin sorunun güncel yazılımdan kaynaklı olduğu eski sürüm ile kullanılmalı servis formuda var bunu tüketici hakem heyeti ile de paylaştım... bakalım sonuç ne olacak, çıkan sonuç ile ilgili yakında sizi bilgilendiriyor olacağım.. inşallah hepimiz için hayırlı bir karar çıkar... teknik servisin yazmış olduğu servis formunu sizler ile paylaşıyorumGeneral Mobile GM 5 plus ayıplı ürün Geciken güncelleme ve ücret iadesi talebi hk.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.