Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE GM 5 PLUS EKRAN GİTTİ 2.KEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan 2 hafta önce telefonumun ekranı bir anda gitmişti.Servise gönderdim yazılım yükleyip yollamışlardı birde galiba ekranı değiştirmişlerdi bunu yazmamamışlardı ama ben telefonun kenarlarındaki siyah boşluklardan anladım.Sanırım daha küçüğünü takmışlar.Servise gitti 1 haftada geldi iyi güzel kullanıyodum bugün yine gitti.Bir arkadaşımında böyle teknik serviste bir sorunu olmuştu 2. de yeni telefon vermişler dava ediceklerini söyleyince.Şimdi ben bu telefonun yenisini talep etme hakkına sahipmiyim ?

• Evet 6502 sayılı kanuna göre 6 ay içersinde olan ilk arızada dahi yeni cihaz isteme hakkınız mevcuttur.
  • Tatlı ve nazik bir dille probleminizi dile getirir, mağduriyetinizi hissettirirseniz bence değişim yapılır. Azıcık da ısrarcı olun, biraz kötü hissettirebilir ama sizi gören bir daha görmeyecek sonuçta.

Eğer cihaz değil de yine parça değişimi yapılır ve ileride yine bir problemle karşılaşırsanız yasal haklarınızı kullanın. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun. Sonuç almak biraz uzun sürebilir ancak THH genellikle tüketici lehine karar veren nadide bir kurum.
  • Müşteri aynı cihazın yenisini isterse kayıtsız-şartsız vermek zorundalar mı?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Evet kayıtsız şartsız vermek durumundalar kanun bunu emreder vermedikleri taktirde yasa gereği thh ile 3 aylık bir sürede söke söke yeni cihazı alırsınız!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.