Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus kutudan çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar;

Kamera için özel bir yazılımdan söz ediliyordu. Bu konu hakkında bir gelişme var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdeniz1992 -- 6 Mayıs 2016; 8:03:43 >
  • Bence hoş duruyor,fiyat uygun,ufak tefek sorunlar aşılırsa tam olacak.Piyasaya ne zaman çıkar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 5 Mayıs 2016; 23:10:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen incelemeniz inceleme değildi. Bize incelemesini yaptık demeyin.

Öyle inceleme olacaksa da olmaz olsun. Bilinmeyen hiçbir şey söylenmedi.

Şu incelemeyi eğri oturup doğru izleyin, ne demek istediğimizi anlarsınız.

Ha, benim umurumda değil. Ben zaten telefonu aldım 3 haftaya yakındır kullanıyorum.

Biraz mantık ve vicdan sahibiyseniz şu videoyu düzgün çekip alacaklara yardımcı olursunuz.
  • Qualcomm orta seviyeyi çöp gpularla doldurdu. Bende m4 aqua var, GPU'lar aynı, telefonla 720P ekranda Fallout Shelter oynayamıyorum donuyor. Bunda da aynı aynı Adreno 405 var, 1080P ekran koymuşlar. Her sene üst seviyede yok %40 performans artıyor yok pili tasarrufu dehşet diyene kadar şu orta seviyedeki SoC'leri Adreno 405den kurtarsalar ya.

• Teknoloji basını nereye gidiyor ! Kutu açma videosu inceleme videosundan daha uzun.Fıkra gibi..
  • Bu video inceleme videosu değildir, ürün kutusunun açılmasına ilişkin hareketli görseller bütünüdür. Her zamanki gibi Donanım Haber yine bir firmanın sponsorluğunu almış ve oradan gidiyor.

• ÇÖööÖÖPP!!!
    Her yeri yalan dolan dolu GM ALMAYIN! ALDIRMAYIN! Böylece ÜZÜLMEYİN! ÜZMEYİN!

• benim yaptığım yorum nerene dokundu admin bozuntusu. Allah seni bildiği gibi etsin. Bu yerli düşmanlığın. Yerli ve milli olan bizler tarafından bitirilir.Sen ve senin gibilerin

• Işık sızması nedir arkadaş, ışık sızan yere toz da girer, nem de girer, öyle iş mi olur?

• Daha şimdiden bir sürü kronik sorunları mevcut ana konusundan bknz. Malesef discovery 1 den gaza geldim 2 adet almistim agzim yandi bu firmaya bulaşmayin bulasacaksaniz sonraki rev cihazlarini alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.