|
Bildirim
alacak olanlara şimdiden geçmiş olsun
|
Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisiyim. İşlemci tasarlamış adamım. Trilyonluk yazılım projelerinde bulundum. Cep telefonuna android uygulama geliştirdim. Yani bu işten anlarım. Gencim de haa. Yaşlı filan sanmayın. 26 yaşındayım. Ben de severim oyun oynamayı. Hatta oyun yazmayı. Ama şunu bilmek lazım. Bizim insanımız telefonda resim çeker , whatsappdan mesaj atar, konuşur, ilk başlarda hevesle oyun oynar sonra o da kalmaz. Yahu arkadaş benim gibi yazılım mı geliştireceksiniz telefona. Yapacağınız en fazla bunlar. Bakın arkadaşlar işlemci tasarladım diyorum. Sıradan bir çocuk bile benden iyi öğrenmiş, şu telefonda şu işlemci var filan diye. Yukarda saydıklarımı yapmayan telefon var mı şu anda?
Benim ihtiyacımı bile 600 tl lik telefonlar karşılayabiliyorken sizdeki bu durum ne? Ne oluyor size ki , YERLİ bir markaya bu kadar düşman kesiliyorsunuz. Tamam kendi üretmiyor bugün ama yarın üretir. Kaldı ki bu GM 5 plus gerçekten çok iyi bir telefon olmuş. SURİYE' de de sizin gibi kendini , ülkesini küçük gören ,küçük insanlar vardı. Kendi değerlerine sırt çevirenler batıya hayranlık duyanlar vardı. Irak'ta da ve diğer viran olmuş Ülkelerde. Siz piyasanın en iyi telefonlarından birisini yapmış YERLİ bir firmaya böyle düşmanlık ederek ne kazanacaksınız. O hayranı olduğunuz İphone u üreten abd yarın kapınızı kırıp başınıza silah dayadığıda (TIPKI IRAK'TA OLDUĞU GİBİ) karınıza kızınıza göz diktiğinde mi anlayacaksınız. O başınıza dayanan silahın çuval çuval para verdiğiniz iphone olduğunu. Bugün ülkenizin ürünü varken onu kötülemek, ona güvenmemek ve o hayranı olduğunuz ülkelerin mallarını göğe çıkarıp onları almak; Yarın başınıza düşen bombalar ve evinize giren düşman askeri olarak size geri dönmez inşallah. Selam AKIL SAHİPLERİNE ,selam kendi değerlerine sahip çıkanlara ve SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA OLSUN. |
Discovery 2 kabusundan sonra ne GM nede Telpa garantili ürün satın alırım bir telefon aynı hata yüzünden 4 defa garantiye gitmez !!! işin gülünç tarafı daha garantisi bitmemiş cihazdan ücret talep etmeleri daha ilginç Servise gönderiyoruz tamir edildi güncellendi diye geri yolluyorlar 1 hafta sonra aynı problem !!
GM markalı ve TELPA garantili ürün ALMAYIN/ALDIRTMAYIN |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 19 Nisan 2016; 7:07:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|