Şimdi Ara

General Mobile GM 6 neler vadedecek? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi, çıksın da G4 ucuzlayınca babama alayım bir tane.

• Ne mı vaat edecek

Hemen söylüyorum

Serviste telefonu cebinizde taşımışsınız bükülmüş 290 TL diyecekler ;)

• Soketttttt,Sokettttçiiii , Soketçi geldi hanımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

Bu cihaz buyuk ihtimal gm5+ gibi tepe model olmicak ara model olcak gibi. Eger boyle bisi olursa cok fena sacmalarlar

zaten GM5'in yeni versiyonu. sanırım GM5 Plus'ın da yeni versiyonu çıkar.
  • kasamak5656 K kullanıcısına yanıt
    Z3 ve Z5 Compact gibi özellikler kırpılmadan fiyat bu şekilde gelseydi yeni Compact i düşünebilirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

Z3 ve Z5 Compact gibi özellikler kırpılmadan fiyat bu şekilde gelseydi yeni Compact i düşünebilirdim.

özellikler kırpılmadan fiyat bu şekilde gelseydi???

aynı özellikleri gm de buluyorsanız size mutluluklar
  • 2013 yılında General Mobile Discovery 1 Modelini aldım ve hala kullanıyorum, telefondan müthiş derecede memnun kaldım (Bataryası hariç) GM'nin yeni modeli olan GM 6'nın da özellikleri gayet iyi. Parmak izi okuyucusu olması ve 2.5 D kavisli ekranıda cuk diye oturmuş. Keşke işlemcisi snapdrogaon 415 olsa ve grafik işlemciside mali-tek yerine adreno 405 felan olsaydı. Ama yinede 3 gb ram 32 gb hafıza ve 2,5 d kavisli ekranıyla alınası bir telefon. Fiyatı uygun olursa (749-899 TL arası) bu telefon tutar bence. Artık telefonumu değiştirme zamanı geldi diyordum sanırım bu GM 6 olacak..

• kasamak5656 K kullanıcısına yanıt
    Z3 ve Z3 Compact aynı işlemci 801

Z5 ve Z5 Compact da aynı şekilde 810

X Compact da 820 olsaydı alırdım, dediğim gibi büyük gelse de mi5 aldım kullanıyorum 1050 liraya.

• General Mobile Discovery Elite için alınan 1299 TL haram zıkkım olsun. Snapdragon 800 3 gb ram 32 gb hafıza olan bir telefon Android 4.4.2 de kaldı. Allahsız General Mobile güncelleme vermedi gitti. Hepinizin çoluğundan çocuğundan çıksın bu paralar General Mobile yöneticileri! Geberin hastalıklarla sürünün inşallah. Ohhhh rahatladım

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışı sitelerde fiyat 740 Turkish lira olarak geçiyor eğer öyleyse bence de tutar.
    https://techlector.com/general-mobile-gm6-android-one/
  • Alacaklara simdiden gecmis olsun, yakinda bol bol 3g de internet kopuyor diye yazanlar olacak.. Mtk islemciler ne yazik ki ulkemizde ozellikle vodafone da cok sorunlu, hattiniz vodafone ise kesinlikle mtk islemciye bulasmayin

• fiyat için 1999 TL demişler ama bu telefonların ömürleri kısa. ben sanmıyorum buna 2bin tl vermek çok akıllıca olacağını
    http://www.tekno4.com/akilli-telefonlar/general-mobile-gm-6-fiyati-belli-oldu.html

• aGeneL kullanıcısına yanıt
    Vatan bilgisayarın öylesine verdiği bir fiyat tıpkı zenfone 3 te yaptıgı gibi bunu ciddiye alanın hiç bilgisi yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.