Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7' - 720p Ekran ★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
968
Cevap
24
Favori
128.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pil durumu nasil hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue_city44 kullanıcısına yanıt
    bence süper. beni çoğu zaman 2 gün idare ediyor. ofiste çok kullanmıyorum. akşamları aktif olarak hotspot hep açık olduğu halde 2 gün gidiyor. ama uygulamarı iyi optimize ettim. arka planda çalışmalarını iyi ayarlamak gerek

• ★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★
    5 saatten aşağı ekran süresi almadım şimdiye kadar arada pubg de oynuyorum.

telefonu alır almaz Pie güncellemesi geldi oreoyu kullanmadan guncelledim hemen ama güncelleme yukelenene kadar 1-2 şarkı açtım karıştırdım biraz sanki Dolby i bozmuslar 9.0 ile.

GM asistan uygulamasından mesaj yazarsak belki duzeltirler 9.1 gelirse.
    ★★ General Mobile GM 8 [ANA KONU] ★★Sd 435 İşlemci /5.7" - 720p Ekran ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZDBlack -- 21 Nisan 2019; 13:26:27 >

• Arkadaşlar merhaba GM 8 i android 9 yaptım fakat cihaz ağırlaştı yavaşladı sanki sizdede aynı mı telefona harf reset mi almalıyım

• Merhaba Evet devam ediyor devamlı yazıyorum geri bildirim yapıyorum. İlgili birime aktardık diyorlar. Bin pişmanım aldığıma bu telefonu. Halbuki android 9 pie gelmeden önce çok çok iyiydi. Güncel android yapacaz diye pert ettiler telefonu. Birçok menü yok oldu. GM 8 i satan Dolby digital audio özelliği tamamen devre dışı kaldığı gibi. Bu özellik içindeki seçenekleri de yok etmişler.

• MEGASANCAK kullanıcısına yanıt
    Alacaksanız sakın android 9 pie güncellemesi yapmayın. Telefonun yarı yarıya birçok özelliğini pert ediyor. Yeni bir güncelleme ile kaybettikleri özellikleri döndürmezlerse servisten 8.1 e geri döndürüp satacağım telefonu.

• Merhaba arkadaşlar, GM8 3/32 modelini 22.04.2019 tarihinde elden taksit sistemiyle satın aldım. GM8 modeliyle ilgilenen arkadaşlar için telefonla ilgili sorularına yardımcı olmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti53

Alacaksanız sakın android 9 pie güncellemesi yapmayın. Telefonun yarı yarıya birçok özelliğini pert ediyor. Yeni bir güncelleme ile kaybettikleri özellikleri döndürmezlerse servisten 8.1 e geri döndürüp satacağım telefonu.
    Sayın muratti53 ; GM8 telefonu 22.04.2019 tarihinde satın aldım ve akabinde android 9 pie güncellemesi yaptım. önceki sürümü kullanmadığım için aradaki farkıda hissedemedim. Hayırlısı olsun. Cevabınız için teşekkürler.
  • Ekran ışığı parlaklığı dışarda güneşli havada %50 yeterken şimdi %100 açmak gerekiyor.
    Hoparlör Ses düzeyi azaltıldı :(
    Telefon konuşması Karşıdan gelen ses kısılması. Bariz fark etti.
    Google asistan performans kaybı. Sesli konutları alamıyor 10 kere ok Google diyorum ancak çalışıyor. Dışarıda en ufak bir ses bile olsa Google asistan mikrofona bağırsan bile anlamıyor saçmalıyor.
    Pil performansı düştü sabahtan şarj dan alıp geceyi çıkarırdı tüm gün video internet olduğu halde şimdi fark etti.
    9 pie olunca Gereksiz uygulama yüklenmesi silinmemesi
    8.1 de kullanılan uygulamanın 9 pie de kullanılmaması ( Telefon uygulamayı yüklüyor ama tanımıyor. Google PDF wiever
    Sapıtan afallayan uygulamar var
    En önemlisi Dolby digital audio özelliği pert general Mobile in yaptığı en önemli atılım Dolby idi ama programın simgesi kaldı sadece.
    Ayrıca kamara flaşı sadece otomatik modda çalışıyor diğer modlarda işlevini kaybetti.
    Bunun yanında gece modunuda Dolby özelliğini kapattıkları gibi kapatmış durumdalar. Gece modu sadece simgesi var fakat devre dışı
    Bendekiler bu . herkes 9 pie den memnun sanırım. Bor sonraki güncelleme de geri kalanı berbat etmezler inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti53 -- 26 Nisan 2019; 21:39:55 >

• Ben telefonu alır almaz güncellemesini yaptığım için önceki sürümü deneme fırsatım olmadı. Sizin deneyimlerinize göre 9 pie olunca bir çok kayıplar yaşanmış.

Umarım, bir sonraki güncellemede bu kayıpları düzeltip daha güzel kullanışlı stabil pie sürümü yayınlayıp hatalarını telafi ederler
  • Konu güncel.
  • merhaba arkadaşlar bende GM 8 DUAL aldım hediye anneme şansa bakın ki cihaz sıkıntılı gibi ekran ışığı yanıp sönüyor. servise verdim yazılım atmışlar 8.0 döndürmüşler ilk başta normal gibiydi ben tekrar 9 kurdum ama sorun yine oldu yanıp sönüyor bazen. sizce istanbula göndereyim mi ne dersiniz.
  • bahadır_sad B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Eğer telefondaki sorun halen devam etmekteyse keseinlikle göndermelisiniz. Elektronik alet şans işi oluyor. GM şirketi ürettiği ürünün sorumluluğunu almalı, sizde takipcisi olunuz. Arkadaşımın GM discovery modeli çıktığı zaman aldığı telefonun ekranında da sıkıntı vardı iki kere garantiye gönderdi düzelme olmadı üçüncüye sıfıt telefon değişimi yapılmıştı.
    Şuan için deniyorum bir sıkıntı yok internette bir yol tavsiyesi gördüm onu uyguladım ondan sonra sıkıntı olmadı ama bakalım ne olur sağolasın hocam bu 4. GM oldu benim için benim kendime aldıklarımda hiç sorun yaşamadım ama bu cihazda oluştu şaşırdım açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 09.05.2018 tarihinde GM8 için 73,66 mb lık sistem gülcellemesi geldi. Ben güncellemeyi yaptım. Henüz içeriğini bilemiyorum. Güncelleme içeriği kararlılık, performas olarak yazıyordu.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam size birşey sormak istiyorum.
    benim telefon yavaş şarj oluyor nedendir acaba? güncellemeden önce deneme şansım olmadı.5 saati buluyor 20den 100e kadar dolması.
    karşı tarafın sesi az geliyordu burda okuduğum kadarıyla güncelleme kaynaklıymış.
    şarj durumu için servise göndermem gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

hocam size birşey sormak istiyorum.
    benim telefon yavaş şarj oluyor nedendir acaba? güncellemeden önce deneme şansım olmadı.5 saati buluyor 20den 100e kadar dolması.
    karşı tarafın sesi az geliyordu burda okuduğum kadarıyla güncelleme kaynaklıymış.
    şarj durumu için servise göndermem gerekir mi?
    Telefonunuzun orjinal şarj aleti ve kablosunu değitirip yine orjinal şarj aleti ve kablosu ile deneyiniz. GM8 kullanıcısı olan bir arkadaş şarj sorunu yaşamaktaydı. Telefonu şarj olma süresini 8 saat olarak veriyordu, garantiye gönderecekti ki sorunun orjinal şarj kablosunda olduğunu tesbit etti ve yeni şarj kablosuyla hızlı şarj olmaya başladı. Sizde deneyiniz eğer olmaz ise mutlaka garantiye gönderiniz. Sonuçu paylaşınız.
  • Arkadaşlar merhaba sizin de telefon uygulamasında kişi listenizdeki kişiler 5 6 tane tekrarlanıyor mu bunu nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: daydreamer.

Arkadaşlar merhaba sizin de telefon uygulamasında kişi listenizdeki kişiler 5 6 tane tekrarlanıyor mu bunu nasıl çözebilirim?
    Cep telefonunuzun sim kart, gmail, whatsapp kişilerini aktif olarak içeri aktarmışsınız ve bu saydığım birimlerde aynı kişiler kayıtlı ise ikişer üçer defa gözükebilir bu sebeple aynı kişileri ilgili yerlerden silmeli ve simkart yada gmail biriminde toplamanız tavsiye edilir, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.