Ankara Ozel Diş Kliniği Tavsiyesi
|
400K Otomobil Tavsiyesi
|
Çocukken yapılan aşılar nerde görülür
Merhabalar,
iş yerinden istenilen belgeler arasında hepatip b ve tetanos gibi hastalıklara karşı yapılan aşıların yapıldıgının gösteren aşı kartını da istediler. Bu kartı nerden temin edebilirim? Dahiliye birimine mi gitmem lazım ya da sağlık ocagına ?
Bu Laptop M.2 NVMe SSD destekler mi ?
hp pavilion 15-p101nt
nereden öğrenebilirim ?
Bu ram laptopla uyumlu mudur ?
Selamunaleykum arkadaşlar
görselleri inceler misiniz ? Bu ram sistemle uyumlu mudur ayrıca +8gb ram takviyesi dişe dokunur bir performans artışı sağlar mı ? Kullandığım IDE bilgisayarı yoruyor fanlar cok gürültülü çalışıyor evet belki ssd takviyesi çok daha iyi gelecek lakin şimdilik bütçem ona el vermez.
İyi forumlar
GM 22 Plus Kullananlar Bir Bakabilir mi ?
Selamunaleykum, en fazla 4 - 5 arası bütçem var 5001 veremem bu durumda beni baya bir süre götürecek telefon arıyorum oyun vs oynamam ama kamerası benim için önemli ve tabi genel olarak da kronik sorunlu bir cihaz olmaması lazım. Malum GM markasının kötü bir şöhreti var , bu telefonun kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilirler mi ayrıca alternatif olarak bu bütçede neyi önerirsiniz bana (2.el cihaz almak istemiyorum) ?
Önerilerinize ihtiyacım var
Arkadaslar merhaba
öncelikle kendimi kısaca tanıtayım ;
ben mühendislik fakültesi eem son sınıfa geçmiş biriyim, 2022 kpss için çok bir çalısmam yok hatta hiç yok çünkü 3. sınıf eem dersleri yeterince agırdı, finaller bütler derken anca 4 temmuzda baslayabildim. Aslında asıl 2024 senesine iyi hazırlanma niyetim var ama bu sene de ne kadar fazla alsam kar kardır .
Matematik temelim iyi diye düsünüyorum (geo hariç) ve paragraflardan pek kacırmam , ama gel gör ki gk hemen hemen hiç yok
cografya için bayram meral hocanın videolarını takip ediyorum 9. videoya geçtim. Her gün iki video izlemeyi planlıyorum.
elimde kaynak olarak benim hocam (coğrafya,tarih,vatandaslık) video ders notları mevcut ayrıca benim hocam kpss mat konu anlatımı kitabı var ve de son olarak hocawebde cözümlü cografya denemesi var .
ders çalısmak için belki 6 7 saat zman ayırabilirim
sizden ricam su kalan 19 - 20 günlük süreçte bana bir akıl vermeniz gk için hangi derse nasıl çalımam lazım ?
coğrayanın tüm video listini bitirdikten sonra çözümlü denememi calıssam
ve vatandaslık , tarih , dil bilgisi için nokta atışı her sene soru gelen 3 4 konu seçip sadece onlara mı bakayım ne dersiniz ?
ayrıca matematikte önerebileceğiniz çözümlü denemeler nelerdir ?
deneme önerisine ihtiyacım var
Merhabalar
Özellikle çözümlü deneme onerilerine ihtiyacım var gerek sadece mat olsun gerek sadece gk olsun gerekse genel kpss olsun...
Ayrıca dil bilgisi ,vatandaşlık ve tarih icin özet anlatımlı bir kaynak var mi
Bu Paketi Nasıl Yükleyebilirim
./waterfox-bin komutunu bie seferlik çalıştırmamın yeterli gelmesi lazım değilmiydi .
Terminali kapattıgımda uygulamada kapanıyor ve ayrıca masaüstü ikonu vs de gelmiyor .
Java icin kitap önerisi
Konuyu yanlış altbaşlığa açmış olabilirim
Herkese merhaba
Javaya yeni başladım ,(genel olarak bilgisayara diğer derslerden ötürü vs cok bakıyorum ve gözlerim baya yoruluyor ) hem youtube uzerinden takip edicem tabiiki ama ayni zamanda turkce bir yazili kaynak istiyorum hani sürekli internete bagli kalmayayım çözümlü örnek sorulari olan tavsiye edebileceğiniz bi kaynak varmı
Ne önerebilir siniz ?
Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden cesettir... Alparslan Türkeş |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 226
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.729 (Bu ay: 282)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar