Konuyu yanlış altbaşlığa açmış olabilirim Herkese merhaba Javaya yeni başladım ,(genel olarak bilgisayara diğer derslerden ötürü vs cok bakıyorum ve gözlerim baya yoruluyor ) hem youtube uzerinden takip edicem tabiiki ama ayni zamanda turkce bir yazili kaynak istiyorum hani sürekli internete bagli kalmayayım çözümlü örnek sorulari olan tavsiye edebileceğiniz bi kaynak varmı Ne önerebilir siniz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Java İçin Kitap Önerileri
Java öğrenmek veya bilgilerinizi geliştirmek istiyorsanız, doğru kitapları seçmek hayati önem taşır. Piyasada mevcut olan çok sayıda Java kitabıyla, en iyi kitabı bulmak zorlu bir görev olabilir. İşte Java öğrenmek için en iyi kitaplardan bazıları:
Java için Kitap Önerileri
- Java Programlama - Başlangıçtan İleri Düzeye (11. Baskı) - Herbert Schildt: Java dilinin temellerini kapsamlı bir şekilde ele alan bir klasik.
- Java Temel Eğitimi (12. Baskı) - Kathy Sierra ve Bert Bates: Java'nın temellerini öğrenmek için mükemmel bir seçim.
- Etkili Java (3. Baskı) - Joshua Bloch: Java'da etkili kod yazmak için en iyi uygulamalara odaklanıyor.
- Daha İyi Java - Java Öğrenmenin Akıllı Bir Yolu (1. Baskı) - Artur Grabowski ve Krzysztof Cwalina: Java'yı özümsemenize yardımcı olacak yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.
- Head First Java: Java Öğrenmenin Akıllıca Bir Yolu (3. Baskı) - Kathy Sierra ve Bert Bates: Java'yı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde keşfetmeni sağlıyor.
Java Öğrenmek İçin En İyi Kaynak
En iyi Java kitabını seçmek, öğrenme hedeflerinize ve mevcut bilgi seviyenize bağlıdır. Yukarıda listelenen kitaplar, Java öğrenmek için mükemmel bir başlangıç noktası sağlar.
Sonuç
Java için doğru kitabı seçmek, Java öğrenme yolculuğunda kritik bir adımdır. Bu önerileri dikkate alarak, ihtiyaçlarınıza en uygun kitabı bulabilir ve Java programlama becerilerinizi geliştirebilirsin.