Şimdi Ara

reading için kitap kaynak tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
9.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

eylülde üniversitede sınava giricem hazırlık için...

grammar felan bunları hallettim gibi sadece tekrar yapmama bakıyor sorun orda pek yok..

ama ben göze hoş reading istiyorum kitap vs olması gerekmez.. int ve up int seviyesinde reading çalışabilceğim üniversite sınav formatında olması gerek o tarz kaynak tavsiye edebilcek varmı..

yaprak test çeklinde bunlar satılırmı.. 40 50 yaprak olur mesela ön sayfa reading olur arkası soruları olur gibi.. bu tarz bildiğiniz göze hoş gelen kaliteli kaynak tavsiyesi verebilirseniz sevinirim..

bende reader at work 2 var aslında ama tasarım olarak felan hoşuma gitmedi.. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim..

ayrıca listening içinde tavsiye bekliyorum

• Daily Reading Comprehension (Grade 6+)

bende bunlardan birinin pdf si var hoşuma gitti... nette arattım türkiyede bulamadım..

bilen varmı bunu..
  • Reading Words for YDS (Cd- Cep Sözlüğü Hediyeli) 30 tl ahmet akın yazarı, çok kapsamlı bir esere benziyor bir incele derim, kitapyurdunda iç sayfalara bakabilirsin..

Adem ayrıca şimdi dediğin daily reading serisine baktım, benimde ilgimi çekti çok güzele benziyor gerçekten, internette indirilebilir muhtemelen, iç sayfalara baktım süper dizayn edilmiş.....

kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Reading Words for YDS (Cd- Cep Sözlüğü Hediyeli) 30 tl ahmet akın yazarı, çok kapsamlı bir esere benziyor bir incele derim, kitapyurdunda iç sayfalara bakabilirsin..

Adem ayrıca şimdi dediğin daily reading serisine baktım, benimde ilgimi çekti çok güzele benziyor gerçekten, internette indirilebilir muhtemelen, iç sayfalara baktım süper dizayn edilmiş.....

kolay gelsin..

aynen bende bitane pdf var mukemmel yapmış adamlar.. esay yazmak için bile okunabilir her konuda reading var.. çok güzel... dediğin kitabı araştırcam.. geçen yaz az bişi reader at work 2 çözmüştüm ama zorluodu geçen sene tabi üstünden 1 yıl geçti ve baya şey öğrendim hazırlıkta ama geçemedim hala sınavımı bekliyorum.. bi ona bakıcam gene zorlanırsam mecbur uygun kitap bulamassam 1 ini alıcam onu hızlıca 2 haftada bitirp 2 ye geçerim olmadı.. tabi ilk diğer kaynaklara bakcam göze hitap etmesi gerekiyor zaten çok sıkıldım ingilizcden yeter artık öğrenim geçim şu hazırlıgı:)

• http://books.google.com.tr/books?id=WbKnYO3adn0C&printsec=frontcover&hl=tr&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

http://books.google.com.tr/books?id=AGmHGVbJuFcC&printsec=frontcover&hl=tr&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

http://books.google.com.tr/books?id=KjMmP5qrbM8C&printsec=frontcover&hl=tr&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

böyle var bayada.. grade 1 2 3 4 5 6 6+ olarak var...

4 int miş öyle gidiyor

Daily Academic Vocabulary seviye seviye kelime öğretiyor soruyor az inceledim güzel bişeye benziyor..

ayrıca writing için olanıda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem-123 -- 27 Haziran 2013; 0:44:06 >

• İlla sınav kitabı olacak demiyorsan Twilight serisi olabilir. 5. sınıf bir çocuğun anlayabileceği kadar basit bir dille yazılmış. Onun dışında Harry Potter gibi çocuk kitapları da var. Sıkıcı ders kitaplarından daha çok şey öğretirler hoşuna giderse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

İlla sınav kitabı olacak demiyorsan Twilight serisi olabilir. 5. sınıf bir çocuğun anlayabileceği kadar basit bir dille yazılmış. Onun dışında Harry Potter gibi çocuk kitapları da var. Sıkıcı ders kitaplarından daha çok şey öğretirler hoşuna giderse.

evet ama bana sınav tarzı lazım yani yarım sayfa 1 sayfa reading olcak sonra 4 5 sorun true false vs li sorular olcak o tarz lazım reader at work öle ama alternatif lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

İlla sınav kitabı olacak demiyorsan Twilight serisi olabilir. 5. sınıf bir çocuğun anlayabileceği kadar basit bir dille yazılmış. Onun dışında Harry Potter gibi çocuk kitapları da var. Sıkıcı ders kitaplarından daha çok şey öğretirler hoşuna giderse.

evet ama bana sınav tarzı lazım yani yarım sayfa 1 sayfa reading olcak sonra 4 5 sorun true false vs li sorular olcak o tarz lazım reader at work öle ama alternatif lazım

Macmillan ve Penguin kitapları var Kadıköy'de satılıyor o tarzda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.