Şimdi Ara

İngilizce Öğrenmek İçin Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
6.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf diye böyle böyle İngilizce mi geliştirmek için okuma kitapları lazım. tavsiyesi olan var mı ?

• Oxford ve Penguen yayınlarının hikayeleri kalitelidir tavsiye ederim. Kadıköy akmarda 3-4 tl ye bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NJP

Oxford ve Penguen yayınlarının hikayeleri kalitelidir tavsiye ederim. Kadıköy akmarda 3-4 tl ye bulabilirsin

O zaman hemen oraya gideyim. Direk girişte ki dükkanlarda mı satıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Oxford ve Penguen yayınlarının hikayeleri kalitelidir tavsiye ederim. Kadıköy akmarda 3-4 tl ye bulabilirsin

Ben alt kattaki dükkanlardan almıştım 6-7 ay önce .Zaten kapı önünde tezhagta görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 15 Ağustos 2013; 15:44:58 >

• quote:

quote:

quote:

Ben alt kattaki dükkanlardan almıştım 6-7 ay önce .Zaten kapı önünde tezhagta görürsünüz

Tamamdır çok sağ ol valla

• quote:

1.sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf diye böyle böyle İngilizce mi geliştirmek için okuma kitapları lazım. tavsiyesi olan var mı ?

Arkadaş gerekli tavsiyeleri vermiş ama, bir de ben ekleyeyim. İngilizce geliştirmek için chat siteleri var onları da değerlendir. Ayrıca bir filmi örneğin altyazılı izle, sonra tamamen ingilzce izle. Ne dediklerini anlamaya çalış bu da iyi bir yöntem tavsiye ederim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCobain

quote:

1.sınıf, 2. sınıf, 3. sınıf diye böyle böyle İngilizce mi geliştirmek için okuma kitapları lazım. tavsiyesi olan var mı ?

Arkadaş gerekli tavsiyeleri vermiş ama, bir de ben ekleyeyim. İngilizce geliştirmek için chat siteleri var onları da değerlendir. Ayrıca bir filmi örneğin altyazılı izle, sonra tamamen ingilzce izle. Ne dediklerini anlamaya çalış bu da iyi bir yöntem tavsiye ederim. :)

Uzun süredir, İngilizce geliştirmek için chat sitesi, aklımda vardı. ama bilmiyorum hangi siteden konuşacağımı. connected2.me diye bir site var, ama orası da Türk dolu. Yabancılara çok nadir denk geliyorum. Sizin önerebileceğiniz başka siteler var mı? :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih Kitabı Tavsiyesi İstiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Uzun süredir, İngilizce geliştirmek için chat sitesi, aklımda vardı. ama bilmiyorum hangi siteden konuşacağımı. connected2.me diye bir site var, ama orası da Türk dolu. Yabancılara çok nadir denk geliyorum. Sizin önerebileceğiniz başka siteler var mı? :)

chatroulette, omegle var konuşabileceğin ingilzice benim bildiğim de görüntülü, ama sapıklarla da karşılaşabilirsin yani. Adam çırılçıplak geçmiş kameranın karşısına falan :) omegle ye girince yukardan dili ingilizce yap. İngilizce konuşulanların arasına geçersin. Benim bir çok konuştuğum kız arkadaşım vardı bi zamanlar Brezilya, Litvanya, Yunanistan falan konuşuyoduk ingilizce :) amerikalılar ve ingilizler de var tavsiye ederim yani dene.

• quote:

quote:

quote:

quote:

chatroulette, omegle var konuşabileceğin ingilzice benim bildiğim de görüntülü, ama sapıklarla da karşılaşabilirsin yani. Adam çırılçıplak geçmiş kameranın karşısına falan :) omegle ye girince yukardan dili ingilizce yap. İngilizce konuşulanların arasına geçersin. Benim bir çok konuştuğum kız arkadaşım vardı bi zamanlar Brezilya, Litvanya, Yunanistan falan konuşuyoduk ingilizce :) amerikalılar ve ingilizler de var tavsiye ederim yani dene.

Ben bu sitelere yıllar önce girip geyik yapıyordum. Şimdi dil maksatlı gireceğiz vay be. Çok teşekkürler hocam

• quote:

Odtü nün yayınlarını inceleyebilirsin internette pek çok online kitap satan sayfa mevcut. Reading kaynakları More to read,academic survival skills vb.

Grammer için : Fundamentals of academic english ve building skills for proficiency yeterli olur.

Vocabulary için : Pek çok diziyi çift altyazılı ya da sadece ingilizce altyazılı izleyip çıkarabilirsin(günlük ingilizce)

Toefl/ibt kitapları temin edebilirsin.Farklı yönlerden bakmanı sağlayacak tonlarca kitap var.

Ayrıca essential academic vocabulary diye bir kitap var araştır derim.

Youtube da pek çok kanal var ingilizce öğretimi için Voscreen ve JamesESL gibi.

Deyimler için çok farklı english idioms kitabı var internette bolca mevcut.

Listening için de farklı farklı ingilizce şarkılar dinleyebilirsin. English US,UK,Avustralya İngilizcesi ,İndian English vb. Kulağını karşılaştırmalara alıştırır.

Bioshock vb. türevleri hikayeye tamamen dayalı oyunları altyazılı oynayıp benim gibi bilmediğin kelimeleri ufak bir deftere not edebilirsin oyun esnasında.

Belirli bir seviyeye gelince 100pg civarı ufak bir romanı türkçeye çevirmeye çalış.Translate Skills vb. konuları araştırabilirsin googleda. Çok Etkili İNAN.

Pratik yapmak istersen ben de yardımcı olabilirim sana.

Okuyan varsa buraya kadar, inşallah faydalı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: banyodayim

quote:

Odtü nün yayınlarını inceleyebilirsin internette pek çok online kitap satan sayfa mevcut. Reading kaynakları More to read,academic survival skills vb.

Grammer için : Fundamentals of academic english ve building skills for proficiency yeterli olur.

Vocabulary için : Pek çok diziyi çift altyazılı ya da sadece ingilizce altyazılı izleyip çıkarabilirsin(günlük ingilizce)

Toefl/ibt kitapları temin edebilirsin.Farklı yönlerden bakmanı sağlayacak tonlarca kitap var.

Ayrıca essential academic vocabulary diye bir kitap var araştır derim.

Youtube da pek çok kanal var ingilizce öğretimi için Voscreen ve JamesESL gibi.

Deyimler için çok farklı english idioms kitabı var internette bolca mevcut.

Listening için de farklı farklı ingilizce şarkılar dinleyebilirsin. English US,UK,Avustralya İngilizcesi ,İndian English vb. Kulağını karşılaştırmalara alıştırır.

Bioshock vb. türevleri hikayeye tamamen dayalı oyunları altyazılı oynayıp benim gibi bilmediğin kelimeleri ufak bir deftere not edebilirsin oyun esnasında.

Belirli bir seviyeye gelince 100pg civarı ufak bir romanı türkçeye çevirmeye çalış.Translate Skills vb. konuları araştırabilirsin googleda. Çok Etkili İNAN.

Pratik yapmak istersen ben de yardımcı olabilirim sana.

Okuyan varsa buraya kadar, inşallah faydalı olabilmişimdir.

Hocam sana nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım ?

• camfrog com sitesinden programı yukleyin, ve amerika avrupa odalarına girin, muthiş gelistirirsiniz kendinizi karsılıklı ingilizce konusarak. ben suanki pratik ingilizcemi buraya borcluyum şahsen, bugun bi antalya alanyaya gidince hatunlarla tanısma pratik konusmaları bile yapabiliyorum :D
  • konu eski ama giren birisinin işine yarar diye yazıyorum.

bu iş için en güzel kitaplar fono yayınlarının seviye seviye olan kitaplarıdır. müthiş yararı dokunuyor. ingilizce kitap okumak isteyen temin edip bunları okusun seviye seviye. tek yabancı dili fransızca olan babamın zamanında (80'ler falan olsa gerek) evde ingilizce öğrenmek için aldığı eski kitapları bir muhteşem.
  • quote:

3-4 tl mi ? Bizim burda 10 liraya kazıkliyorlar şu incecik Oxford kitapları degil mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.