Şimdi Ara

İngilizce Gramer için Kitap Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, İngilizce düzeyim iyi olmasına rağmen gramerdan dolayı çoğu yerde çuvallıyorum. Yani nasıl desem them, those, these, could gibi (bunlar sadece örnek daha fazlası da var) gramer kuralları gelince cümleyi mantıklı şekilde çeviremiyorum ve doğru anlamıyla öğrenemiyorum. Bu nedenle gramer çalışmaya karar verdim.

İngilizceyi artık öğrenmek istiyorum artık iyiden iyiye alıştım. İngilizceyi öğrendikten sonra birde İspanyolca öğrenmeye çalışacağım. İspanyolcaya biraz baktıktan sonra İngilizce hepten kolay gelmeye başladı. Çoğu cümleyi (bildiğim gramerlar gelirse) rahatlıkla çevirebiliyorum.

Gramer bittikten sonra kelime bilgisi dışında geriye pek bir şey kalmıyor. Onu da şuan yabancı dizilerin ingilizce altyazısını indirip komple kağıda yazıp bilmediğim kelimelerin altını çizerek çözüyorum. Bu şekilde gelişecek sonuçta.

Peki gramerı eksiksiz bir şekilde nereden öğrenebilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• pm attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 8 Mart 2018; 8:57:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde bilgilensek pm olarak attığın kitabın adı ne ?

• Türkçe olarak Murat Kurt-English Grammar Today.
    Eksiksiz öğrenmek istiyorum diyorsan English Grammar in Use - Essential Grammar in Use - Advanced Grammar in Use serisini tavsiye ederim.
    Ayrıca engvid.com daki derslere de bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalperest44

Türkçe olarak Murat Kurt-English Grammar Today.
    Eksiksiz öğrenmek istiyorum diyorsan English Grammar in Use - Essential Grammar in Use - Advanced Grammar in Use serisini tavsiye ederim.
    Ayrıca engvid.com daki derslere de bakabilirsin.

Dediğiniz kitaplara baktım full ingilizce mi anlatım? Peki anlar mıyım? Birde ELS'nin bir kitabı var türkçe açıklamalı o nasıl?

• Tamamen İngilizce. Ilk kitap basit, resimli. Anlarsin ilk kitabi, digerlerini bilmiyorum, kullanmadim.
    Dedigin kitabi kullanmadim, bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 11 Temmuz 2020; 13:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. seviyem b1 b2 arası. hangi kitaptan başlamalıyım sizce?
  • uzaykunduxu U kullanıcısına yanıt
    Ben sıkılmam, 3 kitabı da bitirebilirim diyorsan ilk kitaptan başla bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.