Bildirim
İngilizce geliştirmek için dizi tavsiyeleri
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
22 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kelime bilgine güveniyorsan ingilizce altyazi ile izle, ama yeni isen 1-2 sene türkçe ile izleyerek çok sağlam bir kelime haznen olabilir. Dizi seçimini yaparken terimi az olan dizileri seç. -
Dilbilgisi bilmiyorsan sadece kelime öğrenebilirsin diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Katates Pızartması
Kelime bilgine güveniyorsan ingilizce altyazi ile izle, ama yeni isen 1-2 sene türkçe ile izleyerek çok sağlam bir kelime haznen olabilir. Dizi seçimini yaparken terimi az olan dizileri seç. -
2 altyazı ile izliyordum ben diyalogları daha iyi anlayabilmek için -
quote:
Orijinalden alıntı: OrganikYazar
2 altyazı ile izliyordum ben diyalogları daha iyi anlayabilmek için
nasıl yapıyorsunuz o işi? yardım edebilir misiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Rostaicer
quote:
nasıl yapıyorsunuz o işi? yardım edebilir misiniz
bende öyle yapıyorum.K-multimedia player diye bi program var oradan ilk olarak bi tane altyazı çağırıyorsunuz sonra da 2.altyazıyı çağırıyorsunuz.biri altta diğeri de üste gözüküyor böylelikle. -
Bende seninle aynı sebepten aşağıdaki dizileri izlemeye başlıcam "✔" işareti olanları bitirdim. Bsplayer altyazıları kendisi buluyor çok zahmetsiz ve iki altyazı birden açıyor. Türkçe ve İngilizce altyazılı güzel oluyo takılınca hemen türkçesine göz atabiliyosun :)quote:
Orijinalden alıntı: DammeRquote:
Orijinalden alıntı: Rostaicer
quote:
nasıl yapıyorsunuz o işi? yardım edebilir misiniz
bende öyle yapıyorum.K-multimedia player diye bi program var oradan ilk olarak bi tane altyazı çağırıyorsunuz sonra da 2.altyazıyı çağırıyorsunuz.biri altta diğeri de üste gözüküyor böylelikle.
Alıntıları Göster
Breaking Bad ✔
Friends
The big bang theory ✔
Shameless ✔
Dexter ✔
How i met your mother ✔
Men at work
The Wire
Boardwalk Empire
Sons of Anarchy
Two and Half Man
Blue Mountain State
Friends ✔
Shameless ✔
The Inbetweeners
Lie to Me ✔
Rome
Da Vinci's Demons
Psych
Hung
Game of Thrones ✔
Black Sails ✔
Girls
South Park ✔
Person of interest ✔
Oz ✔
The Following
Lost ✔ (lostun ingilizce geliştirmek açısından güzel bence diyaloglar fazla hızlı ilerlemiyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislick0 -- 20 Temmuz 2017; 22:37:10 >
-
İngiliz dizisi izle, Amerikan dizilerinde kelimeleri çok yuvarliyorlar ben bile bazı esprileri anlamıyorum. Sherlock olabilir mesela. -
Sherlock da türkçe altyazıya bile yetişemiyorum :Dquote:
Orijinalden alıntı: Hey Jude.
İngiliz dizisi izle, Amerikan dizilerinde kelimeleri çok yuvarliyorlar ben bile bazı esprileri anlamıyorum. Sherlock olabilir mesela. -
South Park gayet iyidir, stüdyo kaydı olduğu için konuşmalar net oluyor. Ayrıca Sherlock'u nasıl anlasın adam yahu, hem adamlar hızlı konuşuyor hem de ingiliz aksanı da daha az anlaşılır bir aksan bence amerikana göre. -
The Big Bang Theory izleyerek amerikan ingilizceni çok rahat gelistirebilirsin -
House M.D dışında tüm dizileri izleyebilirsinquote:
Orijinalden alıntı: D.Va
The Big Bang Theory izleyerek amerikan ingilizceni çok rahat gelistirebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: pislick0
Bende seninle aynı sebepten aşağıdaki dizileri izlemeye başlıcam "✔" işareti olanları bitirdim. Bsplayer altyazıları kendisi buluyor çok zahmetsiz ve iki altyazı birden açıyor. Türkçe ve İngilizce altyazılı güzel oluyo takılınca hemen türkçesine göz atabiliyosun :)
Breaking Bad ✔
Friends
The big bang theory ✔
Shameless
Dexter ✔
How i met your mother ✔
Men at work
The Wire
Boardwalk Empire
Sons of Anarchy
Two and Half Man
Blue Mountain State
Friends
Shameless
The Inbetweeners
Lie to Me ✔
Rome
Da Vinci's Demons
Psych
Hung
Game of Thrones ✔
Black Sails ✔
Girls
South Park ✔
Person of interest ✔
Oz
The Following
Lost ✔
güzel öneriler
-
Ütopya dizisinde İngilizce öğrenmek isteyenlere iyi gelir.Bu kadar açık ve duru İngilizceye bir bu dizide rastladım. -
Kurtlar Vadisi Pusu.quote:
Orijinalden alıntı: güzelfatsam
Ütopya dizisinde İngilizce öğrenmek isteyenlere iyi gelir.Bu kadar açık ve duru İngilizceye bir bu dizide rastladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
Kurtlar Vadisi Pusu.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
Kurtlar Vadisi Pusu.
Şaka? Konu saçma geldi genel itibariyle İngilizce olan diziler ingilizce gelişimine katkı sağlar. Herhangi birisi. Ben de dalgaya vurmuştum. Mahvettin eyvallah.
-
Kusuruma bakma.
Bugün bütün trollüklerim sana denk geldi. -
quote:
Kusuruma bakma.
Bugün bütün trollüklerim sana denk geldi.
Estağfurullah. Başka zamanda ben trollük yaparım ödeşiriz. -
İmzamdaki dizilerden baslayabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: Xabirquote:
Kusuruma bakma.
Bugün bütün trollüklerim sana denk geldi.
Estağfurullah. Başka zamanda ben trollük yaparım ödeşiriz.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- the 100 benzeri diziler
- lost benzeri diziler
- game of thrones izlenir mi
- vampir günlükleri yorumları
- spartacus benzeri diziler
- polisiye diziler
- dizi önerileri 2024
- kore dizileri izle (türkçe dublaj)
- yaz dizileri
- yeni yabancı diziler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X