Şimdi Ara

Tarih Kitabı Tavsiyesi İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gizli örgütlerin tarihini anlatan (Gül Haç, İlluminati vb) ansiklopedi tarzı kitaplar arıyorum. Yani AVM'ler de bulunan kitap dükkanları değil de daha çok sahaflarda bulunan eski tarih kitapları ama nerelerden bulabilirim bu tür kirapları? Her sahafta olmuyor. Ankara da yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Dan Brown okudun mu? Okumadıysan kurgu halindeki Melekler ve Şeytanlar kitabını okuyabilirsin İlluminati'nin gerçeklerini anlatıyor şu anki saçmalıkları düşündüğümüzde baya iyi kitap zaten bilgiler gerçek.

Masonlar'ı merak ediyorsan da az çok bilgi sahibi olabileceğin Kayıp Sembol var

Melekler ve Şeytanlar müthiştir yalnız onu da ekliyim

Edit: Daha çok sahaflardaki eski kitapları aradığını okumamıştım ama okumadıysan bunları oku derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 19 Ağustos 2013; 16:11:51 >
  • Bana hevesle alınıp daha sonra okunmayacak kitaplar gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O'Brain

Arkadaşlar ben gizli örgütlerin tarihini anlatan (Gül Haç, İlluminati vb) ansiklopedi tarzı kitaplar arıyorum. Yani AVM'ler de bulunan kitap dükkanları değil de daha çok sahaflarda bulunan eski tarih kitapları ama nerelerden bulabilirim bu tür kirapları? Her sahafta olmuyor. Ankara da yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Turgut Gürsan- Dünyanın gizli tarihi 1-2-3 seri şeklinde her bir kitabında farklı zaman dilimlerinden günümüze kadar geliyor
    büyük bir hevesle ilk 2 kitabı aldım ancak çok düz geldi bana ansiklopedi gibi yazmış resmen... D&R de cep boyları olarak adedi 10 tl ilgilenirsen araştır
  • Gleen Meade - Romanov Komplosu

Rusya'da yaşanan devrim sırasında Çar ve ailesini kurtarmak görevini üstlenen bir gizli örgütü ve başına gelenleri anlatıyor.Gerçekten çok akıcıydı.2 günde bitirmiştim.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Gleen Meade - Romanov Komplosu

Rusya'da yaşanan devrim sırasında Çar ve ailesini kurtarmak görevini üstlenen bir gizli örgütü ve başına gelenleri anlatıyor.Gerçekten çok akıcıydı.2 günde bitirmiştim.Tavsiye ederim.

Bildiğim kadarıyla kitap gerçek bir olayı anlatıyor ama bazı bölümleri kurgu olduğu söyleniyor? Sizin tam bir bilginiz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Asosyal

quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Gleen Meade - Romanov Komplosu

Bildiğim kadarıyla kitap gerçek bir olayı anlatıyor ama bazı bölümleri kurgu olduğu söyleniyor? Sizin tam bir bilginiz var mı bu konuda?

Evet.
    Yazar'da bunu belirtiyor kitabın başında.Ve kurgu olan kısımdlarla gerçek olan kısmın seçimini okuyucuya bıraktığını söylüyor.
    Romanovlar'la ilgili bildiğim herşeyi bu kitapta öğrendim.Onun dışında bilgim yok malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap önerisi lazım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımız söylemiş Melekler ve Şeytanlar eğer okumadıysanız tam aradığınız kitap bence
  • Hasan Sabbah'ı anlatan kitaplar. Alamut Kalesi diye bir çok kitap var. En iyisi Vladimir Bartol'unki. Amin Malouf'un Semerkant falan da var ama tam tarih kitabı diyemeyiz tabii ki. Ama bir sürü bilgi edinilebiliyor. Mesela Selçuklu'nun son dönemlerinde Melikşah, Nizamülmülk, Ömer Hayyam, Hasan Sabbah gibi tarihi karakterler hakkında çok bilgi edinmiştim Alamut'tan.
  • alamut kalesini lütfen yaşı küçük arkadaşlara önermeyin
  • Bahsettiğin konuyla alakası yok ama tarih okumaya meraklılara tabsiye " kemirgenlerden sömürgenlere insanlık tarihi"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

alamut kalesini lütfen yaşı küçük arkadaşlara önermeyin

Arkadaşın küçük olduğunu düşünmedim açıkçası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

quote:

ondan demedim de söyleme ihtiyacında bulundum. okuduysan neden dediğimi az çok anlamışsındır
  • quote:

quote:

quote:

ondan demedim de söyleme ihtiyacında bulundum. okuduysan neden dediğimi az çok anlamışsındır

Evet orası öyle. Ufak yaştaki çocuklar için sakıncalı. Hatta inanışı zayıf olanlar için bile sakıncalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet orası öyle. Ufak yaştaki çocuklar için sakıncalı. Hatta inanışı zayıf olanlar için bile sakıncalı.

evet , kitaptaki düşüncelerin çoğunun türkiyenin genel itikatina zıt olduğunu bilip sadece öğrenmek için okunmalı yoksa kitap ikna etmeye çalışıyor çok belli . bilinçli okunmalı kesinlikle

• Tarih konulu romanlar için şu sayfaya bakabilirsin.Birçok kitap ekledim listeye.

http://www.vikitap.com/grup/kutuphane/Tarih-Konulu-Romanlari-Sevenler-221
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.