Şimdi Ara

400K Otomobil Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -- Fiyatı max 400K olarak güncelledik --

Merhaba yabancı bir arkadaşım icin araba arıyoruz. Yaklaşık 1 sene sonra Türkiye'den ayrılacak kendisi bu nedenle piyasası iyi olan bir araba olması ilk tercihi

Çok fazla km yapmamış olmaması iyi olur 200K Km yi geçmesine pek sıcak bakmıyor

Manuel olabilir ki bu paraya otomatik almak saatli bomba almaktır sanırım

Benzin ya da benzin+lpg

Aracın sürekli sorun çıkaran ya da çıkarma potansiyeli olan bir araç olmamali. Arkadaşım pek Türkçe bilmiyor zaten gittiği usta büyük ihtimalle kandırmaya çalışır.

Bu kriterlere göre hangi marka/modele bakalım?
    Ve seçtiğimiz arabaya bakmaya giderken nerelere dikkat edelim?

Tavsiyeleriniz bizim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_city44 -- 10 Ağustos 2024; 16:2:13 >

• arkadaşınız yabancı, siz de piyasaya yabancısınız sanırım. yazılan kriterlerde araç üretilmedi 1990lardan bu yana.
  • Opel astra g 250bin km
  • 2000 - 2005 model sedan kasa clio
    Megane 1
    Megane 2
    2000 focus

2004 Peugeot 207(veya 307 tam hatırlayamadım şimdi)

Marka model araclara baktık hepsi hem cok yaşlı hemde her an bir yerden patlak verecekmis hissi uyandirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_city44 -- 4 Ağustos 2024; 0:45:10 >
  • 2003 Accent era 1.3 motor 86hp
    295k km
    Degisensiz
    Motor bir kac ay önce yapılmış ve fiyat 350k

2010 model Accent
    Motor 1.5 dizel
    Sanirim yine 300k km lerde
    Ve motoru gecen hafta rektefiye edilmiş
    Fiyat olarak
    370k istiyor

Bu iki arac hakkinda görüşleriniz nedir
  • Yabancıdan yabancıya Mercedes bile bulursun o paralara. Ma plaka.
  • Satarken hemen müşteri bulmasi zor olur diye düşünüyorum yabancı plakali araç için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_city44 -- 4 Ağustos 2024; 14:11:5 >
  • Yukarda özelliklerini paylaştığım Hyundai araçlar için görüşünüz nedir? Motorunda islem yapılmış araçlara yönelmek mantıklı mi
  • Fiyat aralığını 350 400 arasına çıkartsak peki
  • 370 e gırtlak dolu Serçe verelim uyarsa üstelik klimalı
  • 2004-2006 arası 1.6 Elantra. Eski aracımdir. O paralara düşünülebilir. Konforlu ve kullanımı kolay bir otomobildir.
  • crssover C kullanıcısına yanıt
    Evet eski bir araba olduğunun farkındayım yaşından ötürü illaki bazı problemleri olacaktır fakat genel anlamda sanayiye çok yolunuzu düşürdü mü? Ararken şuna dikkat et dediğiniz bir nokta var mı
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

• Hocam ben de 2. araba peugeot 206+ 2012 model 192 bin kmde araç mevcut satmayı düşünüyorum ilana henüz koymadım boyasız tramersiz, benzin lpg, şehir içi uygun bir araç düşünürseniz görüşelim
  • Merhaba bir arkadaşın 1996 otomatik E36 var 180 bin km orjinal satmayı pek düşünmüyordu ama suv tarzı bir araç almayı düşünüyordu ilgilenirseniz sorayım kendinize araç Ankarada

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Dm uzerinden yazacağım ilk firsatta hocam
  • bilinmezim B kullanıcısına yanıt
    Varsa ilani benimle paylaşır mısınız? Lakin hem bmw hem 96 model hem otomatik. Bir sorun çıksa çok masraf açar gibi
  • blue_city44 kullanıcısına yanıt

Satışta olan araba değil suv düşünüyorlardı ondan yazdım satar mı satmaz mı bilmiyorum. Ama araç hor kullanılmadı genel bakımları dışında masrafı yok 180 binde bu yaşta araç için çok iyi hep Ankara'daydı. Daha satar mı satacak mı onu da bilmiyorum bakalım ilgileniyorsanız konuşurum

• blue_city44 kullanıcısına yanıt

İkisi de taksi çıkmasıdır. Motor rektifiye edilmişse 500k altı değildir gerçek KM.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Motorda yapılan işlemler benide şüpheye düşürdü zaten hocam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.