Şimdi Ara

500k-600k Aile Arabası Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Obsessive* Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

500k - 600k arası sedan kasa aile aracı diyebileceğimiz iç hacmi ferah, bagajı geniş, yakitta üzmeyecek ama yokusta da alıp götürecek araç arayışım var. Saydığım kriterleri yazdığım fiyata arayınca konfordan da tavi biraz uzaklaşmak gerekiyor sanki. Bu kapsamda sanki en uygun araç citroen c elyse gibi duruyo. Ancak gönlümde egeadan yana sanki ama bütçenin biraz üstüne cikmak gerekiyor. Arac kriterlerim ise şöyle. Max 150.000 km. 2016 ve sonrasi model. Beyaz harici bir renk :) aşağıda bi kac link paylasiyorum benim bulduğum sizlere de kıymatli tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için simdiden teşekkür ederim .

Egea 1.6 https://www.sahibinden.com/s/UhCZ56t2

C elyse 1.5 https://www.sahibinden.com/s/1784sOAS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egea bakıyorum bende bu aralar, bagaj kısmı oldukça geniş, tavsiye ederim. 1.6 gayet güzeldi biraz sürdüm. İlk araba ise gayet yeterli.

• C elysee kalite olarak egea nin gerisinde bir araç, egea bircok anlamda fiyat performans araci. Gonul rahatligiyla alabilirsiniz.

• Ilginiz icin cok teşekkürler. Benim gönlümde egeadan yana ama temiz bi egea icin 700k yı gozden cikarmak gerek. Benimde bütceyi aşıyor. Elyse ise 500-600 k bandinda . Eğer elyse alırsam beni a noktasindan b noktasina genel olarak sorunsuz bi sekilde goturur mü. Sanayi sanayi dolasmak istemiyorum çünkü.

• gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    Götürür götürür ama egea daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhan_24 kullanıcısına yanıt
    Elisin kardeşi 301 kullandım 1.6 dizel. Hem şehir içi hem uzun yol yakıt performansı çok iyi. Şehir içi 5.3 5.4, uzun yol 5.1 5.2. ( Sakin Kullanım)

Genel bakımları ve km dolayısıyla triger gibi ağır bakımları dışında bakım istemedi. Hiç çekici ihtiyacı olmadı.

Teneke olması itibariyle hızlanması parası muadillere göre çok iyi ilk kalkışta atik araba . Uzun yolda yokuşlarda 1.0 lar 1.4 fireler orta şeritte tırmanmaya çalışırken solu 140 la kapatıp tırmanabilirsin.

Eksi olarak 140 üzerine çıkınca sapıtıyor araba teneke çünkü dikkat etmek lazım 130 sabitlemek mantıklı. Konfor pek arama uzun yol yoruyor b segment araba.

Bana sorarsan paran temiz boyasız 1.6 multijete yetiyorsa kesinlikle egea al.

Pert kayıtlı çok değişenli çarpışan oto yüksek km egeaya paran yetiyorsa uzak dur temiz elis 301 al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1milyon B Suv Araç tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.