80binde 1.3 egeam var. 100bin km'yi geçmeyecek suv hangisini önerirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1milyon suv tavsiyesi

-
-
Nissan qasqai oneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandın mi hocam. Nasıl güzel araba mı ? Kaç motorunu tavsiye edersin o fiyatlara.
Kullandim guzel. Ama sen de test surusu uap kullan bence
Nissan qashqai sorun yumağı bi araba. Arkadasımda var mahfoldu herif. Sanayide usta bile kaç diyor. Sadece 1.5 dizel manuel olana bak bakacaksan dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Duster
C3 Aircross
HRV 2016-2017 model
Hyundai Kona
Kia Stonic 1.0
-
Kaç model arkadaşın aracı? Ne gibi sorunlar yaşadı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Qashqai
Sorunsuz sıkıntısız bir suvdur
2012 model benzinli. Direksiyon kutusu, ön takım, ıvır zıvır şeyler. Bide araba hiç gitmiyor.
temiz olması şart değilse tucson bakabilirsin, ya da bütçeyi arttırığ temiz olanlarına da bakabilirsiniz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-hyundai-uygun-fiyat-dusuk-km-tertemiz-1231491374/detay
-
Qashqai 1,3 bulunsa 1 miyona o iyi
-
Senin arkadaşın yaşadı diye herkes aynı sorunlarimi yaşamak zorunda. Benim arkadaşlarımda 4-5 senedir kullanıyorlar 1.6 benzinli gayette memnunlar. Otomatik olanı gitmiyomuş ona bişey diyemem. Manuelinde sıkıntı yok. Başka bi arkadaşta Kia Sportage 1.6 vardı o da gitmemesinden şikayetciydi. Birde aşırı yakıt tüketimi olunca Sportage e illallah etti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 17 Mart 2025; 17:4:16 >
1.3 egea arıyorum bana satın hocam
2021 model üzeri hatasız olursa tadından yenmez :))
Ocak ayında 600bine sattım hocam. Ev alicam kısmetse.
ustalar böyledir, yapamadığı arabaya, eşyaya tu kaka der
o usta gitsin araba fabrikasına kapısından içeri giremez
Adamlar milyarlık yatırım yapar
beceriksiz ustalar da bir saatte o yatırımı yerle yeksan ederler
yersennn
-
Tabiki zorunda değil. Ben arkadasımdan ve onunda ustasından duyduklarını yasadıklarını aktardım. Ustası 1.5 dci manuel dışında sorun çıkaran bi araba diyor. Yoksa qashkai düşmanlığım yok. Arkadaşım satıp 1.5 dci kadjar ile değişecek bu rakamlara. İyidir kötüdür bilmem olanı yazıyorum fikir olur diye. Ayrıca araba gerçekten gidiş olarak berbat. Bu motor bu kasaya az geliyor. 1.6 atmosferikten bahsediyorum. Bazen izmit gebze arası gidip geliyoruz. Ruhum daralıyor sürerken. Bende 1.3 cdti astra var yanında yer uçağı öyle söyleyeyim:)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Nissan qashqai sorun yumağı bi araba. Arkadasımda var mahfoldu herif. Sanayide usta bile kaç diyor. Sadece 1.5 dizel manuel olana bak bakacaksan dedi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X