Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
90
Favori
323.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu denemedim hocam ya deneyen arkadaş varsa onlar cevaplayabilir sorunuzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D5DA72FA0

O kadar iyi mi yahu

Alıntıları Göster
    Google pixel serileri ile aynı sony sensörü kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Günaydın,
    Hayırlı haftalar arkadaşlar.

Eski bir GM kullanıcısı olarak, daha doğrusu eski bir GM mağduru olarak görüşlerimi konuda belirttim,
    Okumayan okumak isteyen varsa zaten 3-5 sayfa yazı var geçmişe dönük okusunlar, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamı yok,
    Artık GM kullanmadığım için ve bir daha GM almayı düşünmediğim için bu konuyu daha fazla takip etmeyeceğim.
    Daha fazla kafa şişirmenin de anlamı yok zaten

Yazmamın sebebi konuyu takip etmeyeceğim ama bir Allahaısmarladık demeden gitmek istemedim.
    Markalar ürünler memnun kalsakta kalmasakta gelip geçici ama forumdonanımhaber var olduğu sürece biz buralardayız,
    Yazmak isteyen özelden yazabilir yada beni etiketleme yaparlarsa mutlaka görürüm.
    Başka konularda görüşmek üzere, hoşçakalın, saygılar sevgiler.

• Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Çok güzel özetlemişsin kardeşim. dediklerinin hepsi doğru.
  • siyahı nezaman çıkıyor bilen var mı? işim geregi ben de ürün siparişi geçiyorum, eğer üretimde gecikme öngörüyorsam yada satış tarihi öne çekildiyse en çok satmayı planladığım renk neyse üreticiden ilk önce onu üretmesini istiyorum. Neden önce pembe rengi üretime sokmuşlar anlayabilmiş değilim
  • Night_Blade N kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı tarafindan kırılan ekranı servis nasıl ücretsiz degistiriyor hem de lenovo.
    Samsung bile para alir.
    Sizden duyuyorum ilk defa nasil oluyor bu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun wifi durumu nasıl görüşme yaparken karşı tarafın sesi benim sesim güçlü duyuluyormu babamda eski gm var ses az

• dinazort kullanıcısına yanıt
    Siyahın renk tonunu mu ne yedin dizayn ediyorlarmış galiba. İnstagramda bu tarz bir cevap vermişlerdi. Tabi ne kadar doğru
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Her iki konuda da sıkıntı yok hocam. Sadece bir arkadaş wifi ve hat çekim gücünde sorun yaşadığını belirtmişti. Onun dışında aynı sorunla karşılaşan olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: philadelphos

Her iki konuda da sıkıntı yok hocam. Sadece bir arkadaş wifi ve hat çekim gücünde sorun yaşadığını belirtmişti. Onun dışında aynı sorunla karşılaşan olmadı.
    Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için forumdaş

• Arkadaşlar GM 9 PRO daki gece ön kamera ile video çekimideki fps düşüşü ve bazı videolarda,hoparlörde sesli görüşme yaparken sesin cızırtılı gelmesi donanımsal bir sorun mu? yoksa yazılımsal mı ? kullanan arkadaşlarımız test edip yorumunu yazabilir mi? sesteki cızırtı dolby i açınca dahada fazlalaşıyor.Bana kronik bir sorun gibi geldi çünkü aynı modelden 2 tane var ikisinde de aynı sorun var.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Lenovo para istedi ekranı yaptılar. Fakat yinede cihazın o gün ki değerini, "İster benim ürünümü al, ister başka ürünü diye" , parasını iade ettiler.

Samsung J7 ekranını ücretsiz değişti. 3 gün içinde cihaz bana geri döndü.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Lenovo para istedi ekranı yaptılar. Fakat yinede cihazın o gün ki değerini, "İster benim ürünümü al, ister başka ürünü diye" , parasını iade ettiler.

Samsung J7 ekranını ücretsiz değişti. 3 gün içinde cihaz bana geri döndü.

• Arkadaslar bende esime gm9 pro aldım ilk izlenimlerim cok guzel kulaklıklar bir telefon kutusundan çıkan bir kulaklığa gore muazzam guzel hoparlör sesi iyi kamerada oldukca iyi ama duzgun bir yazılıma ihtiyacı var örnek düşük aydınlatmalı Led ampul ısıgında bokeh efektli resim

★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 7 Aralık 2018; 6:30:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinazort

siyahı nezaman çıkıyor bilen var mı? işim geregi ben de ürün siparişi geçiyorum, eğer üretimde gecikme öngörüyorsam yada satış tarihi öne çekildiyse en çok satmayı planladığım renk neyse üreticiden ilk önce onu üretmesini istiyorum. Neden önce pembe rengi üretime sokmuşlar anlayabilmiş değilim

• Arkadaslar fotoğraf uygulamasında arka kameradayken hdr flaş ve auto secenegi pasif kalıyor nedenini biliyormmusunuz yazılımsal hatamı acaba

Edit: Ayarlar kısmından fotoğraf sabitleme ozeliğini kapatınca düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 7 Aralık 2018; 22:28:58 >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    En üst sağ köşedeki yuvarlak sembole basıp bokeh efektini kapatman gerekiyor

• add139 A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tesekkurler fakat bokeh efekti ile ilgili değil sorun ayarlar kısmında fotoğraf sabitleme secenegi aktif etmiştim sebebi oymuş pasif edince düzeldi

• Arkadaşlar bugün gm9 pro yu tecrube ettim ,

Son diyeceğimi ilk diyeyim : Harikulade cihaz yapmışlar ,
    İçiniz rahat olsun ,ne tarafından tutarsanız tutun her yönüyle harika cihaz olmuş!!!

Şimdi diyeceksiniz ki neye göre harika ?

Evvelden ,iphone 6s ,sony x kullanmış biri olarak söylüyorum .Özellikle kamerası çok iyi arkadaşlar ,adamlar çalışmışlar.
    Arayüz geçişleri ,uygulama performansı sıkıntısız.
    Ekran yayla gibi geniş , ergonomi de harika ve en güzeli çentik zımbırtısı olmadığından ekrandaki içerik bölünmüyor.
    Telefonda bakmaktan zevk aldım resmen.
    Benim için tek garipsediğim olay , dümdüz ham android olması oldu , hani nasıl desem diğer markalar arayüzü cicili bicili şeylerle donatırlar bunda öyle olmadığından ketçepsız hamburger gibi geldi ,

Beğendiğim :
    -amoled ekran
    -harika kamera
    -harika ergonomi (hafiflik)
    -iyi tepki verme
    -pil süresi
    -çentilsiz geniş yayla gibi ekran ,
    -FM radyo ve ses billurluğu
    -ısınma yok
    -EN ÖNEMLİSİ 50 DAKİKA BOYUNCA VİDEO ÇEKİN FOTOĞRAF ÇEKİN ŞİŞMİYOR CİHAZ ,bu dediğimi başka markalarla deneyin anlayacaksınız ne demek istediğimi.Malın iyisi uzun süre kamera açıkken anlaşılıyor.

Beğenmediğim ,
    -Bu boylardaki telefonlar 6 inch bandındakiler malesef tek elle kullanıma yatkın değiller, ben ufak tefek bir adam olduğum için bana zor geliyor tek el kullanmak.
    -Siyah renk olsa daha iyi olurdu (2-3 haftaya geliyor bu arada)

Sonuç :
    Kesinlikle bir çekinceniz olmasın , pahalı pahalı telefonlara para vermek gereksiz.Neye ihtiyacınız varsa çatır çatır karşılıyor telefon.Anlam veremediğim için söylüyorum , 4bin 5 bin tl verip de amiral gemisi almak hamallık kanımca , gerek yok!
    Kendi fiyat bandında KRAL TELEFON OLMUŞ, ve lütfen gidin Note serisiyle karşılaştırın bu cihazı .

Forumda elbette bir dergi yayınlayabilecek derecede telefondan anlayan arkadaşlar var , profesyonel derecede ,dolayısıyla telefonlar konusunda ahkam kesecek değilim ,fakar
    Ben ,bir şey almadan evvel büyük titizlikle ,kılı kırk yaran biriyimdir.Çok zor karar veririm bu tip konularda ,sabırla bir dandiklik ararım .

Ama gm 9 pro olmuş arkadaşlar bence , kamerasının çok güzel olduğunu söylemiş miydim?
    Esen kalın ,

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.