Şimdi Ara

General Mobile GM Phoenix 5G detaylı incelemesi - Bu telefon olmuş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: salgado3046 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Son zamanlarda oldukça popüler olan bir telefon var. Bu telefon yerli telefon markalarından biri olan General Mobile'a ait. Videomuzunda konuğu olan General Mobile GM Phoenix 5G modelinden bahsediyorum. Ürünü belli bir süre kullandıktan sonra izlemiş olduğunuz bu videoyu hazırladım. Sizler General Mobile GM Phoenix 5G modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? 

• Telefona 16.5k fiyat belirlemişler yerli firmamız bizi keriz yerine koymaya çalışıyor kusura bakmasın ama o cihaz 10-12k arası belki gideri olur. sonra diyolar yerliye teşvik ulan onlar firmalar yapsın birazda teşviği bu fiyat nedir.

• Telefon çok güzel ancak türk üretimi değil. hindistan üretimi general möbile 5 senedir kendi üretiyordu ama orta sınıf telefonu bir türlü aşamadılar.kendi üretimi ile bu telefonu ilk gördüğümde vayy be ne üretmişiz dedim meğerse hindistanda ünlü bir markanın telefonu imiş.

Vestel'de zamanında orta alt sınıf telefonlar çıkarırken birden z40 çıkartmıştı vayy be demiştim o da çin telefonu çıkmıştı.

nedeeeeeen?
    neden biz de şöyle bir cihaz yapamıyoruz hindistanlılar bizden zeki mi?

• telefon lava agni 2 hindistan satış fiyatı 22 bin rupi, 8 bin lira etmiyor bu fiyat vergiler+ kar = aq saygılarımla

• zorla GENARALMA diyorlar

• 9 bin olur mu? 14 bine Samsung A54 var. Çakma yerliyi neden alalım ordulu dayıııı

• kanıtı yok sallıyor... GM destek kısımını beceremiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonun ederi en fazla 11 bin lira. Samsung A54 daha ucuza bir alternatifken bu teelfona para vermek akıl işi değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.