Şimdi Ara

General Mobile'ın yeni telefon serisi tanıtıldı: GM Era 30 ve Era 50 özellikleri ve fiyatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile yeni akıllı telefon serisi Era’yı başlattı. General Mobile Era serisinin ilk modelleri GM Era 30 ve GM Era 50 tanıtıldı.

Şirketten yapılan açıklamada "Era" ismi ile yeni bir dönemin başlangıcının simgelendiği ifade ediliyor. Yeni seri için “Senin Çağın” sloganı kullanılıyor.

GM Era 30 Fiyatı ve Özellikleri

General Mobile Era 30, 7.599 TL’lik fiyatı ile ön siparişe açıldı. Ön sipariş döneminde satın alanlara GM Pods 3 TWS kulaklık hediye ediliyor.

GM Era 30’a MediaTek’in Helio G36 işlemcisi güç veriyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza bulunan Era 30’da yazılımsal genişletme ile 8 GB’a kadar RAM elde ediliyor. 6,6 inç boyutunda, 720p çözünürlüğünde, 90 Hz yenileme hızına sahip IPS ekran ile geliyor.

Telefonda AI sahne algılama özellikli 50 MP çözünürlüğünde, f/1,8 diyafram açıklığına sahip ana kameraya yer veriliyor. İkinci arka kamera 2 MP çözünürlük ve f/2,4 diyafram açıklığı verilerine, üçüncü arka kamera ise 0,08MP ve f/2,8 diyafram açıklığı verilerine sahip. Arka kamera ile 1080p çözünürlüğünde 30 FPS video kaydı yapılıyor. Önde ise 88 MP çözünürlüğünde bir selfie kamerasına yer veriliyor.

Ayrıca Bkz.Uygun fiyatlı telefon POCO M6 Plus 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

5.000 mAh büyüklüğünde batarya ile gelen Era 30’da 18W hızlı şarj desteği bulunuyor. FM Radyo ve NFC desteği sunulan telefonda 5G desteği bulunmuyor. Telefon Android 14 işletim sistemi ile geliyor. Telefonların kutu içeriğinin azaltıldığı şu günlerde GM Era 30 oldukça dolu kutu içeriğine sahip. Kutudan kulaklık, silikon kılıf, şarj cihazı ve USB-C kablo çıkıyor.

GM Era 50 Fiyatı ve Özellikleri

General Mobile Era 50’nin 128 GB versiyonu 9.599 TL, 256 GB verssiyonu ise 9.999 TL’lik fiyatı ile ön siparişe açıldı. Ön sipariş döneminde satın alanlara GM Pods 3 Pro TWS kulaklık hediye ediliyor.

GM Era 50, MediaTek Helio G88 yonga seti ve 6 GB RAM’den güç alıyor. Yazılımsal genişletme ile RAM kapasitesi 12 GB’a kadar artırılabiliyor. Ekran tarafına baktığımızda 6,78 inç boyutunda, 1080p çözünürlüğünde, 90 Hz yenileme hızına sahip IPS ekran kullanıldığını görüyoruz.

Arkada 50 MP çözünürlüğünde ana kameraya, 2 MP çözünürlüğünde ikinci kameraya ve 0,08 MP çözünürlüğünde üçüncü kameraya yer veriliyor. Yapay zeka destekli Süper Piksel özelliği sayesinde yazılımsal olarak 108 MP fotoğraf modu sunan telefonun tanıtım görsellerinde 50 MP yerine 108 MP çözünürlük ibaresine yer verildiğini görüyoruz. Önde ise 32 MP çözünürlüğünde bir kamera bizleri karşılıyor.

5.000 mAh büyüklüğünde batarya ile gelen Era 50’de 33W hızlı şarj desteği sunuluyor. Tıpkı Era 30’da olduğu gibi FM Radyo ve NFC bulunan telefonda 5G desteği mevcut değil. GM Era 50’nin kutusundan kulaklık, silikon kılıf, şarj cihazı ve USB-C kablo çıkıyor.

• Snapdragon kullanmamaya yeminliler! ...

• Çok üzücü keşke rekabet gücü yüksek olsaydı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • YasinT 4JMKH Y kullanıcısına yanıt
    FATİH projesi ile devlete bir dünya elektronik ekipman sattı ya sırtı pek. Adil olmayan şirketlere güzel temennilerde bulunmamak lazım. Aldığı ihaleler yeter. Mediatek'in en eski işlemcilerini kakalamaya çalışıyorlar. Dertleri güzel fiyata güzel ürünler satmak değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Era 50'nin ekran yenileme hızı 90 hz, ufak bir internet araştırmasıyla öğrenmek mümkün. 2024 senesinde lcd ekran sunmasıyla ilgili ne denir bilemedim. G88 işlemciye sahip çook daha uygun fiyatlı telefonlar 6000 tlye satılıyorken bu fiyata işleri zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaDayı -- 1 Ağustos 2024; 19:42:45 >
  • Servisi olmayan ....

• 2024 yılında telefon çıkarıyor 5G yok. Bu firma kendini batırmaya niyetli.

• Çok fiyat/performans odaklı bir telefon üretmiyor.

Ee aşırı milliyetçi olmayan dışında kimse almaz.

Teknolojiden anlayan almaz.

Yaşlı insanlar bile almıyor.

Kime satıyor bunlar bu telefonları?

• Çağ ama orta çağ cihazi olmuş,sene 2024 hd+ ekran 90 hz abidik gubidik işlemciyle 10k giriş yapar şimdi yazik günah israf.!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Android one projesinde güncelleme veremediler. Hem Google dan hemde SD dan ceza yediler. SD kestiği ceza işlemci vermiyor artık GM ye.

• 5G nasıl olmaz

• Yıl 2024 NFC teknolojisi diye öne çıkartmışlar agahahha

• Eskiden çok güzel f/p telefonlar üretirdi. 1 yıl kullanmışlığım var. Ekran kırılınca onarmak yerine yenisini almak daha mantıklıydı. Samsung Note a geçiş yapmıştım. O minvalde üretse 2. telefon olarak alabilirdim

• VaporWave kullanıcısına yanıt
    İşyerinde yaşları 50'ye dayanmış teknolojiden zerre anlamayan kadınlar kullanıyor. Onlarda gördüm.

• İki telefonunda hem özellikleri hemde tipi fiyasko

• tekin-71 kullanıcısına yanıt

Meraktan yerlidir hem Android One lı sevinerek aldım özellikleri iddialı değildi ama Saf Android ve Android ONE projesi hatırına aldım. Servisteki rezaletliklerine de defalarca şahit oldum ...

DH de oradaki fabrikada çalışan biri bile itiraf etmişti kalite kontrol vasattır diye. Sonraki Android ONE modellerinde metal kasalı olanı yamulması çabuk bozulan bileşenleri ile zaten eskimiş parçalarla bizlere kakaladığını anlamıştım. İlk ve son GM cihazım Android ONE lı olanı GM 5 ti ...

New York Merkezli olunca o da artık Türkiye de fabrika kuran yabancılardan bir farkı kalmadı dedim .. Fatih Projesinde evlatlarımızın gelir seviyesi düşük ailedeki gençlerin RIZIKLARINI peşkeş ettiler ... Hepsi sorunluydu ...

• 2 mp ve 0,08 mp nedir ya!
    Ne işe yarayacak. İçi boştur bunların.

• gm discovery ve eliteden sonra bi gm8 bide 24 pro parasını hakediyordu. fiyat politikaları cok dandik. discovery tuttu o piyasada fiyatı düşmesi gerekirken fiyatı yükseldi ve o fiyata cok iyi telefonlar vardı.ilk başta dönemine göre fiyatı çok iyiydi ve ekran sharp flandı sonra icindeki parcalar dandiklesti gm de biraz müşteriyi koparma derdi var şuan şu cihazlar bu parayı haketmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.