|
General Mobile'ın yeni telefon serisi tanıtıldı: GM Era 30 ve Era 50 özellikleri ve fiyatı!
-
-
Snapdragon kullanmamaya yeminliler! ...
-
Çok üzücü keşke rekabet gücü yüksek olsaydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
FATİH projesi ile devlete bir dünya elektronik ekipman sattı ya sırtı pek. Adil olmayan şirketlere güzel temennilerde bulunmamak lazım. Aldığı ihaleler yeter. Mediatek'in en eski işlemcilerini kakalamaya çalışıyorlar. Dertleri güzel fiyata güzel ürünler satmak değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Era 50'nin ekran yenileme hızı 90 hz, ufak bir internet araştırmasıyla öğrenmek mümkün. 2024 senesinde lcd ekran sunmasıyla ilgili ne denir bilemedim. G88 işlemciye sahip çook daha uygun fiyatlı telefonlar 6000 tlye satılıyorken bu fiyata işleri zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SallamaDayı -- 1 Ağustos 2024; 19:42:45 >
Servisi olmayan ....
2024 yılında telefon çıkarıyor 5G yok. Bu firma kendini batırmaya niyetli.
-
Çok fiyat/performans odaklı bir telefon üretmiyor.
Ee aşırı milliyetçi olmayan dışında kimse almaz.
Teknolojiden anlayan almaz.
Yaşlı insanlar bile almıyor.
Kime satıyor bunlar bu telefonları?
Çağ ama orta çağ cihazi olmuş,sene 2024 hd+ ekran 90 hz abidik gubidik işlemciyle 10k giriş yapar şimdi yazik günah israf.!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android one projesinde güncelleme veremediler. Hem Google dan hemde SD dan ceza yediler. SD kestiği ceza işlemci vermiyor artık GM ye.
5G nasıl olmaz
Yıl 2024 NFC teknolojisi diye öne çıkartmışlar agahahha
-
Eskiden çok güzel f/p telefonlar üretirdi. 1 yıl kullanmışlığım var. Ekran kırılınca onarmak yerine yenisini almak daha mantıklıydı. Samsung Note a geçiş yapmıştım. O minvalde üretse 2. telefon olarak alabilirdim
İşyerinde yaşları 50'ye dayanmış teknolojiden zerre anlamayan kadınlar kullanıyor. Onlarda gördüm.
İki telefonunda hem özellikleri hemde tipi fiyasko
Meraktan yerlidir hem Android One lı sevinerek aldım özellikleri iddialı değildi ama Saf Android ve Android ONE projesi hatırına aldım. Servisteki rezaletliklerine de defalarca şahit oldum ...
DH de oradaki fabrikada çalışan biri bile itiraf etmişti kalite kontrol vasattır diye. Sonraki Android ONE modellerinde metal kasalı olanı yamulması çabuk bozulan bileşenleri ile zaten eskimiş parçalarla bizlere kakaladığını anlamıştım. İlk ve son GM cihazım Android ONE lı olanı GM 5 ti ...
New York Merkezli olunca o da artık Türkiye de fabrika kuran yabancılardan bir farkı kalmadı dedim .. Fatih Projesinde evlatlarımızın gelir seviyesi düşük ailedeki gençlerin RIZIKLARINI peşkeş ettiler ... Hepsi sorunluydu ...
-
2 mp ve 0,08 mp nedir ya!
Ne işe yarayacak. İçi boştur bunların.
gm discovery ve eliteden sonra bi gm8 bide 24 pro parasını hakediyordu. fiyat politikaları cok dandik. discovery tuttu o piyasada fiyatı düşmesi gerekirken fiyatı yükseldi ve o fiyata cok iyi telefonlar vardı.ilk başta dönemine göre fiyatı çok iyiydi ve ekran sharp flandı sonra icindeki parcalar dandiklesti gm de biraz müşteriyi koparma derdi var şuan şu cihazlar bu parayı haketmiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yıl 2024 NFC teknolojisi diye öne çıkartmışlar agahahha |
FATİH projesi ile devlete bir dünya elektronik ekipman sattı ya sırtı pek. Adil olmayan şirketlere güzel temennilerde bulunmamak lazım. Aldığı ihaleler yeter. Mediatek'in en eski işlemcilerini kakalamaya çalışıyorlar. Dertleri güzel fiyata güzel ürünler satmak değil.
|
Benzer içerikler
- netflix fiyat
- instagram hesabı kurtarma
- instagram görüldü kapatma
- bina yıkım kararı sorgulama
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X