Şimdi Ara

GENERAL MOBILE GM22 Akıllı Telefon 32 GB 2.699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GENERAL MOBILE GM22 Akıllı Telefon, 32 GB, 3 GB RAM, 6.52" inç, 13MP/8MP Kamera (Altın)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09R4ZSQSW

• Dunyanin en kotu telefon markasi olabilir. Alacaginiz telefonun 2 sene icinde cop olacagini dusunerek alin ama fiyat uygun tabi.

• spintirea kullanıcısına yanıt

Yerli malı diye 1 adet gm9 pro, 3 adet de gm20 pro aldım. Hiç memnun değilim. Bundan sonra ne alırım ne de aldırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery sonrası tutmadı be…

Yine de iş görür sanırım, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 7 Kasım 2022; 23:27:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirswager kullanıcısına yanıt
    Ne telefondu ama piyasayı silip süpürmüştü 600 tl civarıydı sıfırı s3 mini, discovery piyasayı götürüyordu.

Fiyatına göre iyi telefon 32 gb hafıza arttırılıyorsa çok birşey beklemeyene iş görür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Dönemin harikasıydı (: S3’e göre yanlış değilsem ucuzdu, 600 liraya harikalar yaratıyordu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sirswager kullanıcısına yanıt

Fakir android'i diyodu millet ama baya satıldı o dönem.

Discovery önerdim, parası iphone'a yetmediği için istemeyerek gidip aldı. 1 ay sonra falan içinde mal yüklü doblonun tekeri altına girmiş paramparça olduğunu zannetmiş ama ufacık bi çizikle tek parça çıkmıştı. O olaydan sonra baya sevdi telefonunu uzun süre kullanmıştı. Ben o dönem gidip LG G2 almıştım 1.450 tl'ye.

GM discovery ile, LG G2 ile kapadı dönemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 8 Kasım 2022; 9:31:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.