amazon GENERAL MOBILE GM22 Akıllı Telefon, 32 GB, 3 GB RAM, 6.52" inç, 13MP/8MP Kamera (Altın) https://www.amazon.com.tr/dp/B09R4ZSQSW |
GENERAL MOBILE GM22 Akıllı Telefon 32 GB 2.699 TL
-
-
Dunyanin en kotu telefon markasi olabilir. Alacaginiz telefonun 2 sene icinde cop olacagini dusunerek alin ama fiyat uygun tabi.
-
Yerli malı diye 1 adet gm9 pro, 3 adet de gm20 pro aldım. Hiç memnun değilim. Bundan sonra ne alırım ne de aldırırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Discovery sonrası tutmadı be…
Yine de iş görür sanırım, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 7 Kasım 2022; 23:27:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne telefondu ama piyasayı silip süpürmüştü 600 tl civarıydı sıfırı s3 mini, discovery piyasayı götürüyordu.
Fiyatına göre iyi telefon 32 gb hafıza arttırılıyorsa çok birşey beklemeyene iş görür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dönemin harikasıydı (: S3’e göre yanlış değilsem ucuzdu, 600 liraya harikalar yaratıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fakir android'i diyodu millet ama baya satıldı o dönem.
Discovery önerdim, parası iphone'a yetmediği için istemeyerek gidip aldı. 1 ay sonra falan içinde mal yüklü doblonun tekeri altına girmiş paramparça olduğunu zannetmiş ama ufacık bi çizikle tek parça çıkmıştı. O olaydan sonra baya sevdi telefonunu uzun süre kullanmıştı. Ben o dönem gidip LG G2 almıştım 1.450 tl'ye.
GM discovery ile, LG G2 ile kapadı dönemi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 8 Kasım 2022; 9:31:25 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yerli malı diye 1 adet gm9 pro, 3 adet de gm20 pro aldım. Hiç memnun değilim. Bundan sonra ne alırım ne de aldırırım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X