Bildirim
General Mobile GM5 ön inceleme 'Nougat'lı Fiyat/Performans Telefonu'
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nerden satın alabiliriz bunu ?
-
temcit pilavı
-
-Abi yeni islemci cikti eski modeli tekrar cikarmayalim
-Bosver nasilsa satiliyor kur yukseldi falan deriz 2 sene daha ayni modeli satariz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en azından sd 420 430 filan koysalarmış.
-
Isme Bak General Mobile. Dunyada Baska Isim Mi Yoktu.
-
GM'de satışlar düştü anlaşılan, kesenin ağzını açmışlar gene Dh ye
neyseki incelemeyi Mesut Çevik yada Erdi bey yapmamış yoksa gene iPhone şöyle iPhone böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkan sezer Amerika'da kaybolmuş diye haber vardı televizyonda doğru mu bu haber bilginiz var mı
-
Daha ucuza Mi4C varken?
-
quote:
Orijinalden alıntı: barlas_dnz
Berkan sezer Amerika'da kaybolmuş diye haber vardı televizyonda doğru mu bu haber bilginiz var mı
Merhabalar,
Berkan Sezer değil, yanlış anlaşılma var. -
Gm 5 alınacağına lenovo 5k plus almak daha mantıklı
-
Adam gibi adam işini iyi yapan Burak Şolt. Güzel inceleme olmuş. PC donanım tarafında da yaptığın içerikleri severek takip ediyoruz.
-
Bu telefon Gm nin bir yerlerinin kalktığının işaretçisi. Onceki telefonu makyajla sat. Dogru düzgün gelişim yok
-
Cin'in bagrindan cikip gelen turk markasi
-
Yine mi sen şu çocuğu yeter sömürdünüz!
-
Gm 4g ile bunun ne farkı var ben anla0yamadım... 649 liraya fulld hd ekranlı sp616lı lenovo k5 plus dururken bu kesinlikle alınmaz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: barlas_dnz
Aman hocam ne kaybolması. Sağlam bir şekilde Suadiye'de oturuyorum. Ben değilim o. -
Fiyat/kağnı cihazı desek ???
-
General mobile birkaç çalışanını XİAOMİ nin yanına göndersin belki birşeyler öğrenirler.. Bu telefonun ederi 400 tl nin üzerine bir tık değildir.
-
Bu telin ederi 250 tl fazla etmez xiaomi Redmi serisi bile buna 10 ceker ve dah ucuz ve kaliteli
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- en iyi yapay zeka siteleri
- biyografi sözleri
- youtube video indirme programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X