Şimdi Ara

General Mobile GM5 ön inceleme 'Nougat'lı Fiyat/Performans Telefonu' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk markalara sempatim var ama ne yazık ki beğenmedim bu telefon 2017 yılında satılacak sd 410 vizyonsuzluk gibi geldi bari p10 veya 617 koyaydınız.gm 6 da 650 veya 625 bekliyoruz. gm 6 plus 650 gm 6 da 625 ile gelsin.

• Gm 4g nin güncellenmiş hali derken? Neresi bir adım ileri taşınmış ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 625 olsa fhd olsa 3000mah olsa 3 gb rem olsa 5.2" olsa - beklentıler bunlar ama gelen 2 yıl oncekının makyaj halı

• General Mobile bi cihazini fazla satinca ne yapacagini sasiriyor.Discovery zamaninda deli gibi satis yapmisti sonrasinda sacma sapan modeller piyasaya surmustu.Simdi ayni durumu android one 4G'den sonra yapti satislari guzeldi fiyatina gore cok begendigim bi modeldi simdi ayni ozellikte baska bi cihaz cikarmanin anlami ne bilmiyorum..Artik piyasa eskisi gibi degil xiaomi her ne kadar Turkiye pazarinda olmasa da fiyatlari nedeniyle bi cok kisi yurtdisindan getiriyor.Uzun lafın kısası kendi ayagina sıkıyorsun general mobile

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Cin'in bagrindan cikip gelen turk markasi

Şu yazış şekline bakarmısın ? yahu hadi ü,i gibi harflere basmıyorsun bari Türk yazarken t harfini büyük yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 9 Kasım 2016; 0:27:15 >
  • şu telefon sadece bir ayıptır, söylenecek başka şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Cin'in bagrindan cikip gelen turk markasi

Şu yazış şekline bakarmısın ? yahu hadi ü,i gibi harflere basmıyorsun bari Türk yazarken t harfini büyük yap.

Herkes bilgisayarda yazmiyor sayin crazy58

• GM:erdi bey telefonumuzu incslermisniz birtane gonderiyoruz

erdi: tabiki

cihaz gelir erdi kurcalar donanima ve sisteme bakar

erdi:burak su cihazin incelemesini yaparmisin editorluk hayatimi sonlandirmak istemiyorum

burak:nedemek abi sana bisi olmasin.

afagshafafsgs:)

• GM yine saçmalamaya başladı.

• Ürünün kasasını değiştirilip tekrar piyasaya sürülmüş hali, GM 4G sahibiyim. Bu en azından biraz daha farklı olabilirdi. 4.5 inç ekran filan biraz daha güçlü işlemci fena olmazdı. Donanımı da aynı kalmış.

• Bu fiyat aralığındaki telefon çok güncel olmasa da olur. Lollipop hala güzel çalışıyor bir eksiği yok, özellikle de ucuz telefonlar için. GM4G kullanıyorum hiç kullanışlı değil. Özellikle tuşları işkence.
  • Her MAL(ın) alıcısı vardır merak etmeyin

• İnsanları aptal yerine koymak böyle ucuz firmaların da had sınırlarına girmiş miydi? :)

• 4g nin güncelleme desteği sona eriyor adını değişritip radyoyu acıp aynı telefonu sürmüşler işte piyasaya hayır bu tepki ne için anlamıyorum saki silah dayıyorlar kafanıza alın diye
  • Abi ne çok bilmeden etmeden boş yorum yapmayı seven insan varmış forumda. GM 4G'nin devamı niteliğinde güncellenmiş bir model çıkartmış. Size demiyor ki bu 4G modelinden daha iyi özelliklere sahip diye. Zaten fiyatı da 4G ile aynı farkındaysanız. 4G'nin Google tarafından sağlanan 2 yıllık güncelleme desteği sona erdi veya ermek üzere olduğundan orta segment güncel cihaz almak isteyenler için çıkartılmış bir model. Ayrıca 4G modelinde yaşanan bazı sorunların düzeltilip giderildiği bir modelde denebilir. Örneğin ekran sararması vardı bu yeni panel ekran ile giderildi.

Bazıları yazmış o fiyata şu var bu var diye. O bahsettiğiniz firmaların hangisi yazılım desteğini veriyor veya sağlıklı verebiliyor? Hiç değilse bu cihaza Google destek veriyor. Türkiye'de henüz Nougat veren firma çıkmadı farkındasınız dimi? Ama 4G, 5 Plus modelini kullanan insanlar 3 aydır Nougat kullanıyor. Ve yakına 7.1 güncellemesini alacaklar.

Hadi herşeyi geçtim açın bakın o bahsettiğiniz markaların sayfalarındaki cihaz şikayetlerine. Kimler neden dert yanıyor. En basiti 3 bin küsür TL verilip alınan Note 7'lere ne oldu herkes biliyor. Emin olun her markanın istisnasız sorunları mevcut. Ama az ama çok.
    Son olarak şunu iyice öğrenin derim. Kimse kimseye zorla mal satmıyor. X bir firma bir model üretir satışa sunar. işine gelen hoşuna giden alır işine gelmeyen hoşuna gitmeyen zaten almaz. Alan insanları salak yerine koymak bence salaklığın ta kendisidir.

Birde cihazı beğenmeyenler şu yok bu yok diyenler için kısa bir cümle yazayım bitireyim. Bu modeller saf android arayüzü kullanıyor. Yani işletim sisteminin en yalın hali. Kısaca orjinali bu. Herkes saf android arayüzünü benimseyemez kullanamaz. O yüzden almadan önce araştırın gidin inceleyin. Sonra gelip buralarda o niye yok bu niye yok diye gereksiz yorumlar yapmayın derim.

Ben 2 yıldır kullanıyorum ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım. Gerçi önceki kullandığım telefonlarda da sorun yaşamadım o ayrı. Kullanmasını bilene her telefon iş görür. Kullanmak var kullanmak var.
    Saygılar.

• bu telefonu çıkaracaklarına google ile anlaşıp gm4g ye 2 yıl daha güncelleme desteği sunsalar ve android cephesinde efsanelerin arasına soksalar daha iyi olmaz mıydı?
    - çerçeve gm4g,
    - ekran gm4g,
    - arka kapak- gm4g ye gm5 giydirilmiş şekilde
    - avize ve ön kamera gm4g
    - belki bi arka kamera sensörü güncellenmiştir.
  • DeSpHoT kullanıcısına yanıt
    GM4G'yi ikinci telefon olarak kullanıyorum ve tuşlarıyla başım dertte. hiç kullanışlı değil. nereye basacağını iyi ayarlamak gerekiyor. ses tuşu da böyle güç tuşu da. senin telefonda bu durum nasıl acaba?
  • yenilik iyidir. Aynı zamandabir satış stratejisidr. telefonun bilinen bariz bazı sorunları vardı onlarıda düzeltmiş olduklarını umuyoruz.fiyatı tekrar 599 tl ye düşerse yine tercih edilen olur
  • kalitesiz malzeme kullanıyor çoğu isimsiz çinli telefon üreticileri.
  • Dikkatimi çekti,neden telefon arkasını gösteriyorsun ki iki de bir. Ayrıca ayarlara girip Android sürümü göstermek çok zor olmasa gerek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.