Bildirim
General Mobile GM5 Plus'da Android 7.0'a bakıyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar merhaba,
Bu videoda biraz daha farklı bir kurgu denedim, başlangıç kısmını "hafif story telling" havasında yapmaya çalıştım.
Sizlerden gelecek tepkilere göre gelecekteki kimi videolarda da benzer şeyler deneyebilirim.
İzlediğiniz için teşekkür ederim. -
Bence güzel bir intro olmuş ancak 49. saniyedeki müziğin seviyesini kasıtlı olarak bizi yerimizden zıplatmak için yapmadıysan orada bir sıkıntı olduğunu söyleyebillirim :D
-
ben beğendim , her zaman değil ama böyle özel videolarda kullanılabilir. Bi ekran kartı incelemesi vardı . Elde çanta vs o da bayağı güzeldi .
-
Hocam başı güzel olmuşta akıcı trafik vs kullanmak yerine teknoloji ile akalı bir şey olabilirdi yanlış anlaşılmasın bu hali ile de güzel.
-
Erdi bey videolarınızı gerçekten severek izliyorum.Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Video genel olarak güzel kurgulanmış ve başlangıç kısmı da gayet güzel fakat 50. saniyelerdeki çalan müzik gerçekten rahatsız etti.
-
Her zaman aynı şeyler. Çoklu uygulama desteği yine iki üç uygulama için gelecekse gelmesin. Zaten üreticiler lg olsun samsung olsun kendi uygulamalarına fırsat veriyor çoklu ekran için. Samsung un çoklu pencere olayı gibisi hala yok.
İki tane menü değiştirip al sana yeni Android diyorlar. Sonuç olarak o kadar gelişmesine rağmen neredeyse 6 gb ramli telefonlar yavaş yavaş raflarda yerini almaya başladı. Hiç bir şeyin geliştiği yok. Artık yeni bir işletim sisteminin çıkıp bu saçmalığa dur demesi lazım.
Her sene menüyü siyahtan beyaza yok olmadı beyazdan siyaha. Ayarlar bölümüne iki tane değişiklik. Bildirim çubuğuna iki ayar vermekle oldu sana yeni sürüm. Kolay gele Google.
-
Video başlangıç kurgusu iyi düşünülmüş. Benim gibi sürekli teknoloji takibinde bulunanları da böylelikle monotonluktan, bir nebze de olsa kurtarmış olursunuz. -
Güzel video olmuş yeniliklere açığız;)
-
50. saniyede giren müziğin sesi sizin sesinizle aynı seviyede olsaymış daha iyi olurmuş. Gece gece birden ses yükseldi.
Ayrıca yine 50. saniyedeki ışık telefonu kötü göstermiş ve sonrasında gelen android 7.0 fontu zor okunuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottorehagel
Her zaman aynı şeyler. Çoklu uygulama desteği yine iki üç uygulama için gelecekse gelmesin. Zaten üreticiler lg olsun samsung olsun kendi uygulamalarına fırsat veriyor çoklu ekran için. Samsung un çoklu pencere olayı gibisi hala yok.
İki tane menü değiştirip al sana yeni Android diyorlar. Sonuç olarak o kadar gelişmesine rağmen neredeyse 6 gb ramli telefonlar yavaş yavaş raflarda yerini almaya başladı. Hiç bir şeyin geliştiği yok. Artık yeni bir işletim sisteminin çıkıp bu saçmalığa dur demesi lazım.
Her sene menüyü siyahtan beyaza yok olmadı beyazdan siyaha. Ayarlar bölümüne iki tane değişiklik. Bildirim çubuğuna iki ayar vermekle oldu sana yeni sürüm. Kolay gele Google.
Ayakta alkışladık ailecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ottorehagel
Daha nasıl yenilikler bekliyorsunuz Android için?
Sadece android değil neredeyse her işletim sisteminde böyle ios 9- ios 10 yada Windows 8.1 Windows 10 arasında uçurum mu var
Bence artık google launcher a bir el atılmalı. Simge üzerinde bildirim sayısı gösterme, tema desteği, çift tıklayarak ekran kapatma vs gibi özellikler eklenmeli yıllardır yerinde sayıyor google launcher
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu adam da ekmek yiyor, Mesut Çevik'de... Ben bir şey demek istemiyorum siz kendiniz düşünün ne demek istediğimi.
-
General mobile 4g kullanıyorum. Fifa 16 oynarken daha doğrusu oynayamazken 5. dakkadan sonra tv de yayin kesilmesi gibi kare atlamasından ve foto çekerken deklanşör imgesine bastıktan sonra çektiğim nesnenin en az 4 saniye hareket etmemesi için dua etmemden bıktım. Bacanak gm 5 plus aldı. Teli elime aldigimda direk foto çektim bi baktim hala bekliyo....... Yerli tel güya fiyatı bin tl. Android kaç gelirse gelsin abi. Yav yaaaavvv. 7.0 a gelirsek 1. Pil daha çabuk bitiyor 2. Telefon sık sık donuyor 3. Kamerada hala bi güncelleme yok. 4. Htc nin lgnin sony nin huawei ve xiomi nin android arayüzleri saf androidden daha işlevsel ve stabil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoroom -- 4 Ekim 2016; 1:48:24 >
-
Çok güzel olmuş. Böyle özenli şeyler görmek konudan çıkılmadığı müddetçe çok sevilecektir bence.
-
saf android alınmaz. beş para etmez kamera uygulaması ve google un beş para etmez klavyesi gibi leş uygulamalar saf androidin tüm cazibesini alıp götürüyor.
-
Bu tarzı beyendim. Söyle söyleyeyim, yaşam çok stresli olunca bu tarz insanı rahatlatıyor.
-
Görsel açıdan hala da beğenileri vermiyor Android bizlere. İos'e bakıyorum görsel açıdan imreniyorum. Keşke Apple gibi büyük firmalar da işletim sistemini görsel ve işlevsellikanlamımdaböyle yapsa da en üst seviye cihazlarına koyabilirse.android yüzünden telefonların ikinci el piyasası ciddi anlamda düşüyor.
-
Kurgu, senaryo, okunan metin son derece güzel olmuş. sıradan incelemelerden sıkıldık zaten. hayata dair, insana dair birkaç kelam edilmesi hoşuma gitti. devamını bekliyoruz.
Benzer içerikler
- x beğenileri gizleme
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- youtube uyku modu
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- tv kumanda uygulaması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X