Şimdi Ara

General Mobile GM5 Plus'da Android 7.0'a bakıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batumatu

Bu adam da ekmek yiyor, Mesut Çevik'de... Ben bir şey demek istemiyorum siz kendiniz düşünün ne demek istediğimi.

Ve en acısı ise sen de... Tükettiğin oksijene yazık!
  • Mesut'ta oturduğu yerde masa başında arkaya yeşil perde ile tv ekranları falan döşeyip anlatsın gereksiz yorumlarını katıp. Erdi genel yayın yönetmeni olmalı duyun artık sesimizi. O olmadı Berkan Sezer oldu o da olumlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Her zaman aynı şeyler. Çoklu uygulama desteği yine iki üç uygulama için gelecekse gelmesin. Zaten üreticiler lg olsun samsung olsun kendi uygulamalarına fırsat veriyor çoklu ekran için. Samsung un çoklu pencere olayı gibisi hala yok.

İki tane menü değiştirip al sana yeni Android diyorlar. Sonuç olarak o kadar gelişmesine rağmen neredeyse 6 gb ramli telefonlar yavaş yavaş raflarda yerini almaya başladı. Hiç bir şeyin geliştiği yok. Artık yeni bir işletim sisteminin çıkıp bu saçmalığa dur demesi lazım.

Her sene menüyü siyahtan beyaza yok olmadı beyazdan siyaha. Ayarlar bölümüne iki tane değişiklik. Bildirim çubuğuna iki ayar vermekle oldu sana yeni sürüm. Kolay gele Google.

önceleri android kullanmış birisi olarak destekliyorum. iOS kullanmama rağmen sürekli takip ediyorum android platformunu ancak belli bir yol haritası yokmuş gibi davranıyorlar. Belli bir tasarım dili oturtamadılar her yeni sürümde değişiklikler var. Temel sağlam değil ki üzerine sürekli birşeyler koysunlar. Samsung, Htc gibi üreticiler kendi arayüzlerini artık oturttular ve üzerine her seferinde birşeyler ekliyorlar. Saf android bu şekilde ilerlerse saf kalmaya devam eder...

• quote:

Bu adam da ekmek yiyor, Mesut Çevik'de... Ben bir şey demek istemiyorum siz kendiniz düşünün ne demek istediğimi.

O nasıl söz hemşerim ya adamın çoluğu çocuğu var yaptığı işi beğenmezsin de ekmeği karıştırmayın ayıptır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gayet güzel olmuş. Emeğinize sağlık. Mesut Bey'e eleştiri yönetilmesi de gereksiz, donanımhaber bugünlere en çok onun gayretiyle geldi diye düşünüyorum. Adamla ne alıp veremediğiniz var anlayamıyorum. (Sözüm saygısız bi şekilde eleştiri yapanlara) (Avukatı değilim ama ayıp oluyor bence insanları klavye başından bu kadar acımasız eleştirmek.)

• burda mesutu eleştirenlere sesleniyorum bi basın gidin derslerinize çalışın. nerde çoluk çocuk şımarık sıpa var mesutu eleştirmiş.bu siteye sesleniyorum yaşı 25ten aşağı olanların yorumlarını yayınlamayın telefonla doğrulama kodu isteyip yaşı küçük olan çocukların yorumlarını kapatın. çünkü teknoloji takipçisi olan biz uzmanlar bu yorum kirliliği yüzünden butür sayfalara girmekten uzaklaşıyoruz. tşk ederim.

• Materyal tasarımın nesi var ya bence süper. Kullanmadan kötü demeyin.

Google'ın kaynak kodları ile derlenmiş ve CM kernel kullanılan CleanOS Android 7.0 romdayım G3'te. 6.0'a göre daha stabil , daha hızlı ve daha işlevsel. Pilde değişiklik yok.

Keşke Snapdragon 801 OpenGl 3.1 destekleseydi de Vulkan'dan yararlanabilseydim.

General Mobile GM5 Plus'da Android 7.0'a bakıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk58Offi -- 4 Ekim 2016; 11:44:57 >

• Çok güzel bir video olmuş.

• quote:

Eleştiri eyvallah da saygısızlık bambaşka birşey. Lütfen karıştırmayalım.
  • ÇOH güzel olmuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

saf android alınmaz. beş para etmez kamera uygulaması ve google un beş para etmez klavyesi gibi leş uygulamalar saf androidin tüm cazibesini alıp götürüyor.

Google Klavye gayet güzel. Ama kamerası berbat.

Bir süre sonra stabilliğini kaybeden multitaskingi kötü olan yazılımlar yerine kamerası kötü saf androidi tercih ederim.

Touchwiz'de oyun oynarken menüye dön sonra tekrar oyunu aç bi bakmışsın oyun en baştan yüklenmiş.

Bunu 2 Gb ramli Nexus 4 bile yapmıyor ama Note 7 yapıyor.

• quote:

Çok yanlış bir yazı... Sizi şiddetle kınıyorum.
  • gm discovery elite kullanıcısıydım 1 ay önceye kadar. uzun uzun yazmak isterdim ama inanın artık yoruldum bu firmaa hakkında yazı yazmaktan, ama şunu söyleyeyim GM den uzak durun herşeyi bir kenera koydum garantisi rezalet gerçekten. garantili telefonu yazılım atılcak diye götürdüm ekranı kırık bunu yapmadan yazılım atamayız dediler garantilli telefona 570 TL istediler(ztn 2.elio fiyat) bende telefonu kırdım attım sinirden 1 senedir bu gmden çektiğimin haddi hesabı yok. güncellemeyle göz boyuyorlar, gm dicovery elite hala amiral gemisi ama android 4.4.2 de kaldı dünyada ki 810 snapdragon işlemciye sahip olup android 4.4.2 olan tek telefon. p9 lite aldım ve dünya varmış dedim. gm düşmanımın başına bile gelmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiilimAdamı

gm discovery elite kullanıcısıydım 1 ay önceye kadar. uzun uzun yazmak isterdim ama inanın artık yoruldum bu firmaa hakkında yazı yazmaktan, ama şunu söyleyeyim GM den uzak durun herşeyi bir kenera koydum garantisi rezalet gerçekten. garantili telefonu yazılım atılcak diye götürdüm ekranı kırık bunu yapmadan yazılım atamayız dediler garantilli telefona 570 TL istediler(ztn 2.elio fiyat) bende telefonu kırdım attım sinirden 1 senedir bu gmden çektiğimin haddi hesabı yok. güncellemeyle göz boyuyorlar, gm dicovery elite hala amiral gemisi ama android 4.4.2 de kaldı dünyada ki 810 snapdragon işlemciye sahip olup android 4.4.2 olan tek telefon. p9 lite aldım ve dünya varmış dedim. gm düşmanımın başına bile gelmesin.

1. Ekranı kırık cihazın garantisi nasıl devam ediyor ? Diğer markaların servisi zarar görmüş ürünü tamir etmeden yazılım güncellemesi veriyor mu?
    Ben samsung telefonumu yazılım düşürmek için servise götürdüm garanti dışı kalır ve 90 tl para alırız dediler.

2. Bende elite aldım zamanında, çünkü aynı donanımdaki diğer markalar 2500 tl civarıyken elite 1300 tl idi. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor. Bende de düğmesi bataryası bozuldu garanti dahilinde değişti sonra sattım. Yıllarca kullanılacak telefon arıyorsan nokia alacaksın.

• GM5Plus kullanıyorum 7.0dan sonra pil acayip gelişti ve stabilite bir o kadar arttı alın kullanın pişman olmazsınız. imkanınız varsa Nexus alın...

• Video girişi pek güzel olmuş. Bir an global bir program izleyecekmişim gibi hissettim. Bir an yanlış videoyu açtığımdan bile şüphelendim. Ama gerçekten güzel bir video girişiydi. Kurgulu olması belli bir zeka ürünü olduğunu gösteriyor ve benzerlerinden ayrılıyor. Başarılarınızın ve gayretlerinizin devamını dilerim.

• ekranı kırılmış telefon garantiden neden çıksın? sadece ekranı değiştirmek için para istiyorlar cihaz hala garanti dahilinde. ama ekran değişimi için 570 TL istiyorlar, diyorum benm ekranla bir sorunum yok dokunmatik çalışıyor ztn. yok diyor yazılımı atmak için ekranı çıkartmamız gerekiyor. bu işleri bilmesek tamam dicez, bir yazılım atacaksın altı üstü. garanti garanti değil resmen nasıl daha fazla geçiririz yeri.

ne alakası var nokia ile ? bundan önceki telefonum samsung galaxy s2 idi telefon tık demedi 3 sene kullandım ve sonra sıkıldımda sattım. gm alınmaz o servis ile, onu geçtim ztn yazılımıda çok hatalı ve yavaştı insanı deli ediyordu ilk aldığım zamanlar süperdi tlefon zaman geçtikce bi donma kasma yavaşlama oldu ve sikayetvar.com a gir bak bakalım ilk en çok şikayet alan firmalar arasında gm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 4 Ekim 2016; 17:05:59 >
  • Güzel video olmuş.
  • Girişte bir an reklam sandım.

• google klavyede swipe ile adam akıllı kelime yazabiliyormusun dahası o aptal klavyeye yeni kelimeleri öğretebiliyormusun. 1-10 arası puan ver deseler o klavyeye çöpün çöpü derim. Asus swipe klavye kullananlar çok iyi blir A Kalitenin ne demek olduğunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.