Şimdi Ara

General Mobile GM5 Plus hakkında her şey! Ayrıca Discovery ailesinde güncelleme çalışmaları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
5.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde 1000 lira var gm 5 plus mi alsam yoksa lg g3 mu alsam karar veremedim general mobile 5 plus alan varsa ya da iyi bi incelemesini yapan yardimci olabilir mi lutfen

• Kullanıyorum çooooook memnunum roze gold aldım süper harika bi şey bu fiyata böylesi iphonenin çakması hatta dış görünümü daha güzel 5 numara 10 yıldız

• 1000TL altı sınıfının alınabilecek en iyi özelliklere sahip telefonu. Diğer markalarda bu özellikli telefonlar 1500-2000TL arasıyken GM5 Plus fiyatı ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslanhan.
    quote:

Orijinalden alynty: benhuraxu Hayatymda kendi ülkesine bu kadar dü?man ba?ka ku? beyinli sürüsü görmedim
    Herkes yerli mali diye -ki gm, samsung kadar bile yerli sayilmaz, eminim samsung, gm den daha fazla istihdam yaratiyordur Türkiyede- sorgusuz sualsiz istenen parayi versin ürünü satin alsin istiyorsun. Ama o is öyle olmaz. Hak ediyorsa öveceksin, hak etmiyorsa elestireceksin. Elestiri dedigin sey zamanla hem firmaya fayda saglar, hemde müsterisine. Hem kus beyinli ne demek, ne hakla hakaret edersin elestirenlere. insanlarin cani yanmis konusmasinlar mi. Onlar elestiriyor, çünkü benimde kaziklanmami istemiyorlar, sag olsunlar, var olsunlar. Niye rahatiyz oluyorsun. Bir firma yerli maliyim beni tercih edin diyorsa, o zaman vatandasina elinden gelen hizmetin en iyisini sunacak, daha azini degil.

Öncelikle şuna açıklık getirelim: Hocam eleştiri hem olumlu hem de olumsuz yönde olabilir. "Kuş beyinli" denmemesi gerektiği konusunda haklısınız lakin firmanın müşterisini azaltacak yönde eleştiri teknoloji konusunda haksızlık olur. Çünkü firma elinden geleni yaparak uygun fiyatlı bir ürünü piyasaya sürüyor ise bu çok iyidir ki şu anda durum öyle. Önceki ürünlerinde firma beklenmeyecek hatalar yapmış olabilir. Zaten müşterisi bu hatalar devam ettikçe azalacaktırç Bunu kendisi de geliştikçe düzeltecektir. Büyük firmaların ürünlerinde dahi ufak tefek hatalar olabiliyor. Zaten firma yetkilileri bunlara kesinlikle itiraz etmiyorlar ve edemezler. Teknik servis konusuna gelince; General Mobile'ın kendine ait bir teknik servisi olmadığından dolayı Telpa firması ile bu konuda anlaşma sağlamışlardır. Teknik servisin ayıbı firma olarak değil kişisel olarak da kaynaklanmış olabilir. Israrla aynı ayıp devam ediyor ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurulabilir. Teknik servis firması ürünü hiçbir şekilde 1 saat içinde onarmak zorunda değildir. Belli başlı sorunlar için 1 saat içerisinde onarılacağına garanti vermişlerdir. Kullanıcı bilgilendirme belgelerini veya sözleşmeleri hiç okumayan milletimiz içeriği incelemediği için bu konuda haksızdır. Diğer kullanıcılara ithafen; ürünün onarım süreci maksimum 20 iş günüdür, buna sevkiyat süreci dahil değildir. Saygılar...

• Markaya bakmamam ôzellige bakarım fiyatida iyise kacormam gm plus gm elite gibi

• Size yemin ederim huwei p8lite bile buna 10basar kamera olsun stabillik olsun yanına yaklaşamaz bile general mobil Sakın sakın hepsi yalan yeni telefon cıkardılar ya hemen diger telefonla da ilgilen güncelleme vercez falan general mobile 2 cıkalı kas sene oldu güncelleme vermediniz daha kitkat da kimi kandiriyosunuz siz sakin inanmayin almayin arkadaslar peş para etemez ful arza telefon satttiktan sonra gine suscakalar kaybolcaklar aman aman sokmayin bunlari türkiyeye

• Çok memnunum ama müzik yok bulamıyorum yardım speys grey aldim

• Baska markalarda gm5 plus gibi ozellikleri olan telefonlar 1500 gibi bir fiyati var.Peki gm5 plus neden 1000 TL ?general m. TElefonlari bataryasi sisip patlayabilir cunku normal sicakligi bile 35° hele oyun oynayan biriysniz asla almayin.Allah Korusun birisiyle konusurken patlasa?Sagir olma ihtimali var.Ya da oyun oynarken? Yuzunuz yaniklarla dolardi.Benim dusunceme gore bazi malzemeleri cakma urun.General Mobile Sirketine haksizlik etmek istemem ama bunlar yasanabilecek seyler.Ama Bu Sizin Karariniz..

• Maximum 5 saat sarj görüyorum günde 3 kez şarja takıyorum . Telefonla görüşürken ısıdan patlayacak diye korka korka konuşuyorum ki konuşma sırasında cihazim başkalarını da arayabiliyor , sesim karsıya kesik kesik gidiyor 1 ayda başıma bunlar geldi j7 mi özler oldum . GM mi bir daha asla !

• Telefonu dün aldım, açıkçası oyun oynayan biri değilim , telefon bendeyken sadece şarj da ısındı hiçbir problem yaşamadım . tek problemim kameram diğer Samsung telefonlar a gore biraz soluk çekiyor ön kamera akşamları bulanık çekiyor. Lg alanlar da bir sene sonrasında kasma problemi yaşıyor. Telefondan memnunum on kamera sorununun da jelatinden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü jelatin kameranın üstüne geliyor. Açıkçası gündelik isler için ve sosyal medya için harika bir telefon benim telefon 2. Seri ve memnunum ısınma problemi yok şarjı 10 saati çıkarıyor.

Not:telefonda oyun oynayanların almamasını öneririm

• Merhaba GM5 Plus telefonu alali iki hafta oldu. Ve aldiktan bir hafta sonra sarj etme de skıntılar yaşamaya başladım ve dün gece telefonumu sarja taktim oylece masanin uzerinde biraktim. Sabah kalktigimda sarjdan cikardim ve telefon acilmadi telefonu elime aldigimda yamulma oldugunu farkettim. Bir saat sonra telefonu Profilo Avm de bulunan teknik servise goturdum. Durumu anlattim ve calisanlanlar bu durumun musteri hatasi oldugunu soylediler. Darbe sonucu yamuldugunu soylediler. İsrarla hic bir darbe almadigini sarjdayken bu hale geldigini izah ettim. Fakat calisanlar da israrla musteri hatasi oldugunu soyleyerek yalanci muamelesi yaptilar. Alayci bi tavirla darbe sonucu oldugunu ve garanti kapsamina girmedigini soylediler. Tamir icin 300 tl para istediler. Ben omrumde boyle berbat bir marka ve teknik servis gormedim. GM cihazlari bes para etmez. Dolandiriciliktan baska bir sey yapmiyorlar. Gerekli islemleri baslaticam en yuksek mercilere kadar goturucem bu olayi. Milyonlarca tuketicinin hakkina giren bir marka. Tek kelimeyle rezalet!

• Arkadaşlar bende de gm5 plus var daha yeni aldım. Bu bildirim gelen yerde sürekli Şarz için USB diyor ve gitmiyor yanıp yanıp sönüyor. Fabrika ayarlarına döndürdüm fakat hala aynı ne yapmam gerekiyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gm5 plus alalı 3 gün oluyor telefondan memnunum ama galeri yok müzik çalar yok videoları gösteren bi uygulama yok ayrıca nedense çekirdeklerin hepsi sürekli çalışıyor bunlar hiç durmayacakmi .d

• Ben telefonu geçen çarşamba aldım müzikler play müzikte ama moboil internet kullanamıyorum neden ? Yardimci olurmusunuz?

• Arkadaslar gm 5 plush da sag ustte N isareti geldi usb bagli cihaza guc sagliyor diye birsey geldi uzerine tikliyorum usb baglantisi kullanim amaci diyor veri kullanimi veri aktarimi gibi seyler cikti hangisini denediysem gitmedi bir turlu yardimci olurmusunuz lutfen

• Merhaba bende gearal mobıle 5 pluas aldım ama aldıgıma pısmmanım telefonu alalı 1ay olmadı ama kendı kendıne kapanı acılmadı servıse gıttı sozde telpa guvencelı yok ekran zarar gormus sıvı gırmıs ıcıne 400 lıra masraf cıktı burdan bu telefonu alıcak arkadaslara tavsıyem bu cıazı alırken ıyı dusunun gercekten

• Arkadaşlar 2.parti ürünlerde sorun yok denecek kadar az ben memnunum 2.gm 5 im ilk telefonumu çaldirmiştim ve bir tane daha gm5 plus aldim . Canavar gibi oyun oynuyorum (Gta san andreas , modern comvbat 5 , Boom beach ) hic bir sorun yaşamadim ki şunu da soyleyebilirim bu telefonun üzerinde Samsung , LG yazsaydi emin olun kimse yerden yere vurmazdı . Ya hangi servis 1 saat icerisinde cihazı onarıp teslim eder ?

• Fiyat / Performans olarak gerçekten doyurucu bir telefon.
  • arkadaşlar slm
    GM5 PLUS rehberdeki hızlı aramada cıkan favorileri nasıl kapatabiliyoruz yada silebiliyoruz.BİLEN ARKADAŞ VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. TŞK

• Telefonda oyun açtığınız da telefonu kulağınıza tuttuğunuzda bir ses duyuyor musunuz? İşlemci sesi gibi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.