Şimdi Ara

General Mobile GM9 Pro 1619TL, 64-4GB, 6' Amoled G.G.5,SDM660,Octa-core 2.2 GHz Kryo 260, Adreno 512 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trendyol.com
    GM9 Pro 64GB Uzay Gri GM-GM9PRO-TEK General Mobile | Trendyol
    https://www.trendyol.com/general-mobile/gm9-pro-64gb-uzay-gri-p-3797233

Ayrıca rakiplerinden Meizu x8 64GB fiyatını 1530TL seviyesine çekmiş. Eğer malzeme kalitesine güvenebilsem Meizu derim ama hem çok çabuk çizildiği hem de ekran koruyucu ve kılıf çıkmadığı için GM9 Pro biraz daha önde bana göre.

Düzenleme: Aç gözlü ... satıcılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 23 Ağustos 2019; 17:17:58 >

• xiaomi note7 pro yu tercih ederim bunun yerine. Kamera, q3 hızlı şarj, android9, Emui yazılımı ile daha güzel.

1600 e 32g lığı 1700 lere 64 gb lığı var.

xiaomi-redmi-note-7-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili
  • Maalesef üstteki mesajı yazdıktan sonra 30TL zam yapmışlar, ben satıcıları buraya not alayım ki satın alırken bu satıcıları görürseniz pahalı da olsa diğerlerini tercih edin: Neyse vazgeçtim, sadece yazıklar olsun diyorum.
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    parca kalitesi cöp gm in
  • Fiyat yeniden aktif, ayrıca Meizu x8 64GB 1530TL, Xiaomi Redmi Note 7 64GB modelinin de 1610TL olduğunu tekrar hatırlatmış olayım, yani maalesef indirimli hali bile rakiplerinden pahalı şu anda.
  • Eşim aylardır hunharca kullanıyor 1 kere çökmedi. Dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Kronik hiçbir sorunu yok. ayrıca stereo ses muhteşem.

1400 liraya bu özelliklerin yanından geçen bir cihaz yoktu, halen de yok.

Genelleme yapıp hevesi olan insanların hevesini kırmayın bence
  • vassel V kullanıcısına yanıt
    Hevesi olanın hevesi kırılsın diye yazdım zaten. İnsanlara iyilik yapmak ne zamandan beri suç?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam Xiaomi Redmi Note 7 64GB 1610TL'ye nerede satılıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sniper

Hocam Xiaomi Redmi Note 7 64GB 1610TL'ye nerede satılıyor?
    Birkaç mesaj üstte yazmıştım İstanbul Bilişim.

Bu arada cihaz tekrar 1619TL, Meizu X8 64GB ise biraz daha düşerek 1500TL olmuş. Çin malı olmasa direkt olarak tercih edilir fakat hem dokunmatik sorunu, hem malzeme kalitesi biraz düşündürüyor.
  • Mesajınıza ek olarak, Android One güncellemeleri artık Google'dan gelmiyor. Bu yüzden yazılım kalitesi eskisi gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chat Noir -- 27 Ağustos 2019; 5:20:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM pişmanlıktır.

• 3-4 aydır kullanıyorum çok iyi telefon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzak durun, Kronik sorunları var, benim ki servise gitti geldi hala aynı mikrofon ve ön kamera sorunu devam etmekte. Ben yandım siz yanmayı.

• metal37 M kullanıcısına yanıt
    İlk aldığınızda sorun var mıydı sonradan mı oldu?

• telefona 1600 lira vermeye razıysanız, doğru düzgün bir marka telefon alın bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet vardı, hatta selfie kamerası da çalışmıyor, yedek telefon bulur bulmaz tekrar servise göndermeyi düşünüyorum, olmadı THH ye başvuracağım

• Amoled ekran ve stereo sesle öne çıkan telefon şimdilik almaya deger
    ama Xiaomi note 8 pro yu tanıttı eylül ayında türkiyede olur gibi(4500 mAh,Helio G90T yonga seti antutudan 282433 puan alıyor, 6.53 inçlik IPS LCD,6GB RAM 64GB, fiyatı 1.399 yuanken (yaklaşık 1.140 TL)
    Realme 5 pro da tanıtıldı.(snapdragon 712,xiaomi mi 9'un kamera sensörünü kullanıyor)
    Eylül ayından sonra işi daha zor olacak general mobilenin.
  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    Hocam ağzınızdan bal damlıyor, GM bence bu telefonun fiyatını 1500'e bir an önce çekmeli. Çünkü meizu x8 1500 ve note 7 1610TL. Şimdi düşürmezse ne zaman düşürecek bilemiyorum.

Sağolun öyle hocam
    Meizu'yu saymıyorum bile güncelleme desteği vermiyor diye,yoksa meizu note 9'da çok güzel telefon
    Eylül ayından sonra bu fiyatlara yüzüne bakan olmaz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.